Forum » Loža » popravilo kosilnice nitke
popravilo kosilnice nitke
karafeka ::
Imam sx-135 nitko, kateri se je utrgala zajla (pletenica?:)), ki vrti nitko.
Vem, da je verjetno 1 proti milijon možnosti, da je kdo to že popravljal, vendar vseeno.
Koliko sem dobil vse skupaj narazen, sem videl da je zajla sestavljena iz dveh delov. En del je od motorja, drug pa od strani nitke (oz. tiste glave, ki suče nitko). Tisto, ki gre od motorja sem dobil ven, na drugi strani pa nikakor ne gre. Verjetno je nekje v sredini cevi (po kateri gre zajla) pritrjena na cev, tako da pomoje bi bilo potrebno celo cev razpolovit in zašvasat nazaj. Ali pa je morda kakšna druga možnost?
Mogoče ima kdo to nitko (s pokvarjenim motorjem), pa bi jo bil popravljen prodati? Rabil bi, seveda, samo kompletno cev.
Vem, da je verjetno 1 proti milijon možnosti, da je kdo to že popravljal, vendar vseeno.
Koliko sem dobil vse skupaj narazen, sem videl da je zajla sestavljena iz dveh delov. En del je od motorja, drug pa od strani nitke (oz. tiste glave, ki suče nitko). Tisto, ki gre od motorja sem dobil ven, na drugi strani pa nikakor ne gre. Verjetno je nekje v sredini cevi (po kateri gre zajla) pritrjena na cev, tako da pomoje bi bilo potrebno celo cev razpolovit in zašvasat nazaj. Ali pa je morda kakšna druga možnost?
Mogoče ima kdo to nitko (s pokvarjenim motorjem), pa bi jo bil popravljen prodati? Rabil bi, seveda, samo kompletno cev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kosilnica na nitko (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30703 (2762) | _marc_ |
» | nitka za kosilnicoOddelek: Loža | 12415 (7539) | bedarija |
» | Kako narediti iskro?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5760 (3474) | CeSTbon |
» | LED vs varčne vs navadne žarnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35631 (25732) | Malajlo |
» | Utripanje lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4813 (3920) | Barakuda1 |