Forum » Mobilne tehnologije » Najbolj ugoden paket na Simobilu
Najbolj ugoden paket na Simobilu
mikko ::
Študiram kateri bi bil najbolj ugoden paket na simobilu.
Vklopljen sem imel smart20 , pa je bil račun okoli 70€ na mesec.
Sedaj sem si vklopil Smart3.
Čeprav Smart1 v kombinaciji z opcijo mobilni bi znal biti še cenejši..
Kaj vi mislite ?
Vklopljen sem imel smart20 , pa je bil račun okoli 70€ na mesec.
Sedaj sem si vklopil Smart3.
Čeprav Smart1 v kombinaciji z opcijo mobilni bi znal biti še cenejši..
Kaj vi mislite ?
AndrejS ::
Prej sem bil pri mobitelu, sedaj sem pri simobilu. Moje mnenje je, da mobitel dosti boljši, kaj se storitev tiče, račun pa je nekje isti. Če ne bi za 2 leti podpisal aneks pri Simobilu , bi šel takoj nazaj na mobitel.
mikko ::
Simobil je cenejši, to je ziher.
Na mobitel kličem za 30€ na mesec, ostalo je simobil in sms-i, ampak pri Smart20 na računu ne piše količine, ker je to zajeto v 20€ naročnine...Moram si malo skalkulirati.
Na mobitel kličem za 30€ na mesec, ostalo je simobil in sms-i, ampak pri Smart20 na računu ne piše količine, ker je to zajeto v 20€ naročnine...Moram si malo skalkulirati.
Voip ::
Zdaj - od včeraj imajo nek nov orto paket z naročnino 10 EUR in brezplačnimi klici v Simobil in stacionarno omrežje - nisem pa 100%.
Če se motim me popravite. ;)
Če se motim me popravite. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29202 (14632) | Jerry000 |
» | Paket mobilnih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 3619 (3278) | jusv |
» | Orto u nulo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12169 (8424) | neres |
» | Menjava operaterja - preračun?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1726 (1503) | Chessman |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9771 (7061) | CaqKa |