Forum » Omrežja in internet » Ruter Asus WL-500g Premium ne deluje
Ruter Asus WL-500g Premium ne deluje
msmid ::
Zdravo,
imam problem z ruterjem. Namreč računalnik je prek njega povezan na ADSL (Amis), vendar zgleda kot da ruterja sploh ne bi bilo. Do nedavnega je vse delovalo ok, tudi preko 192.168.1.1 sem se povezal nanj. Sedaj rečaunalnik nima več gatewaya od ruterja, ampak kar od modema, čeprav je nastavljen na DHCP, tudi povezati se ne morem nanj. Poizkušal sem z različnimi računalniki, resetiral zadevo ampak je še vedno isto. Mogoče kakšna ideja kaj bi bilo lahko narobe?
Lp,
Mitja
imam problem z ruterjem. Namreč računalnik je prek njega povezan na ADSL (Amis), vendar zgleda kot da ruterja sploh ne bi bilo. Do nedavnega je vse delovalo ok, tudi preko 192.168.1.1 sem se povezal nanj. Sedaj rečaunalnik nima več gatewaya od ruterja, ampak kar od modema, čeprav je nastavljen na DHCP, tudi povezati se ne morem nanj. Poizkušal sem z različnimi računalniki, resetiral zadevo ampak je še vedno isto. Mogoče kakšna ideja kaj bi bilo lahko narobe?
Lp,
Mitja
- spremenil: msmid ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13517 (6256) | AC_DC |
» | Težave z WIFI - routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (2051) | Cifix63 |
» | težava z ruterjem, T2Oddelek: Omrežja in internet | 4619 (4260) | solatko |
» | OptikaOddelek: Omrežja in internet | 1456 (1033) | M-XXXX |
» | Firmware za netgear WGR614Oddelek: Omrežja in internet | 1746 (1718) | Zorro |