Forum » Loža » kje v MB kupiti pivsko/navijaško čelado
kje v MB kupiti pivsko/navijaško čelado
Gregec ::
No, vem da ta forum morda ni najbolj primeren, samo vseeno morda kdo ve, kje v MB ali okolici bi se dalo kupiti takšno čelado. Torej gre za čelado z držali za dve pločevinki in ima tudi slamico za pitje. Nekaj takega - KLIK
Aja, pa rabim čimprej, ker jutri prijatelj že praznuje. Če ne pa bo treba improvizirat...
Aja, pa rabim čimprej, ker jutri prijatelj že praznuje. Če ne pa bo treba improvizirat...
Marc` ::
Ta trgovina ima sedež v Mariboru, piši jim da nujno potrebuješ, pa če ti bodo šli malo na roko (vikend) lahko dvigneš osebno pri njih na sedežu podjetja ali kje po njihovi izbiri. Probat ni greh.
Gregec ::
Hvala. Sem to stran že prej našel, samo nisem niti o tem razmišljal, saj piše da ni na zalogi. Me je pa tvoj post vseeno spodbudil k pisanju maila, morda pa jo majo kje skrito v skladišču
boss-tech ::
Zanima me če kdo ve kje bi se sedaj lahko dalo dobit tole čelado? Ker ta trgovina ne obstaja, lahko pa je v okolici MB ali pa Celja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nosilec ventilatorja pod manjšim kotomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 888 (734) | Spajky |
» | nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2640 (1773) | janezek67 |
» | Novi računalnik z i5Oddelek: Kaj kupiti | 2941 (1927) | g. Oden |
» | Izšel tudi Radeon HD 5850, vpliv veznega čipovja na zmogljivost sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8684 (7296) | PrimozR |
» | racunalnik s hoferja 5. februarjaOddelek: Kaj kupiti | 2614 (1544) | kmetek |