Forum » Pomoč in nasveti » Optiarc DVD RW AD-7530B problem z branjem DVD medija
Optiarc DVD RW AD-7530B problem z branjem DVD medija
jasminm ::
Pozdravljeni.
Decembra 2007 sem v Comshop-u kupil prenosnik v katerega je bil integriran Optiarc DVD RW AD-7530B. Sprva je delovalo vse tako kot treba. Ne spomnim se točno kdaj, ampak kasneje so se začele pojavljati težave z branjem DVD medijev (CD medije bere normalno naprej). Pobrskal sem malo po internetu in ugotovil, da jih je veliko, ki imajo podobno težavo s tem predvajalnikom.
- windows vista ultimate
- nero 8
- DMA vklopljen
Vsi govorijo po forumih o nekakšnih firmware in podobno, ampak jaz tega za Optiarc DVD RW AD-7530B sploh ne najdem.
Prosim za pomoč!
Decembra 2007 sem v Comshop-u kupil prenosnik v katerega je bil integriran Optiarc DVD RW AD-7530B. Sprva je delovalo vse tako kot treba. Ne spomnim se točno kdaj, ampak kasneje so se začele pojavljati težave z branjem DVD medijev (CD medije bere normalno naprej). Pobrskal sem malo po internetu in ugotovil, da jih je veliko, ki imajo podobno težavo s tem predvajalnikom.
- windows vista ultimate
- nero 8
- DMA vklopljen
Vsi govorijo po forumih o nekakšnih firmware in podobno, ampak jaz tega za Optiarc DVD RW AD-7530B sploh ne najdem.
Prosim za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD-RW pogon ne bere ploščkov, sveti in brenčiOddelek: Strojna oprema | 1352 (1100) | slitkx |
» | Težava z posnetim DVD-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (803) | PacificBlue |
» | Bios ne zazna dvd-rwOddelek: Strojna oprema | 3937 (3645) | moat |
» | D:/ is not accesible incorrect functionOddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (947) | Ruby |
» | peka novega pekača spodletelaOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (782) | wooted |