Forum » Kaj kupiti » Kater ponudnik za razvijanje slik
Kater ponudnik za razvijanje slik
shadeT ::
Lp
S katerimi ponudniki imate izkušnje in kakšne so te? Katerega priporočate (kvaliteta slik). Sam imam izkušnje samo z MIXI, ampak to je bilo pred leti. Takrat so se mi zdele kvalitetne.
Hvala za nasvete
S katerimi ponudniki imate izkušnje in kakšne so te? Katerega priporočate (kvaliteta slik). Sam imam izkušnje samo z MIXI, ampak to je bilo pred leti. Takrat so se mi zdele kvalitetne.
Hvala za nasvete
harvey ::
Do sedaj razvijal pri naslednjh:
StudioDia Klemenc: za klasične diase OK, za razvijanje iz digitalnih formatov: - cena, - slike adijo, pa se hvalijo kot da so pojedli vso fotografsko znanje
Fotoplus solidni, niso najugodnejši, a nudijo količinske popuste
Največ razvijam pri DT-foto: +cena, +solidna kvaliteta razvijanja, + upoštevajo dodatne želje
Počasi razmišljam o izdelavi foto knjig. Ima kdo s temi ponudniki več izkušenj iz prve roke.
StudioDia Klemenc: za klasične diase OK, za razvijanje iz digitalnih formatov: - cena, - slike adijo, pa se hvalijo kot da so pojedli vso fotografsko znanje
Fotoplus solidni, niso najugodnejši, a nudijo količinske popuste
Največ razvijam pri DT-foto: +cena, +solidna kvaliteta razvijanja, + upoštevajo dodatne želje
Počasi razmišljam o izdelavi foto knjig. Ima kdo s temi ponudniki več izkušenj iz prve roke.
gafo ::
Jaz sem jih kakšna dva meseca nazaj razvil pri MixiLabu. Kvaliteta je super, cena tudi, pa še super program so naredli za upload slik na njihov server. Se splača. Samo pazi, da boš ta program zagnal z administratorskimi pravicami, sicer ti ne bo delal pravilno. Vsaj v Visti je blo tako ... Sem si populil skoraj vse lase, preden sem ugotovil zakaj.
Gasper
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvijanje digitalnih fotografij (Kje?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 11459 (4672) | MadMax |
» | Razvijanje digitalnih fotografijOddelek: Kaj kupiti | 5063 (4548) | Mr_Globus |
» | Kje razvijate fotke?Oddelek: Zvok in slika | 2617 (2264) | Pyr0Beast |
» | Izgubljeni podatki na (foto) spominski karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 4371 (4082) | sneguljka1 |
» | Razvijanje digitalnih fotografij ???Oddelek: Zvok in slika | 9116 (8519) | Tigorsami |