» »

Sedaj tudi uradno: v ZDA vam pri prehodu meje lahko zasežejo prenosnik ali druge naprave, ki lahko hranijo informacije v digitalni ali analogni obliki

1
2
»

antonija ::

Ena stvar je ce si z zakoni razsiris pristojnosti "za vsak slucaj" oz. za "izredne razmere" in to tudi upostevas; ljduje se vedno mirno prehajajo mejo, kriminalce pa isces tako kot ponavadi.
Ampak tega v zgodovini clovestva se ni bilo. Ce je neka drzava sprejela zakon, ki ji siri pristojnosti in oza svobodo drzavljanom, potem je tak zakon tudi maksimalno uporabljala in v vecini primerov celo izrabljala.

Ce si pa preprican da je ta zakon tam samo kot varovalka in da bo na mejah vse po starem... pol bi te pa prosu za en dim tega kar kadis, ker mora bit res dobra roba.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

djordjevic ::

Prav na živce mi gre, kako so nekateri še vedno tako zaslepljeni, da Ameriko malikujejo. Da ne bo pomote - Amerika ima zasluge, kar se tiče širjenje meril demokratičnosti, vendar se vsi njihovi večstoletni dosežki počasi, a vztrajno izgubljajo v luči ukrepov, ki jih uvajajo vse od 11.9. naprej. Izvažanje demokracije z M-16 na čelu pustimo tokrat ob strani. Ja, Amerika je bila nekoč kul. Predvsem v časih hladne vojne. Odslej pa čedalje bolj ne tako zelo. Kaj so dejansko Američani s to antiteror in patriotsko zakonodajo pridobili? Okej, ni bilo nobenega napada več. Kje piše, da se ravno zaradi čedalje močnejšega zatiranja osnovnih državljanskih svoboščin ne skriva spet kje kaki McVeigh? Imho se jim ni treba več toliko bati islamskih skrajnežev, saj imajo tudi domačih več kot dovolj. Pa še to - kako se bo tale famozni 'war on terror' končal, je jasno vsakemu bebcu. Kot se je končal famozni 'war on drugs'. Ni se. Pobasali so nekaj kolumbijskih carov, te pa so nadomestili novi, Amerika pa se utaplja v mamilih. Zdaj pa to projicirajte na terorizem.

Azrael ::

Bi pa že lahko opazili, da danes zakonodaja zaostaja za dejanskim stanjem in so taki zakoni legalizacija in predvsem urejanje stanja. Nujna gasilska akcija.

Brez njih bi bila situacuija na terenu slabša, mnogo slabša, čeprav zakoni deljujejo neživljensko in omejujoče.
Nekoč je bil Slo-tech.

djordjevic ::

Hm. Odločimo se zdaj. Kaj nam je ljubše? Ali bomo spet postavljali zidove (ZDA) ali bomo podirali meje (EU)? Oboje ne gre, žal.

Pyr0Beast ::

Ne priporočam tega ker bi te verjetno prej ustrelili kot pa bi prišlo do 0 :)
Overloadaš baterijo, ko prva celica poči je že prepozno. Zraven 'dotočiš' kakšen fosgen, ali kaj podobno primernega. [:D]
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novozelandski cariniki lahko zahtevajo vaša gesla

Oddelek: Novice / Zasebnost
456485 (3512) poweroff
»

Na ameriški meji ne smejo zaseči prenosnikov za nedoločen čas

Oddelek: Novice / Diski
3311928 (10573) Keyser Soze
»

Sedaj tudi uradno: v ZDA vam pri prehodu meje lahko zasežejo prenosnik ali druge napr (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
548221 (6015) Pyr0Beast
»

Zasegi prenosnih računalnikov na mejah

Oddelek: Novice / Zasebnost
345937 (4258) STASI

Več podobnih tem