Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje posnetka s poškodovanega diska
Reševanje posnetka s poškodovanega diska
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Na DVD disku, na katerega snemam s kamero imam posnetek, pri katerem pa se nekje pri 10% dolžine pojavi napaka/poškodba na disku. Na kameri posnetek lahko gledam do konca, če preskočim poškodovani segment, pravtako na računalniku, če posnetek gledam z diska. Ko pa hočem posnetek uvozit na računalnik, le-ta noče spregledati napake in mi posnetka ne uvozi. Na kameri ga ne morem razrezat.
Ima kdo kako idejo, kako prit do tega posnetka? Ga namreč nujno potrebujem :/
LP
Na DVD disku, na katerega snemam s kamero imam posnetek, pri katerem pa se nekje pri 10% dolžine pojavi napaka/poškodba na disku. Na kameri posnetek lahko gledam do konca, če preskočim poškodovani segment, pravtako na računalniku, če posnetek gledam z diska. Ko pa hočem posnetek uvozit na računalnik, le-ta noče spregledati napake in mi posnetka ne uvozi. Na kameri ga ne morem razrezat.
Ima kdo kako idejo, kako prit do tega posnetka? Ga namreč nujno potrebujem :/
LP
All ::
Z isobusterjem bi šlo. Zna poškodovane delčke zamenjati z praznimi. Meni je to pomagalo, pač zgubiš tist košček...maš pa vse ostelo :-))
IsoBuster
IsoBuster
damo ::
Poskusi s tem programom: link
Meni je s tem uspelo precej na videz nepoškodovanih medijev, s katerih se na določenem delu ni dalo brati, rešit.
D.
Meni je s tem uspelo precej na videz nepoškodovanih medijev, s katerih se na določenem delu ni dalo brati, rešit.
D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video iz kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (840) | blaz87 |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6225 (5190) | Tomay |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2825 (2445) | Dusan_HD |
» | reševanje podatkov s cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1112) | andi5 |
» | Kako do podatkov na CD-ju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1289) | Fresh Prince |