Forum » Strojna oprema » Kje dobiti CCFL za monitor Samsung Syncmaster 204B ?
Kje dobiti CCFL za monitor Samsung Syncmaster 204B ?
Brane2 ::
Imam par moniotrjev na mizi in na enem full dolgo traja, da začne svetit z normalno jakostjo - po par minut, mogoče 5.
V tem času svetloba mežika in utripa - kot da bi elektronika imela probleme ogret lampo.
Zato domnevam, da je lampa zanič n me zanima, kje bi to dobil - po neki normalni ceni jasno.
Sploh pa a so te zadeve tolk standardne da jih lahko ven počim in naročim pač belo CCFL danih dimenzij ?
Mislim, jasno mi je da potrebujem določeno temperaturo bele, če naj bodo barve taprave, a pri teh modelih barve itak nikoli niso enake pri dveh primerkih. Tako da bi lahko koneckoncev zamenal CCFLke v obeh monitorjih...
V tem času svetloba mežika in utripa - kot da bi elektronika imela probleme ogret lampo.
Zato domnevam, da je lampa zanič n me zanima, kje bi to dobil - po neki normalni ceni jasno.
Sploh pa a so te zadeve tolk standardne da jih lahko ven počim in naročim pač belo CCFL danih dimenzij ?
Mislim, jasno mi je da potrebujem določeno temperaturo bele, če naj bodo barve taprave, a pri teh modelih barve itak nikoli niso enake pri dveh primerkih. Tako da bi lahko koneckoncev zamenal CCFLke v obeh monitorjih...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primerjava bele - Amoled vs LCDOddelek: Mobilne tehnologije | 3335 (2842) | LordPero |
» | Zanimivi nalogi iz kombinatorikeOddelek: Šola | 1372 (1000) | Volta |
» | Katera barva vpija svetloboOddelek: Znanost in tehnologija | 5843 (5251) | kunigunda |
» | A ma kdo Samsung 959NF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1416) | Hux |