Forum » Operacijski sistemi » Vista-boot instalacija "problem"
Vista-boot instalacija "problem"
Sync ::
No imam naslednji problem, da mi nikak ne uspe boot-at vista instalacijskega dvd. V biosu imam vse prav nastavljeno za boot- dvd, sam ga kar preskoci, na drugem compu z istim dvd nimam problema. Sem probo tudi z XP, tega pa zazna cist ok. Jaz sumim da je MB kriva oz. bios, ker je stara plata, plus tega ga ne morem updateta, ker nimajo vec podpore. Ma kdo kako resitev?? Hvala za odgovore.. aja Mb = Asus P4S800D"sis 655fx"
lp
lp
solatko ::
Instaliraj iz Xp-jev in pobrišeš potem mapo windows.old. Boot-a ti zato ne, ker imaš gor driverje za xp za visto jih pač ni. Pri novejših ploščah posodobiš bios in gre potem instalacija v redu, pri starejših brez nadgradnje, pa je to edini način. Tudi kakšen gonilnik te bo potem še zezal, ampak ne obupat, slej ko prej najde vista sama stran z dobrim gonilnikom in v kakšnem tednu, ne bo več stvari, ki ne bi delovala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows clean install (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7801 (6645) | BorutK-73 |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1298 (1138) | Duhec |
» | Prenosnik + xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1868) | tattoo |
» | Acer Aspire 7520G Vista downgrade na XP.Oddelek: Operacijski sistemi | 2326 (2218) | nurmaln |
» | Kako spremeniti linux particijo za namestitev windows xp?Oddelek: Operacijski sistemi | 2946 (2753) | slemo |