» »

Majhno pomoč pri obdelavi videa z kamere.

Majhno pomoč pri obdelavi videa z kamere.

54321 ::

Imam kamero, danes sem prvič z nje dal datoteke na disk. Dobim jih v datotekah recimo 0001.MOD in 0001.MOI in tako za vsak posnet del.
Prosil bi samo za kakšen nasvet kateri program naj uporabim, da bi tole posnel na DVD, ampak tako da nebi rabil za vsak filmček posebej zaganjat oziroma kako bi to združil.
Rabim nekaj čisto osnovnega, samo recimo začetni meni z naslovom iz kje so posnetki ter nato da mi to predvaja vse skupaj.

Hvala

P.S
Nimam najmanjše prakse z temi stvarmi, zato prosim za nekja čim preprostejšega, ker bom tudi čisto preprosto posnel na dvd.

PacificBlue ::

Windows movie maker je tak osnoven program, pa recimo Sony vegas studio(ampak ta je malo bolj kompleksen samo se ga hitro naučiš uporabljati)..
I’m out.
:3

54321 ::

Se že tri dni zajebavam (dobesedno) z Movie Makerjem, pa mi kar vmes javi napako, pa dela neverjetno počasi, samo za it naprej v meniju ali nazaj traja in traja..../ni problem v pcju, ker je ok).
Zanima me za kak drug program, recimo od Adobeja kakšen, ki ima prepsoto za naredit kakšen DVD, Ponavadi dobijo ob nakupu kamere zraven tudi kaj od Adobeja od teh preprostejših programov.

dzinks63 ::

Sem že večkrat priporočil in tudi sam uporabil, preprost , prijazen in dober program : Ulead VideoStudio, 30 dni trial.

ranulokniv ::

Ulead DVD MovieFactory 5
Iz digitalne kamere potegne v mpeg2
nato režeš, spajaš, izrezuješ ....
Shraniš v format mpeg2, DVD Video (na disk ali DVD)ali DVD-VR

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Montaža filma, posnetega na DVD-videokameri

Oddelek: Zvok in slika
163215 (2856) wooted
»

Kako posneti film iz digitalne kamere?

375537 (4365) m1h4
»

Za vse, ki radi iz mini DV kamer dajete video na racunalnike, DVDje,..

203343 (2564) CaqKa
»

Kako iz DV narediti DIVX?

392549 (1936) marS
»

Prenos posntka iz kamere na disk

61025 (957) JohnyB

Več podobnih tem