Forum » Igre » Stremanje iger iz dobrega na slabi racunalnik?
Stremanje iger iz dobrega na slabi racunalnik?
Pesimist ::
Ve kdo kak se rece onemu programu ki to omogoca. Torej doma mas hudo boxo ki spila vse cool. Na drugi lokaciji pa bol slabo ampak super internet.
DOOM_er ::
ti ne pomaga nic. Podatki, ki bi se prenašali so preprosto preveliki za neko spodobno linijo, ki si jo lahko privošči vsakdanji človek oz. neka organizacija z malim proračunom
Robots will steal your job. But that's OK
bluefish ::
je pa to nekaj časa nazaj reklamiral nekdo, ki si je kaj hiro prislužil vzdevek, saj je sveto trdil, da je njegov kolega genij v vsem in smo vsi ostali le bogi povprečneži.
StreamMygame je ena opcija ja. Lih probavam stem. Samo ni to tisti program ko sem mislo. Za vraga nevem vec kiri je bil. Tak da bom stem mogo probat.
Podatki ki se prenasajo nemorjo bit dosti vecji od simple videostrema. Tak da bi mogo probat v praksi.
Nekaj je celo blo receno stremati Xbox360 igre na PC. Pa take fore. Samo me ni zanimalo ker zakaj bi stremo ce mam boxa. Zdaj pa rabim iz bolsega na shit comp tremat. Noja probam lahko.
Podatki ki se prenasajo nemorjo bit dosti vecji od simple videostrema. Tak da bi mogo probat v praksi.
Nekaj je celo blo receno stremati Xbox360 igre na PC. Pa take fore. Samo me ni zanimalo ker zakaj bi stremo ce mam boxa. Zdaj pa rabim iz bolsega na shit comp tremat. Noja probam lahko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Pyr0Beast ::
Torej doma mas hudo boxo ki spila vse cool. Na drugi lokaciji pa bol slabo ampak super internet.
Boxo odneseš na plac s hudim netom.
Boxo odneseš na plac s hudim netom.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
hehe ja. No sem rpobal z frendom pa pravi da bol z 2fps delalo. Omejeno je blo na 8Mbit pol 4MBit nakoncu pa se 1Mbit pa vedno isto z 2fps.
Zgodovina sprememb…
levaky ::
Video stream meni doma dela počasi na 100MBit liniji. Res pa je, da sem gledal film preko Remote Desktopa, tako da so se prenašale slike, kar je verjetno res precej močan zalogaj. ČE bi imel na eni strani kak DivX kodek, ki bi sliko stiskal v RT, bi verjetno šlo...
lp, Matej
lp, Matej
Za gledanje filma preko interneta ni dobenega problema. Mas VLC player za IPTV stream, lahko tudi vse ostalo ali pa se bolse. Remote Winamp ki prekodira on the fly. To bi nej sicer VLC tudi bil zmozen samo ga je prava katastrofa nastavit pravilno.
Zdaj trenutno streamam dva movija preko winamp remote. Skupaj zereta okol 280kB/s
Zdaj trenutno streamam dva movija preko winamp remote. Skupaj zereta okol 280kB/s
dronyx ::
Pred nekaj časa sem naletel na stremmygame ko sem iskal, če obstaja kakšna rešitev, da se naročiš na servis in igraš recimo PS3 igre na TVju brez da kupiš konzolo.
Problem je izgleda še vedno pasovna širina in lag. Sem pa na netu tudi zasledil, da eden britanski operater že intenzivno testira tako tehnologijo. Mislim da se ji reče "Gaming on demand". Jaz osebno v tem vidim prihodnost, ker bodo potem video igre postale tako enostavne za uporabo, kot kabelska TV in bo potem ta trg še toliko večji. Pa še pirate bodo iztrebili. :)
Problem je izgleda še vedno pasovna širina in lag. Sem pa na netu tudi zasledil, da eden britanski operater že intenzivno testira tako tehnologijo. Mislim da se ji reče "Gaming on demand". Jaz osebno v tem vidim prihodnost, ker bodo potem video igre postale tako enostavne za uporabo, kot kabelska TV in bo potem ta trg še toliko večji. Pa še pirate bodo iztrebili. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Jap se strinjam. Dolocene igre bi sle kot strategije. Ene spet ne kot neke extremne 3D streljacine ali pa dirkaske simulacije.
Povrhu tega je windows vista kot zadni MS desktop produkt sej je nalsedni ze ondemand napovedan. Tak da to nebi blo slabo in enkrat v prihodnosti sem preprican da tudi bo tak. Ce bomo se mi docakali je drugo vprasanje ampak ziher bo.
Za igranje Xbox iger pa se vedno potrebujes PS3 da lahko stremas oz vsej en kolega pa vsej kakih 2Mbit uploada.
Ker tam lahko nastavlas kvaliteto vse od 1Mbit do up in enih 5Mbit bi moglo biti dovol dobro za filmsko resolucijo pac.
Videl sem kak je Intel na eni konferenci ko je predstavlal svoje nove palte tudi live rpedstavil streammygame, nevem al so sponzori al kaj. Bglavnem spilali so Assasina Creed iz enega na drugi comp in je delalo cisto tekoce na videz.
Drugace pa lahko games on demand pomeni tudi enostavno download ali pa prkeo kakega vmesnika kot ma siol TV bol take ismple igre.
Povrhu tega je windows vista kot zadni MS desktop produkt sej je nalsedni ze ondemand napovedan. Tak da to nebi blo slabo in enkrat v prihodnosti sem preprican da tudi bo tak. Ce bomo se mi docakali je drugo vprasanje ampak ziher bo.
Za igranje Xbox iger pa se vedno potrebujes PS3 da lahko stremas oz vsej en kolega pa vsej kakih 2Mbit uploada.
Ker tam lahko nastavlas kvaliteto vse od 1Mbit do up in enih 5Mbit bi moglo biti dovol dobro za filmsko resolucijo pac.
Videl sem kak je Intel na eni konferenci ko je predstavlal svoje nove palte tudi live rpedstavil streammygame, nevem al so sponzori al kaj. Bglavnem spilali so Assasina Creed iz enega na drugi comp in je delalo cisto tekoce na videz.
Drugace pa lahko games on demand pomeni tudi enostavno download ali pa prkeo kakega vmesnika kot ma siol TV bol take ismple igre.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za kaj uporabljate hitri internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7990 (5702) | negotiator |
» | Izposoja gaming PCja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10499 (7925) | Pesimist |
» | AMD načrtuje superračunalnik iz 1000 GPU-jevOddelek: Novice / Procesorji | 4363 (3055) | chaos_AK |
» | Crysis na Asusu EEEOddelek: Loža | 1618 (1087) | dronyx |
» | IP-TVOddelek: Omrežja in internet | 2025 (1434) | Tody |