Forum » Mobilne tehnologije » PPC - Asus - EDGE?
PPC - Asus - EDGE?
dba ::
Pozdrav!
Pravkar sem kupil Asus P535 in me zanima če je možno dobiti kakšno nadgradnjo zanj, da bi lahko uporabljal edge prenos podatkov - trenutno imam možnost samo gprs, kar pa mi je prepočasi...
Včasih so obstajale razne spominske kartice, ki so imele integriran še sprejemnik za wifi, obstaja tudi kaj z EDGE (mini SD)?
Hvala
Pravkar sem kupil Asus P535 in me zanima če je možno dobiti kakšno nadgradnjo zanj, da bi lahko uporabljal edge prenos podatkov - trenutno imam možnost samo gprs, kar pa mi je prepočasi...
Včasih so obstajale razne spominske kartice, ki so imele integriran še sprejemnik za wifi, obstaja tudi kaj z EDGE (mini SD)?
Hvala
Dr_M ::
Skoda, da si kupil tako star model.
EDGE ne podpira sploh, SDIO kartice so pa samo standardne velikosti (pa se to more naprava podpirat).
EDGE ne podpira sploh, SDIO kartice so pa samo standardne velikosti (pa se to more naprava podpirat).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
dba ::
Eno neumno vprašanje: zadnje čase sem zelo pogodto nedosegljiv - čeprav imam signal poln - ko sem malo bolj gledal, sem ugotovil, da se nonstop povezujem na gprs... tudi takoj po hard resetu telefona... kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 2G ali 3G?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3820 (1853) | Gandalfar |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3024 (2148) | Pesimist |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3671 (2980) | flipflop |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3356 (2796) | CaqKa |
» | Ker Kekec bo plaču 15.000 sit /mesec za UMTS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7533 (5914) | CaqKa |