Forum » Programska oprema » Izbrisana particija
Izbrisana particija
jonynho ::
Pozdravljeni!
Upam da mi lahko pomagate vi ker mi na siolovih forumih ne vejo..
Namreč sploh nevem kako in kdaj ampak naenkrat več v Mojem rač. ni bilo particije D:
Zagnal sem computer menegment in tam je prikazana takole:
Tisti disk spodaj ki je imenovan D: vas naj ne moti ker tisto je prenosni disk in ga je pač ob ponovnem zagono OS sistem imenoval D:
Če hočem particijo preimenovati mi javi tole:
v Glavnem ostane mi nič drugo kot formatiranje tega nosilca ampak v čem je problem?
Na tej pariciji imam vse dokumente ki jih potrebujem vsak dan, namreč vse spletne strani ki jih urejam in izdelujem in še marsikaj drugega.... namreč za tiste filme in igre ter glasbo mi je malo mar ampak povejte mi en dober program kateri lahko najde izgubljene datoteke na tej particiji...
lp
Upam da mi lahko pomagate vi ker mi na siolovih forumih ne vejo..
Namreč sploh nevem kako in kdaj ampak naenkrat več v Mojem rač. ni bilo particije D:
Zagnal sem computer menegment in tam je prikazana takole:
Tisti disk spodaj ki je imenovan D: vas naj ne moti ker tisto je prenosni disk in ga je pač ob ponovnem zagono OS sistem imenoval D:
Če hočem particijo preimenovati mi javi tole:
v Glavnem ostane mi nič drugo kot formatiranje tega nosilca ampak v čem je problem?
Na tej pariciji imam vse dokumente ki jih potrebujem vsak dan, namreč vse spletne strani ki jih urejam in izdelujem in še marsikaj drugega.... namreč za tiste filme in igre ter glasbo mi je malo mar ampak povejte mi en dober program kateri lahko najde izgubljene datoteke na tej particiji...
lp
- spremenil: jonynho ()
multiscan ::
kak program za iskanje zbrisanih podatkov bi verjetno priel v poštev, v strica googla vpiši disk recovery, menda boš našel kaj uporabnega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Core2 Duo CPU E4500 - 2.20GHz NavijanjeOddelek: Navijanje | 3068 (1951) | tomos |
» | Zunanji trdi disk errorOddelek: Pomoč in nasveti | 2765 (2507) | Pentium |
» | JavaScript & CSS ne dela v MozilliOddelek: Izdelava spletišč | 1130 (1004) | arjan_t |
» | Nov racunalnik in mam problem (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4149 (3196) | bluefish |
» | kaj dela HDD vsakih 5 sekund ?Oddelek: Strojna oprema | 1388 (1035) | javr |