Forum » Strojna oprema » Težave z WD zunanjim diskom
Težave z WD zunanjim diskom
medeia ::
Zdravo!
Imam težave z WD zunanjim diskom, kapacitete 250gb. Namreč nekatere datoteke lahko prenesem na disk medtem ko drugih ne želi prekopirati in mi napiše disk je prepoln (očistite disk), čeprav imam na disku še 220gb prostora. Npr. želim prekopirati avi. datoteko velikosti 8gb in mi napiše, da nimam dovolj prostora čeprav ga imam 220gb! Res ne vem kaj naj naredim. Če je imel kdo podobne težave in ve kako jih lahko odpravim, dobrodošel je vsak nasvet.
Hvala!
Imam težave z WD zunanjim diskom, kapacitete 250gb. Namreč nekatere datoteke lahko prenesem na disk medtem ko drugih ne želi prekopirati in mi napiše disk je prepoln (očistite disk), čeprav imam na disku še 220gb prostora. Npr. želim prekopirati avi. datoteko velikosti 8gb in mi napiše, da nimam dovolj prostora čeprav ga imam 220gb! Res ne vem kaj naj naredim. Če je imel kdo podobne težave in ve kako jih lahko odpravim, dobrodošel je vsak nasvet.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup ssd-ja micron 2tb - izkušnjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1992 (1779) | Ijus |
» | 2 ftp serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1830 (1425) | knesz |
» | ne prepozna mi IDE diskaOddelek: Strojna oprema | 1614 (1396) | R-H-O |
» | [ Linux ] write in save na floppy?Oddelek: Operacijski sistemi | 1320 (1119) | #000000 |
» | Nujno! Na pomoč - problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (822) | |OzbY| |