Forum » Zvok in slika » Podnapisi ne delajo
Podnapisi ne delajo
marjan_h ::
Z interneta sem dol potegnu freeware program: Media subtitler. Z njim sem prevedu eno risanko, in shranu podnapise kot .sub in .srt. Zakaj mi ne prikaže podnapisov v risanki, če je v isti mapi in ima isto ime kot risanka?!
Pa še nekaj je: Po tem ko sem naložu program mi več nikjer ne delajo podnapisi, (prej so.) Tud ko sem zbrisu program mi še zmeraj ne delajo.
Pa še nekaj je: Po tem ko sem naložu program mi več nikjer ne delajo podnapisi, (prej so.) Tud ko sem zbrisu program mi še zmeraj ne delajo.
marjan_h ::
Zdej sem odpravu težavo tako da sem dol potegnu VLC player in podnapisi delajo. Windows media player naj nebi podpiral .sub in .srt formata? Kako sem pa lahko še pred 1 tednom gledu film v windows media player s podnapisi?!...
Yossarian ::
Da lahko gledaš podnapise z Windows media playerjem, rabiš filter, ki se mu reče Vobsub. Si ga slučajno zbrisal?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BS PlayerOddelek: Zvok in slika | 3772 (3279) | elomat |
» | uPNP in Ubuntu Linux 10.0.4.1 oz. kateri program za streamanjeOddelek: Zvok in slika | 1902 (1726) | opeter |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3263 (2282) | matmel |
» | AVAST Antivirusni program-vaše mnenjeOddelek: Programska oprema | 3327 (2855) | grex |
» | Slovenski media player v XPOddelek: Programska oprema | 2431 (2290) | neoto |