Forum » Pomoč in nasveti » Računlnik šteka...
Računlnik šteka...
Technology ::
Imam 2 leti star računalnik,do sedaj še nisem imel dobenih problemov z okvarami,pregrevanjem ali kaj podobnega. Problem je v tem ko vžgem rečunalnik mi začte štekati za kakšne 2 min potem je dobro to se ponavlja na vsako uro(ko grem npr.v moj računalnik mi kaže svetilko kakšnik pet sekund nato mi odpre).Nimam dobenega virusa ali kaj podobnega tudi pregreva se mi ne,kaj je vzrok. Imam 2gb rama,geforce 8500GT,AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+.Hvala za vnaprej.
Imam 2 leti star računalnik,do sedaj še nisem imel nobenih problemov z okvarami,pregrevanjem ali kaj podobnega. Problem je v tem ko vžgem rečunalnik mi začte štekati za kakšnih 5-10 min potem je dobro to se ponavlja na vsako uro(ko grem npr.v moj računalnik mi kaže svetilko kakšnik pet sekund nato mi odpre).Nimam dobenega virusa ali kaj podobnega tudi pregreva se mi ne,kaj je vzrok. Imam 2gb rama,geforce 8500GT,AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+.Hvala za vnaprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Technology ()
Sedaj vem kako naredim da mi neha štekat.ctrl+alt+del procesi pa zaključim sistem32 in mi neha štekat.Ampak zakaj moram to narediti?tisti ku bi vedu al pa si mislu mi nej prosm pove.HVALA
malo sem se pzanimal glede spyware.potegnil sem si spybot sedaj mi išče spyware našlo mi jih je veliko med njimi tudi glede sistem32.hvala uam da bi nebo več štekalo
Rotaidal ::
malo sem se pzanimal glede spyware.potegnil sem si spybot sedaj mi išče spyware našlo mi jih je veliko med njimi tudi glede sistem32.hvala uam da bi nebo več štekalo
Daj si še gor Superantispyware. Spybot ni več to kar je bil.
Volta ::
Najboljši AntiSpyware so še vedno AdAware, NoAdware in Spyware doctor. Zelo učinkoviti programi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse počasnejši računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 14036 (12923) | solatko |
» | Računalnik se je poslabšalOddelek: Strojna oprema | 1642 (860) | fr!Xy |
» | Crysis Wars(samo za tiste,ki to igro poznajo)Oddelek: Igre | 2353 (1899) | darius |
» | bitdefender vs. nod32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2434 (1931) | 'FireSTORM' |
» | kje kupiti PCMCIA MEMORY CARD in PCMCIA TO RS232 adapter?Oddelek: Kaj kupiti | 2211 (2178) | Egii |