Forum » Strojna oprema » Keyboard problem (samo na PS whodu)
Keyboard problem (samo na PS whodu)
Slo-One ::
LP.
Ugotovil sem, da mi računalnik tipkovnico prepozna samo če je na PS vhodu. Zanima me kaj bi lahko povzročalo ta problem.
Vbistvu pa me jte to začelo motiti šele sedaj, ko imam novo tipkovnico, ki želi biti priklopljena direktno na USB vhod, ((ne deluje tudi če vi jo povezal preko converterja na PS vhod)), problem je na računalniku ne na tipkovnici.
Hvala za odgovore.
Ugotovil sem, da mi računalnik tipkovnico prepozna samo če je na PS vhodu. Zanima me kaj bi lahko povzročalo ta problem.
Vbistvu pa me jte to začelo motiti šele sedaj, ko imam novo tipkovnico, ki želi biti priklopljena direktno na USB vhod, ((ne deluje tudi če vi jo povezal preko converterja na PS vhod)), problem je na računalniku ne na tipkovnici.
Hvala za odgovore.
solatko ::
Si v Bios-u vklopil USB keyboard - enable, poleg tega moraš naložiti voznika iz CD-ja, ki si ga dobil zraven tipkovnice. Ko boš to naredil, bo delala normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1812 (1102) | amigo_no1 |
» | Miškin kazalec je "zmrznil" na ekranu, tudi tipkovnica ima problemeOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (799) | solatko |
» | Prižiganje računalnika-dodaten kabel?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1421) | cegu |
» | CMOS Checksum BadOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (968) | roni125 |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1881 (1826) | Eschelon |