Forum » Pomoč in nasveti » virus in MSN
virus in MSN
maslo12 ::
Zgleda, da sem se nekje na surfanju zaletel ob neki virus ali trojanca, ki zdaj pošilja folku po MSN naokoli (ne vem če ko sem online ali offline), naj si ogledajo "slike od tistegaintega", naj jo sprejmejo ipd...
S čim odstranit to?
Je pa majhen problem, ker operiram na 3 različnih kompjutrih, pa ne vem, na katerem je ta škodoželjna stvar.
Drugače pa uporabljam Aviro, pa mi nič ne najde.
Prosim za rešitev. Hvala vam puno!
S čim odstranit to?
Je pa majhen problem, ker operiram na 3 različnih kompjutrih, pa ne vem, na katerem je ta škodoželjna stvar.
Drugače pa uporabljam Aviro, pa mi nič ne najde.
Prosim za rešitev. Hvala vam puno!
zee ::
Jaz sem zamenjal password od MSNja.
Problem rešen.
Problem rešen.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
ttommy ::
Točno to-zamenjaj geslo.Enkrat si na MSN sigurno dobil link od ene strani,na kateri si potem vpisal svoje podatke od MSN-da bi se tam prijavil...-je bilo tako?Tudi jaz sem padel na to foro,ko sem pa zamenjal geslo,je bil problem rešen.
Gamer
zee ::
Meni so geslo ugotovili, saj je bilo enako kot moje uporabnisko ime za MSN.
Po zamenjavi in manjsem "damage control", saj sem moral vse moje kontakte obvestit, da naj ne odpirajo nicesar, kar jim posljem (razen ce prej to eksplicitno povem).
Po zamenjavi in manjsem "damage control", saj sem moral vse moje kontakte obvestit, da naj ne odpirajo nicesar, kar jim posljem (razen ce prej to eksplicitno povem).
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6220 (4431) | tattoo |
» | Vlomilec v elektronski predal Sarah Palin obsojenOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7995 (6469) | nsignific |
» | Vdor v facebook in gmailOddelek: Informacijska varnost | 13943 (13425) | MP10 |
⊘ | Msn pošiljanje linkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (702) | c0dehunter |
» | Internetna in mrežna geslaOddelek: Informacijska varnost | 1821 (1820) | jerneju |