Forum » Pomoč in nasveti » Sony handycam driverji
Sony handycam driverji
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Zdele sm pregledal preko googla, pa nisem našel nič uporabnega. Zanima me, kje bi lahko downloadal driverje, s katerimi bi lahko potem uvozil video posnetke s Sonyjeve digitalne kamere na računalnik? Imam jih sicer na cdju, ki ga pa trenutno nimam pri sebi, jih pa nujno rabim.
LP
Zdele sm pregledal preko googla, pa nisem našel nič uporabnega. Zanima me, kje bi lahko downloadal driverje, s katerimi bi lahko potem uvozil video posnetke s Sonyjeve digitalne kamere na računalnik? Imam jih sicer na cdju, ki ga pa trenutno nimam pri sebi, jih pa nujno rabim.
LP
kitewing ::
Ne potrebuješ gonilnikov, če imaš digitalno kamero. Priključiš na FW in zašeneš program za video obdelavo. Če pa je analogna kamera pa potrebuješ video kartico(TV kartico).
MihaFirst ::
Posnetke zajemam preko USBja oz. vstavim disk kar v računalnik (snema na dvd). Problem je, ker mi brez pripadajočega softwarea teh posnetkov ne zazna.
zcetrt ::
V folderjih imaš AVCHD posnetke. Rabiš pa kodek ali predvajalnik. V programe pa jih lahko importaš. Končnica fajlov je MTS, nahajajo pa se v folderju Stream na kameri. Preklikaj in poskusi.
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android snemanje/kompresija videaOddelek: Mobilne tehnologije | 2338 (2032) | hojnikb |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6249 (5214) | Tomay |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3374 (3076) | pivmik |
» | Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?Oddelek: Kaj kupiti | 2322 (2251) | kurjač |
» | Sony mini dv kamera in FIREWIREOddelek: Zvok in slika | 1723 (1524) | Caligula |