Forum » Pomoč in nasveti » Nokia N95 8GB aplikacije
Nokia N95 8GB aplikacije
Gecy ::
Mene pa zanima, kako lahko naložim aplikacije na omenjeno nokio. Vse kar sem sprobal mi ni delovalo. So neki problemi s certifikati. Določene je potebno podpisati, pa ne vem kako. Prosim za pomoč :S
>>>>...By me...<<<<
Ta nokia sploh podpira .sys datoteke? Karkoli hočem instalirat, mi napiše da ni podprto...
>>>>...By me...<<<<
djordjevic ::
Mora bit prave verzije. N95 ima Symbian 9.3. Obstaja kup starejših aplikacij za 9.1 in 9.2, ki niso združljive s ta novim sistemom.
Že že... Sam mislim da so aplikacije prav za ta telefon. Za eno vem, da je delovala že na nokii n95, pa meni ne podpira...
>>>>...By me...<<<<
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia pc suite - backup (nokia content copier) - ne obnovi nazaj vseh aplikacijOddelek: Mobilne tehnologije | 2593 (2162) | adisitko69 |
» | HTC Desire vs Nokia N8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16381 (11916) | AvtoR |
» | samsung sgh g810 vs. nokia n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 2480 (1739) | Miha_T |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5409 (5407) | mrkva1 |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17536 (13263) | AtKo |