Forum » Pomoč in nasveti » nalaganje win xp
nalaganje win xp
T-Mac ::
Imam problem nekaj dni nazaj je udarila strla blizu moje hise in mi skurila modem ter na mojem racunalniku na integrirani plati mrezno!Noter sem dal novo mrezno ampak ko nalagam win xp se mi pri 32 minuti ustavi ravno tam kjer konfigurira mrezno!
Razmisljal sem da ce je skurjena mrezna na plati da moram kje u biosu izklopit mrezno da je na plati, da bi potem lahko nalagau naprej normalno?
Drugace pa ko mi je strela udarila v pc mi je delau se pc, vendar se je zaceu cudno obnasati?
Lp!
Razmisljal sem da ce je skurjena mrezna na plati da moram kje u biosu izklopit mrezno da je na plati, da bi potem lahko nalagau naprej normalno?
Drugace pa ko mi je strela udarila v pc mi je delau se pc, vendar se je zaceu cudno obnasati?
Lp!
T-Mac ::
Bi mi lahko povadau kje se to izklopi ker tega nisem delal se nikoli,vendar sem sklepau da je mogoce to?
Hvala
Hvala
bluefish ::
Malo se sprehodi po BIOS-u, saj nekega univerzalnega recepta ni. Ozri se za pojmom On-board LAN ali nekaj podobnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj s skurjeno matično ploščo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2241 (1663) | hojnikb |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10041 (7486) | gregor |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1439) | gt55gre |
» | Izklop mrežne v biosuOddelek: Strojna oprema | 986 (897) | robertli |
» | AMD XP in ECS k7s5aOddelek: Strojna oprema | 1380 (968) | Boky |