» »

HTC Desire vs Nokia N8

HTC Desire vs Nokia N8

1 2
3
»

mailer ::

To je podobno kot če bi primerjali Windows z OSx oz. Linuxom. Medtem ko imaš za enega nešteto programov jih za drugega ni, so pa zaradi tega druge stvari, recimo večja odpornost na viruse, itd. Pa nekdo je napisal da je N8 cigel, poglej dimenzije raznih Samsungov, HTCjev, pa potem povej kateri je cigel. ;) Vsak ima svoje prednosti in slabosti in lepo je povedat kaj vas pri mobilnikih moti in kaj vam je všeč, da pa eno znamko poveličujete drugo bi pa najraje raztrgali kako je oh in sploh za en drek, je pa žalostno. Meni osebno nič ne pomeni velik zaslon in na miljone aplikacij, ki lepo porabijo baterijo v dveh dnevih, poleg tega je treba pazit na zaslon kot na otroka in ga nosit zavitega v štunfu. Če imaš fency telefon te noben več ne šmirgla kot včasih ko si videl katerega z benefonom in je bil oh in sploh podjetnik. :D Dokler android ne bo drastično spremenil porabo aplikacij oz proizvajalci povečali kapaciteto baterije vsaj za 2x to zame ni ravno mobilna naprava, ampak kdo bi pa rad imel 2 cm debel telefon, tak ni več fency.

Lonsarg ::

Zgodbice o baterijah so res fajne... Meni je res Nokia E90 zdržala skoraj dva dni, Motorola Milestone mi pa dober dan, ampak je to kar lepo posledica moje uporabe, ki je narasla. S60 za marsikaj ni bil primeren, pa sem moral desktop OS uporablat. Folk je prej imel Nokio, pa občasno šu browser odpret, potem pa kupil Androida, pa lepo naštimal avtomatsko sihronizacijo svega in svašta, torej stalni internet, pa kak widget za vreme je dal itd, pol pa so nastale take zgodbice ja... Naredi to na N8 isto je, morda je razlike kej, sam to je v rangu nekaj posto.

Druga zgodbica je pa o teh "staromodnih" nokijah. Te zgodbice ponavadi spuščajo ljudje, ki so videli samo S60 3rd edition ter Android, vse novejše revizije Symbiana pa kar zanemarijo. Dobro se vseeno strinjam, da ma ostanke te "staromodnosti" še notri, vendar je že čisto na nivoju stvar. Morda grši UI v samih aplikacijah zna bit mal dealbreaker, ne pa OS sam.

AvtoR ::

@Azgard, se podpišem!

Jaz osebno sem dolgo časa kolebal med N8 in androidom, potem pa sem se ene tri mesece nazaj salamonsko odločil:
Kupil bom N8 in androidno tablico. Ta trenutek sicer še ne vem katero... N8 si pa lastim kake 3 tedne.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia C7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7114555 (8360) Mikec17
»

Nokia N8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
719474 (5623) umexteacher
»

nov telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije
426434 (5471) dgrude
»

Nokia N8 vs Apple iPhone 4 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10025617 (23610) MrX
»

Symbian še ni mrtev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
5617499 (15943) PrimozR

Več podobnih tem