» »

GTA 4 PC

GTA 4 PC

««
20 / 32
»»

xabre ::

ker knof stisneš, da osebo pustiš živet? Sem že vse probal pa ne dela.;((

Jst ::

Jaz sem pri eni misiji čisto obupal!

Da ne bom preveč razkril tisim, ki še niso pri tej misiji, naj povem naslednje: Prvo zasleduješ avto, ki te pripelje na lokacijo, nekje pri obali, kjer moraš pobiti nekaj ljudi. Nato tipson pobegne z čolnom, ti pa vzameš motor, ki te prikladno čaka, s katerim ga zasleduješ ob obali. Potem moraš skočiti - označena skakalnica - ter se tako primeš helikopterja. Ko visiš, piše: "Press SPACE repeaditly to climb up."

Probal sem SPACE pritiskati, držati, hitro pritiskati, počasi pritiskai, ne - pritiskati, kombinacijo SPACE in levo/gor/desno,... a vedno padem v vodo.

Ker sem vajo ponovil že vsaj petnajstkrat, pa še nisem moojster, sem res obupan!!!

Verjetno sem naletel spet na kakšen bug, ki bo čudežno izginil, ko bom igro nekajkrat pognal. Kot pri nekaj zgoraj opisanih problemov, pri katerih se je težava tako rešila.

A vseeno me zanima, če morda kdo ve, kaj moram na tej točki narediti, na kaj paziti, kaj morda delam narobe. Kako ste zadevo obvladali vi?

--

lp,
in happy gta-ing!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

jaz mislim da imam isti problem, ko poskušam eno osebo pustit živo, pa noben knof ne prime. Zgleda je nek bug.;((

Hmmm, čudno, čudno:

GTA IV na mimovrste.com je 37,94.€
Na Steam-u pa 44,99€.

To se mi pa res zdi zelo čudno. Steam da ima tako drago zadevo...

Ena zanimivost: Ko sem jaz kupoval HL2 Episode 2 (nisem kupil samo ep2, ampak še neke druge stvari), se mi je bolj splačalo z Viso plačati v dolarjih, ker me je potem vse preračunano in poračunano prišlo ceneje 4EUR, kot pa če bi plačal v Eurih. To je bilo šele čudno!

onyx: Vprašaj na gtaforums, ali pa tech support.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Galaxy ::

Sem že ugotovil glede une ženske od Dwayna. Samo odkorakaš stran, pa je v redu. :D

A kaj taksije uporabljate? Jaz brez tega ne morem več špilat sploh. Ko zagledaš taksi ga ustaviš, se postaviš k zadnjim vratom in pritisneš pa držiš tipko za v avte vstopat/izstopat, dokler se ne vsede na zadnji zic in pol samo še izbereš cilj. Luksuz.:)

Ali pa če že prej na mapi označiš waypoint in potem ko prideš v taki, je že označen in samo dvakrat pritisneš ENTER in si tam. Taksiji so kul, ja.

--

A mogoče kdo ve rešitev za moj problem, opisan zgoraj - kako prideš v helikopter?

Ales22LJ ::

Lahko gdo pove kako sploh lahko pristanes z tistimi jajci od helikopterja ubolu bom !!!

Horsechoker ::

Jst: Pri isti misiji sem jaz oboleval, pač moraš pritiskati space dokler se ne dvigne. Zdej če je to bug ali pa namenjeno, da je to skoraj najtežji del misije pač ne vem hehe.
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.

BlackHole ::

S katero kamero pa kaj vozite avto, predvsem ko je treba koga loviti ali pa bežati pred kom? A se da nastavit tako, da bi gledal avto od zadaj, pa da ne bi rabil pogleda zraven z miško popravljati (medtem ko vozim)?
LP Marko

AapocalypseE ::

Jaz pa sem se že čisto navado vozit avto in polek z miško popravljat. Sprva mi je blo zelo čudno, zdaj pa mi je zelo dobro. :)

Mohic ::

BlackHole to nemoreš nastavit nažalost.

Pritiskanje SPACE najtežji del misije, hehehe. Danes sem še dvakrat probal in mi spet ni uspelo. Recimo v tisti misiji, ko se moraš držati kamijon in priti v kabino, ni problema, naredil s prve. Ta s helikopterjem mi pa najeda,.... grrr

Ales22LJ ::

A ta spil ze deluje na novih windowsih 7 beta.

obi-wan ::

Prosim pomagajte imam original igro gta 4 in ko hočem začei igrat mi napiŠe gta 4 fatal error:rmn40 prosim povejte mi kaj naj naredim :(

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

Evo, zdej sem štirikrat probal priti na helikopter, pa sem vedno padel dol.

Kaj moram tukaj narediti?

Samo pritiskati SPACE, ali moram še kakšno drugo tipko držati?

Kako pogosto naj pritiskam SPACE?

Karkoli?

laught ::

Ja če ti piše da stiskaj space te morš sam space verjetno stiskat,probaj bolj hitro,jas vem da sem mogo na xboxi a al b se mi zdi hitro siskat.

Probal sem počasi, hitro, extra hitro, pritiskal tako, da sem malenkost space držal,.... Sedaj sem to misijo že več kot 10krat probal. Prej sem imel v Stats samo 2 misiji failed.

anza115 ::

hej!
js dobim verjetno gta4 ju3 po pošti od mimovrste, pa seveda sm si tut zram nov comp naroču :D
zanima me na kokih procentih ste že kaj?
in kakšne grafične kartice mate?

no tu je link od compa:
http://www.mimovrste.com/artikel/274005...
mislim da more gta4 delati brez problema na tem compu?

lp anza

Zgodovina sprememb…

• spremenil: anza115 ()

Meizu ::

Mah tja, recimo da bo delala na medium ampak raje daj na low, zaradi grafe, če hočeš gladkost. Drugače pa je E8400, če ga naviješ na min. 3.5Ghz tiptop stvar za GTA4. Čeprav so quadi boljši v tej špili.

Dual Core in 96GT... težka bo...

GTA IV ima zelo rad quad core procesorje. Že Q6600 na stock 2.4 je boljši, kot pa recimo dual navit na 3.6.

SAPPHIRE Radeon HD4850 512MB PCIe 166,92 EUR
GIGABYTE GA-EP35-DS3 P35 96,54 EUR
INTEL Core 2 Duo E7300 2.66/1066 3MB BOX 119,16 EUR
WD WD6400AAKS 640GB 7.2/16M/S300 65,53 EUR
LC Power LC6550GP2 v2.2 550W (140mm) 43,80 EUR
Supertalent T800UX4GC5 4GB (2x2GB) PC6400 DDR2 46,23 EUR
NEC AD-7203S DVD-+RW 20x dvoslojni SATA črn oem 25,27 EUR

SKUPAJ: 563,45eur

na hitro skupaj spacano pri mlacom.si. Zbereš si še samo neko ohišje. Procesor naviješ in lepo igraš. :)
Si se malo prehitro odločo za ta računalnik, ker se da za majnši denar boljši računalnik sestavit.

Jst - C2D na 4ghz preverjeno deluje čisto ok v navezi z mojo HD4870 512mb na medium nastavitve in rendering highest lepo igrabilnih konstantnih 40-45FPS. Quadi itak da boljše delujejo na tej igri, ampak -

Q9xxx serije - draga zadeva
Q6xxx serije - stara roba

1. Poleg tega je ta špil res edini, ki deluje bolj gladko na quadih. Če ste pač opaljeni samo na GTA4, pol pejte na quada, drugače jst nebi...

Evo, Out of commission, že 26krat probal priti na helikopter in mi ni uspelo. ZNOREL BOM!!!!

globoko grlo ::

kaj se pa bl splača
4870 512 za 240 eur
al gtx260 890 rama za 280 eur

tnx

Valvoline ::

kaj se pa bl splača
4870 512 za 240 eur

tnx

Raje pejt po xbox360. Bolj pametno.

Horsechoker ::

Če bi gledal kaj je bolj pametno, potem sploh ne bi igral ta špil. Ti pa "priporočam" gtx, če ti tistih 40€ razlike ni težko pokriti.
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.

Zgodovina sprememb…

celebro ::

Evo, Out of commission, že 26krat probal priti na helikopter in mi ni uspelo. ZNOREL BOM!!!!

Mogoče je problem, da ti v tistem delu pade framerate in igra ne zazna dovolj pritiskov na space. Lahko poskusiš spustiti detajle na minimum za to misijo.

Možnost b: si kaj spreminjal nastavitve tipk? Mogoče tvoj space naredi kaj drugega, kot po defaultu. V tem primeru resetiraj nastavitve tipk.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: celebro ()

cresh ::

A kdo ve kako bi jst zrihtu da bi mi koncno Independence FM spilu moje mp3? Muzko dam v pravi folder, sam preprosto mi igrca noce skenirat muzko. Ma kdo podobn primer?

kaj se pa bl splača
4870 512 za 240 eur

tnx

Če hočeš ti lahko jst prodam zelo dobro ohranjeno Sapphire HD4870 512mb za 170€. Dobiš ves bundle zraven in original embalažo z garancijo. Kupljeno pri elektroniki.si.

_DnB_ ::

Ejga folk,

Jaz mam pa tale problem: ko pridem do misije 'Payback' se po uvodnem filmu odpeljem do označenega markerja pred restavracijo. Potem pa igra enostavno obvisi na 'loading...' zaslonu. Sicer sem že gledal po drugih forumih in probal tam omenjene metode za rešitev in ne dela. Ima mogoče kdo kak nasvet glede tega? Edina stvar, ki jo še nisem naredil je ponovna inštlacija z patchem vred.

In ja, imam najnovejše ATI gonilnike, originalen špil + patch in vse prejšnje misije so se naložile brez problemov.

PS
Multiplayer je carska zadeva, tako dirke kot streljaški del. :D
45 61 73 79 20 67 6f 69 6e 67 20 67 61 6d 65 72

delfinus ::

Ne vem ce je to ta stopnja, ampak pri meni je enkrat tako igra obvisela. Fora je bila v tem, da se tja nisem smel zapeljat z avtom. Torej prej je bilo potrebno izstopit iz vozila in na puscico odditi pes.

lp, D.

_DnB_ ::

Ne vem ce je to ta stopnja, ampak pri meni je enkrat tako igra obvisela. Fora je bila v tem, da se tja nisem smel zapeljat z avtom. Torej prej je bilo potrebno izstopit iz vozila in na puscico odditi pes.

lp, D.

Hmm, to ne bo to, ker če prideš peš do markerja, ti špil sporoči, da rabiš vozilo.
45 61 73 79 20 67 6f 69 6e 67 20 67 61 6d 65 72

ja, procesor Intel Core2 Quad Q8200 2,33 GHz, 775 je bolši kot Intel Core2 Duo E8400 3GHz, 775.
bom vidu kako bo delovalo, računalnika še zaenkrat nisem dobil...
če pa nebo kaj prida ta računalnik ga bom pa nazaj poslal ;D

lp

Boljši in ni, odvisno kje. Če misliš igrat igre, potem ni. Razen GTA4 (ampak res razen).

FrancBula ::

Meizu, še vedno se ga da navit na 3ghz+
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos

pol je pa tk čist ok ta comp 8-)

celebro: imam med igranjem od 40 do 50 fpsjev.

Probal sem spremeniti tipko na tipkovnici (razen same tipkovnnice nisem še probal zamenjati), potem probal z gamepadom. Nič. No go.

>Boljši in ni, odvisno kje. Če misliš igrat igre, potem ni. Razen GTA4 (ampak res razen).

Unreal.Engine 3 lepo izkoristi vsa štiri jedra, iger, osnovanih na tem grafičnem pononu pa ni malo. Quad se splača. Danes.

delfinus ::

jst... razumem tvojo frustracijo. Sam sem spil obrnil. Tist helikopter pa sem naredil s prve ob malo hitrejsem pritiskanju spejsa. lp, D.

Meizu, še vedno se ga da navit na 3ghz+

C2Dje pa na 4Ghz+

Jst - Ja in to je ravno še tisti engine ki ga izkoristi. Drugje pa res verjetno ne.

Se še spomnim kak ste bli vsi proti Quadu glede iger. Zdaj pa Unreal in gta iv lepo izkoriščata 4 jedra in se že kar quad najbolj splača. Svetovni ste ni kaj :D

Valvoline ::

Sej so enkrat govoril da se tut dvojedrni proc ne splača.....

8500GT ::

a bi mi lahk kdo pomago....
GTA VI mi šteka a sm ž prestavlo resolucijo pa ne gre al je pa js ne zmam nastajt

Windows vista " Home basic
intel(R) Core™2Duo CPU E4500 @ 2.20Hz
3.00 RAM
NVIDIA GeForce 8500GT
to je to.....
mi lahk kdo mal pove kkk nestajt...
tnx,tnx....

Navij procesor na minimum 3.5ghz

Menjaj grafo za HD4850.

In si zmagal. Simpl ko pasulj.

GLAVNI ::

Mavrik, zakaj si mi izbrisal post?

Sicer pa še enkrat, se komu poveže na Windows Live? Meni v igri, ko se hočem online connectat piše error 0x80151909. Aja, original mam, če te to moti.

Mavrik ::

Zgledalo je, kot da je sporočilo offtopic, potem pa sem šel pogledat in ugotovil, da ima GTA4 res Windows Live povezljivost. Se opravičujem.
The truth is rarely pure and never simple.

GLAVNI ::

Ni panike.

Včeraj sem prvič igral na multiplayer (prej sem tud že enkrat probal, pa mi nekak ni šlo) in morm rečt, da je multiplayer zakon. Danes pa sem hoto it, pa mi je pisalo, da se morm connectat na Live, pa mi ne gre. V winsih sem probal zagnat live, je pisalo, če želim upadate-at, sem stistno, pa spet neki error, sicer me je na uradno stran vrglo pa je bil še en link tam direktno na update, tak da update-an je, connectat pa ne gre.

A bi mi kdo naredil to misijo, s katero se hafrkavam že dva ali tri dni?

Ps: kako profil preneseš?
««
20 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458759 (25375) Kayzon
»

GTA4 - menjava procesorja

Oddelek: Kaj kupiti
384027 (2741) Ancalagon
»

GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8110713 (6255) CaptObvious
»

Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )

516764 (5209) ncc2000
»

procesor za GTA IV

473207 (1979) samsung113

Več podobnih tem