Forum » Kaj kupiti » Kamere za nočno snemanje
Kamere za nočno snemanje
El Nino ::
LP
Pišem vam v imenu očeta. Zanima ga namreč, če ima kdo izkušnje s snemanjem z digitalnimi kamerami, ki imajo vgrajen IR oddajnik za nočno snemanje. Vem, da se to da dobit, msilim, da ima Sony en tak model (moram še pogooglat). Je interesiran v nakup ene take zadevščine, vendar ker nisva ne on ne jaz na tekočem na tem področju, se tukaj obračam na vas. Kako se stvar obnese v praksi, je efekt - vidljivost, razločnost zadovoljiv-a?
In ima kdo izkušnje z nočnim snemanjem, vendar z ločeno IR lučko?
Hvala, LP
Pišem vam v imenu očeta. Zanima ga namreč, če ima kdo izkušnje s snemanjem z digitalnimi kamerami, ki imajo vgrajen IR oddajnik za nočno snemanje. Vem, da se to da dobit, msilim, da ima Sony en tak model (moram še pogooglat). Je interesiran v nakup ene take zadevščine, vendar ker nisva ne on ne jaz na tekočem na tem področju, se tukaj obračam na vas. Kako se stvar obnese v praksi, je efekt - vidljivost, razločnost zadovoljiv-a?
In ima kdo izkušnje z nočnim snemanjem, vendar z ločeno IR lučko?
Hvala, LP
AtaStrudl ::
Tista IR ledica v kameri nese kak meter (za silo se vidi do dveh metrov). Je Pa Sony vcasih prodajal dodatno IR lucko z vec ledicami, ki si jo dal v accessory shoe na vrhu kamere.
El Nino ::
Torej bi bilo najbolje kupit 'navadno' digitalno kamero in ločen IR reflektor. A bi mi znali predlagat eno kamero, recimo do 250€, ki naj bi bila za ta denar best price/performance razmerje?
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IR reflektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5276 (4229) | Maj |
» | IR reflektor za nočno snemanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3149 (2796) | kiFni |
» | Digitalna kamera za 150.000?Oddelek: Kaj kupiti | 2257 (1884) | Calligula |
» | web camera v temiOddelek: Kaj kupiti | 2326 (1783) | iskra |
» | Digitalna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6314 (5415) | Caligula |