Forum » Pomoč in nasveti » A kdo ve .... ?
A kdo ve .... ?
jos69 ::
Imam TB 1000 MhZ uporabljam pa win XP.
Zadnje čase se mi dogaja čudna zadeva.
Ko na novo inštaliram kakšno igro in jo hočem zagnati se mi računalnik takoj resetira .Ko hočem po resetu rač. igro spet zagnati pa se igra zažene in dela čisto OK.
Virusa nimam - vsaj norton tako pravi
Zadnje čase se mi dogaja čudna zadeva.
Ko na novo inštaliram kakšno igro in jo hočem zagnati se mi računalnik takoj resetira .Ko hočem po resetu rač. igro spet zagnati pa se igra zažene in dela čisto OK.
Virusa nimam - vsaj norton tako pravi
jos69 ::
Ugotovil sem da je napaka v "minidumpu".
A kdo ve kaj bi to pomenilo in kako napako odpraviti.
A kdo ve kaj bi to pomenilo in kako napako odpraviti.
JLP ::
Pomoje je najbol da ti odklopš avtomats resetiranje ob BSODju. Ker ti pol gor na sporočilu piše ponavad, kaj je narobe . Ob napaki se pa na disk zapiše minidump k je u bistvu en mejhn del pomnilnika in se lahk kasnej iz njega da debuggnt kej. Aja za ugasnt avtomatsk restart pa pejt sm: Control Panel > System > Advanced (tab) > Settings (pr Startup and recovery) ša dej stran klukco pr Automatically restart.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi pri igri gta ivOddelek: Igre | 2178 (1152) | MasterTade |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2562 (2476) | blazkox |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2245 (1824) | teddy81 |
» | Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4394 (3549) | Sami |
» | Tezave pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (968) | Elton |