Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik
Računalnik
eddy22 ::
Zdravo
Imam nek stari računalnik, ki mi pač služi za prenašanje nekih podatkov in neke postaje.
Sedaj pa imam problem pred kratkim mi je začel zmrzovati nekaj časa dela nato pa zmrzne tudi ura v spodnji vrstici se ne premika.
To je primeni zelo nadležno saj postaja hrani podatke do treh ur vse ostalo se briše zato moram vsake toliko časa pogledati če dela.
Kaj bi lahko bilo ?
Imam nek stari računalnik, ki mi pač služi za prenašanje nekih podatkov in neke postaje.
Sedaj pa imam problem pred kratkim mi je začel zmrzovati nekaj časa dela nato pa zmrzne tudi ura v spodnji vrstici se ne premika.
To je primeni zelo nadležno saj postaja hrani podatke do treh ur vse ostalo se briše zato moram vsake toliko časa pogledati če dela.
Kaj bi lahko bilo ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDM: server, priporočila in nasvetiOddelek: Strojna oprema | 3025 (2438) | archer |
» | Pravega nadzora nad dostopom do lokacijskih podatkov ni, ugotavlja ACLUOddelek: Novice / Zasebnost | 7559 (6515) | 34054 |
» | Britanska policija poseduje opremo za tajni nadzor telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 29871 (26663) | BlueRunner |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5393 (5391) | mrkva1 |
» | Je mobilni telefon sledilna naprava?Oddelek: Novice / Zasebnost | 13831 (13831) | imott3791 |