Forum » Kaj kupiti » Enermax napajalniki
Enermax napajalniki
deggial ::
A ima že kdo ta napajalnik,ki jih sedaj prodajajo pri Mlacomu ?
Predvsem me zanima,če so res tihi ,glede na to ,da imajo po
dva ventilatorja?
Predvsem me zanima,če so res tihi ,glede na to ,da imajo po
dva ventilatorja?
Yurko ::
Napajalnika samega se ne sliši. Se pa sliši pretok zraka. Ampak ni moteče. In glede na to, da ima vent za odsesavanje zraka ravno nad CPUjem, je hlajenje še nekolikanj boljše.
tha_man ::
Tako je kot je Yurko povedal. Jaz imam zadevo že 4-5 mesecev in sem zelo zadovoljen (Mlacom jih je prodajal že takrat, ampak mi ni jasno zakaj so jih v cenik dali šele pred kratkim).
Dami ::
Jst sn mojga 350W nabavu čez mejo in je superca. Not sta dva venta (92mm spodaj in 80mm zadaj). Zraven lahko tudi spremljam rpm venta (sam ne vem od katerega), ki se s temperaturo spreminja (bl vroče je bl piha, enako kot v7, sam ni tok glasen.) Vrti se pa tam od 1600-2300rpm in se ga ne sliši nič. Mi ni žal tistih 15k.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
MasTTer ::
Ja, jaz ga imam tudi že pol leta.. sem ga kupil pri Mlacomu.. in tedaj ga tudi niso še imeli v ceniku (350W) ;) Zadeva je neslišna, če pogledaš kak volcano 5 -> ali kak sistemski hladilnik ....... Samo eno stvar še vedno nisem ugotovil.... zakaj se uporablja oni 2 pinski kabel.. bela pa črna žica.. kam zaboga bi mogel to priklopiti in keri hladilnik mi meri... drugače pa mi piha skoz kr hladen zrak.
tha_man ::
Tist dvopinski kabelček sem jaz priklopu na enega izmed fan konektorjev na plati, meri pa enega izmed ventov v napajalcu (tistega ki si avtomatsko prilagaja hitrost - nimam pojma kateri to je). Vrti se z od 1600 do 2000 rpm, odvisno od temperature. Max je bil ko sem računalo 'grel' s Toastom - takrat je prišel na 2400 rpm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik fanless?Oddelek: Kaj kupiti | 2019 (1769) | wooted |
» | 2x 120mm ventilator na ohišju (katerega)?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2454 (1748) | goba |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2835 (1960) | profii |
» | najbolj tih ventOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1948 (1587) | morphling1 |
» | Dodatni ventilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1264 (918) | faca9 |