Forum » Navijanje » navijanje geforca2 mx400 64MB??
navijanje geforca2 mx400 64MB??
Ur0sh ::
Mene zanima do koliko ga lahko navijem, da bo še vse ok in da nebo posledic oz. pregrevanja. Processor in ram do kolk lahk navijem?
HVALA!
HVALA!
Thanatos ::
na slotechu nisem še videl članka o splošnem navijanju grafičnih pa ga bi bilo lepo napisati da bi tako neuke ljudi pošiljajli v smer članka.
Da odgovorim: OC kartice je kot vse ostalo na tem svetu: NEPREDVIDLJIVO! Vse je odvisno od tega kakšni rami so, kako je za hlajenje poskrbljeno, a je slučajno glih takrat mašina ka je štancala rame gor rignila pa ti je enga z 150 namest 166Mhz gor dala, poleg tega pa še grdo vezje za štrom GPUja položila,... Torej lahko samo rečem da navijaj dokler ne vidiš anomalij na ekranu.
Da odgovorim: OC kartice je kot vse ostalo na tem svetu: NEPREDVIDLJIVO! Vse je odvisno od tega kakšni rami so, kako je za hlajenje poskrbljeno, a je slučajno glih takrat mašina ka je štancala rame gor rignila pa ti je enga z 150 namest 166Mhz gor dala, poleg tega pa še grdo vezje za štrom GPUja položila,... Torej lahko samo rečem da navijaj dokler ne vidiš anomalij na ekranu.
jzupevc ::
Sem lastnik Gforce2Mx400 pa me zanima ali se lahko kaj "skuri"(uniči) če preveč naviješ.
Kako naj navijem? S kakšnim programom?
Katerim ?
Hvala
Kako naj navijem? S kakšnim programom?
Katerim ?
Hvala
reXor ::
Ti sam lepo postopoma naviji pa po moznosti naviji z programom od gonolnikov ker imas zraven se test novih nastavitev!
Nato das samo se "apply" in testeras ce je stabilno....Skuru be bos nc ce bos lepo postopoma naviju
Nato das samo se "apply" in testeras ce je stabilno....Skuru be bos nc ce bos lepo postopoma naviju
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: reXor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako naviti moj računalnik ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1322) | Heavy |
» | Navijanje grafične karticeOddelek: Navijanje | 917 (917) | TokioGangsta |
» | Navijanje powercolor x800 bravo edition!!!Oddelek: Navijanje | 994 (822) | TekO |
» | 6600GT GPUOddelek: Navijanje | 1176 (1029) | c00L3r |
» | Začetnik v navijanju grafičnih kartic ..Oddelek: Navijanje | 839 (725) | GaPe |