Forum » Zvok in slika » DVI-D to VGA
DVI-D to VGA
kileldear ::
Pozdravljeni !
Doma imam računalnik z DVI-D ženskim izhodom (Asus Pundit P1) in rad bi ga uporabli z monitorjem, ki ima VGA vhod (LG 19xxxx).
V trgovini so mi ponudili samo DVI-I to VGA pretvornik, ki pa seveda ne paše v moj DVI-D port, imam pa kabel DVI-D to HDMI, sam problem je da monitor nima HDMI-ja.
A se da to zadevo nekako obrnit da bi iz DVI-D izhoda obrnil s kakšnim konektorjem na DVI-I katerega bi potem pretvoril v VGA, ali kakršna koli druga rešitev.
Hvala v naprej !
LP, Sandi
Doma imam računalnik z DVI-D ženskim izhodom (Asus Pundit P1) in rad bi ga uporabli z monitorjem, ki ima VGA vhod (LG 19xxxx).
V trgovini so mi ponudili samo DVI-I to VGA pretvornik, ki pa seveda ne paše v moj DVI-D port, imam pa kabel DVI-D to HDMI, sam problem je da monitor nima HDMI-ja.
A se da to zadevo nekako obrnit da bi iz DVI-D izhoda obrnil s kakšnim konektorjem na DVI-I katerega bi potem pretvoril v VGA, ali kakršna koli druga rešitev.
Hvala v naprej !
LP, Sandi
Invictus ::
DVI-D je digitalen izhod in bi ga moral pretvoriti v analognega. Ponavadi so pa ti pretvorniki trako dragi, da je bolje kupiti nov monitor.
LP I.
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova grafična, črn ekran.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2793 (2395) | hojnikb |
» | VGA DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1316) | chocolino |
» | VGA/DVI (PC) to HDMI (plasma tv)Oddelek: Zvok in slika | 3301 (3178) | sejmon |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4538 (4387) | Saladin |
» | LCD - iz VGA na DVI-DOddelek: Strojna oprema | 2914 (2730) | uporcek |