Forum » Operacijski sistemi » Problem pri inštalaciji windows xp
Problem pri inštalaciji windows xp
frost666 ::
Pozdrav, ker imam konstantne težave z računalnikom sem se odločil naložiti nove windowse in sicer windows xp professional z sp3. Prejšnih windowsov nisem izbrisal, tako da sem jih samo updejtal. Inštalacija nekaj časa poteka normalno potem pa mi sredi ištalacije inštalacija zamrzne. Ponovno zaženem računalnik, z inštalacijo pa je isto. Kako naj to popravim? Če ne drugega, da se mi vsaj stanje računalnika povrne v stanje pred inštalacijo. Restore point sem naredil. V windowse ne morem priti na nikakršen način.
solatko ::
Naredi novo instalacijo, s tem da formatiraš disk, ko ti da to možnost. Pri instalaciji čez staro, se ti ohrani vse sranje, zaradi katerega ti računalnik ni delal v redu. Če imaš travniško varianto XP-jev, je kvaliteta in dodatki vprašljivo. Instaliraj čiste XP SP2 in potem nadgradiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MBR GPT,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7136 (3714) | mailer |
» | Prenosnik ne dovoli inštalacije Windowsev na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2568 (1825) | martinko18 |
» | Trdi disk ni zaznan v BIOSuOddelek: Operacijski sistemi | 2916 (2505) | srus |
» | Naredil novo particijo... racunalnik se ne zazene vecOddelek: Operacijski sistemi | 1940 (1412) | solatko |
» | Problem z računalnikom (corrupted files)Oddelek: Pomoč in nasveti | 889 (690) | solatko |