Forum » Mobilne tehnologije » Asus P535 + hp BT tipkovnica - kako povezati?
Asus P535 + hp BT tipkovnica - kako povezati?
tj6001 ::
Pozdrav!
Imam telefon asus P535 z WM6 in pa HP Ipaq bluetooth folding keyboard (uh, kako dolgo ime :D)...
Problem je, da ne vem kako zadevi povezat!
Kakšna pomoč?
Aja, na tipkovnici sicer piše, da je compatibilna z ppc2003 in pa v navodilih lepo piše da je treba na hp dlančnik inštalirat nek sw z cdja...
No kot prvo nimam cdja (kupil rabljeno), kot drugo pa itak nimam hp dlančnika :D
Če na telefonu dam dodajanje novih naprav - BT tipkovnica, mi ne najde nič...
Imam telefon asus P535 z WM6 in pa HP Ipaq bluetooth folding keyboard (uh, kako dolgo ime :D)...
Problem je, da ne vem kako zadevi povezat!
Kakšna pomoč?
Aja, na tipkovnici sicer piše, da je compatibilna z ppc2003 in pa v navodilih lepo piše da je treba na hp dlančnik inštalirat nek sw z cdja...
No kot prvo nimam cdja (kupil rabljeno), kot drugo pa itak nimam hp dlančnika :D
Če na telefonu dam dodajanje novih naprav - BT tipkovnica, mi ne najde nič...
- spremenil: tj6001 ()
Wolfman ::
Pogooglaj malo za cd mogoče ti najde na njihovi strani.
Običajno imajo tam driverje ponavadi še novejše kot na cjdu.
Običajno imajo tam driverje ponavadi še novejše kot na cjdu.
tj6001 ::
Driverjev na hp strani nisem našel... na enem tujem forumu je bil link na driver, ki sem ga inštaliral, pa tudi ni bilo nobene koristi...
evo tule: http://www.4winmobile.com/forums/access...
Prišel sem pa natančno do tja kot "dave27"...
Ko dam ad new BT device, mi ja najde kot nevem-točno-kateri-servis, in se tudi poveže (čeprav mislim da samo enosmerno - telefon->tipkovnica), če pa poskusim dodat kar BT tipkovnico, ne najde nič...
Kot kaže ne bo neke velike koristi od te tipkovnice... :(
T
evo tule: http://www.4winmobile.com/forums/access...
Prišel sem pa natančno do tja kot "dave27"...
Ko dam ad new BT device, mi ja najde kot nevem-točno-kateri-servis, in se tudi poveže (čeprav mislim da samo enosmerno - telefon->tipkovnica), če pa poskusim dodat kar BT tipkovnico, ne najde nič...
Kot kaže ne bo neke velike koristi od te tipkovnice... :(
T
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows mobile jezik iz NEM v ANG oz SLO(če obstaja)Oddelek: Operacijski sistemi | 2924 (2216) | gregan |
» | Računalnik ne zazna dlančnika ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1059 (958) | deyanchek |
» | kateri dlančnik bi bil pravi zameOddelek: Kaj kupiti | 1226 (1067) | Calligulla |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 1586 (1332) | Keyser Soze |
» | Katri mobilni telefon/dlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2309 (1981) | igor0203 |