Forum » Strojna oprema » svetilnost - novita klon Yuraku
svetilnost - novita klon Yuraku
guljox ::
Imam 24" monitor yuraku, na katerem žal ni možnosti za nastavitev svetilnosti, zanima me če obstaja kakšna možnost za zmanjšanje svetilnosti monitorja
Pyr0Beast ::
Kako pa to, saj je to osnovna nastavitev.
Najboljša varianta je spreminjanje svetilnosti direktno na VN razsmerniku za backlight.
Najboljša varianta je spreminjanje svetilnosti direktno na VN razsmerniku za backlight.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Najbrž pod pokrovom. ;)
Naj te opomnim, da brez predznanja boš zadevo hitro uničil ... stvar se nahaja med (če slediš žicam) napajalnikom za monitor in fluorescentnimi cevmi v ozadju monitorja, najvrjetneje skrita pod samim napajalnikom monitorja.
Dejansko, kaj ta monitor ima za nastavljat ?
Naj te opomnim, da brez predznanja boš zadevo hitro uničil ... stvar se nahaja med (če slediš žicam) napajalnikom za monitor in fluorescentnimi cevmi v ozadju monitorja, najvrjetneje skrita pod samim napajalnikom monitorja.
Dejansko, kaj ta monitor ima za nastavljat ?
Muzo ::
Moj ima tudi brightness nastavitev... zaenkrat nisem dobil občutka da ne bi delal tisti gumb, je pa res da se nisem pretirano ukvarjal s tem :)
Ja mojm ma brightness tudi ja, samo to ni svetilnost monitorja saj po učinku ne če zmanjšam barve zgledajo čist neprimernee za gledat, jest bi samo zmanjšal moč luči k sveti od zadi al karkoli se nahaja tam pač, v temnem okolju ni dobro gledat v tak monitor.
PyroBeast:
A bi se to dalo doseči z odpiranjem pokrova?
PyroBeast:
A bi se to dalo doseči z odpiranjem pokrova?
Potem pa poglej pod brightness, contrast, gamma.
Drugače je pa stvar potrebno odpreti in narediti kar nekaj cinjenja ..
Drugače je pa stvar potrebno odpreti in narediti kar nekaj cinjenja ..
eh, monitor ma samo brightness, contrast pa color temperature, s tem mi nekak še ni ratal nastavit željene slike, ki bi jo itak rad spreminjal glede na uporabo ponoči in podnevi.
Če bi odprl pokrov in nastavil to manualno, bi se potem dalo nastavljat? Če to nesem na nek servis koliko me bo stala modifikacija oz koliko bi plačal nekomu ki se na to spozna da bi mi zrihtal?
Če bi odprl pokrov in nastavil to manualno, bi se potem dalo nastavljat? Če to nesem na nek servis koliko me bo stala modifikacija oz koliko bi plačal nekomu ki se na to spozna da bi mi zrihtal?
Muzo ::
Guljox, kok se ti greje ta Yuraku? Moj je kr precej vroč, pa ga še niti na teno nisem uspel zmontirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z očmi - kriv računalnik?Oddelek: Loža | 2839 (2279) | Frufru |
» | Nastavitve monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1421 (1318) | tt2 |
» | SAMSUNG 193P in zakaj ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1955 (1215) | Keyser Soze |
» | Kater 19"LCD kupit od nastetih?Oddelek: Kaj kupiti | 1707 (1438) | Grey |
» | Kakšne imate nastavitve na LCD monitorjih ??Oddelek: Strojna oprema | 1461 (1145) | TribesMan |