Forum » Operacijski sistemi » moj modem + WinXP
moj modem + WinXP
TEDY ::
oj
zdele sm posnel WinXP pa mi gonilnik za modem ne dela ker ni narejen za XP-je (saj meni se tako zdi). če kdo ve kje bi dobil novejši gonilnik ali je imel enake težave naj pove ... moj modem Siemens GIGASET 3070/75
zdele sm posnel WinXP pa mi gonilnik za modem ne dela ker ni narejen za XP-je (saj meni se tako zdi). če kdo ve kje bi dobil novejši gonilnik ali je imel enake težave naj pove ... moj modem Siemens GIGASET 3070/75
royt ::
hehe... sam imam prav tako winxp in gigaset 3070... pa saj si dobil zraven 3 cedeje, eden je posebej za gonilnike...
ps:
pojdi lepo dodaj strojno opremo, in ti bo že lepo napisala oz. narisalo vprašaj pred tem modemom oz. centralo... tako da lepo instaliraj gonilnik iz cedeja...
ps:
pojdi lepo dodaj strojno opremo, in ti bo že lepo napisala oz. narisalo vprašaj pred tem modemom oz. centralo... tako da lepo instaliraj gonilnik iz cedeja...
Boeing ::
idi na siemens.com, pa malo pobrskaj (oz. kr fejst boš moral brskat ), pa si dl-jaj driverje dol... en dober mega so veliki... drugače ni šanse da ti bo delalo...
LP
LP
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Tomi ::
Ali pa poglej sem. Delajo prav tako dobro, čeprav niso od Siemensa, ampak jih je Telekom izdal po grožnjah uporabnikov.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens Gigaset 3070 Težave v winXPOddelek: Strojna oprema | 2062 (1513) | yerow |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2370 (2249) | Mac Gyver |
» | Gigaset 3070 driversOddelek: Pomoč in nasveti | 2967 (2758) | Tomi |
» | Anologni modem +ISDN linija?????Oddelek: Strojna oprema | 1344 (1141) | Tomi |
» | I-SURF ISDN & WIN XP - KončnoOddelek: Strojna oprema | 1288 (1134) | grizli123 |