Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
NoXy ::
Če hočete igrati na High grafiki sledite navodilom!
Lahko nastaviš tudi texture na high pač kar ti srce poželi :)
1) Ustvariš datoteko commandline.txt tam kjer imaš inštalerano GTA4
2) V Beležnico napišeš -norestrictions
-nomemrestrictions
3)Zaženeš igro in VSE lahko nastaviš na MAX, seveda če imaš dovolj dober comp, da ti bo tako spoh delala :)
Lahko nastaviš tudi texture na high pač kar ti srce poželi :)
1) Ustvariš datoteko commandline.txt tam kjer imaš inštalerano GTA4
2) V Beležnico napišeš -norestrictions
-nomemrestrictions
3)Zaženeš igro in VSE lahko nastaviš na MAX, seveda če imaš dovolj dober comp, da ti bo tako spoh delala :)
ABX ::
Grafična nima veze pri tej igri (do neke mere), vse je odvisno od CPU-ja.
http://www.xtremesystems.org/forums/sho...
http://www.pcgameshardware.com/aid,6695...
V bistu ni še CPU-ja da bi poganjal to igro na 60FPS. Krneki.
http://www.xtremesystems.org/forums/sho...
http://www.pcgameshardware.com/aid,6695...
V bistu ni še CPU-ja da bi poganjal to igro na 60FPS. Krneki.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Goldee ::
Pred navitjem:
Statistics
Average FPS: 20.94
Duration: 37.73 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 75%
Video memory usage: 52%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (72 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 50
Detail Distance: 47
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6869
Audio Adapter: SB Audigy Audio [AC00]
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+
File ID: benchmark.cli
Po navitju na 2750MHz:
Statistics
Average FPS: 25.13
Duration: 37.45 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Service Pack 3
Video Driver version: 6.14.10.6891
(okej, detail distance je manjša)
Statistics
Average FPS: 20.94
Duration: 37.73 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 75%
Video memory usage: 52%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (72 Hz)
Render Quality: Very High
View Distance: 50
Detail Distance: 47
Hardware
Service Pack 3
Video Driver version: 6.14.10.6869
Po navitju na 2750MHz:
Statistics
Average FPS: 25.13
Duration: 37.45 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Service Pack 3
Video Driver version: 6.14.10.6891
(okej, detail distance je manjša)
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
MKC00 ::
ali bi mi morak takoj po misiji That special some one pokazat "misijo" za Pegorin-a v strip clubu. to je bila moja zadnja misija katero sem naredu, pa mi zdej nc naprej več ne kaže, čeprou vem da je še neki. morm kej posebi narest da bom dubu to misijo.
Hvala in Lp
Hvala in Lp
globoko grlo ::
eh, ne vem zakaj, ampak zdej dam lohka na 11xx x 8xx al kolk je že aplova resolucija
vglavnem vse na low dela enak dobr kot prej na 800 x 480 tut na low
zdej me pa zanima, kako cheate vpišem v mobi, ker se mi ne da misij delat, bi sam copse mal nažigu :)
vglavnem vse na low dela enak dobr kot prej na 800 x 480 tut na low
zdej me pa zanima, kako cheate vpišem v mobi, ker se mi ne da misij delat, bi sam copse mal nažigu :)
Raw ::
Ni bistvo le v CPUju, kot nekateri trdite. Velja naveza CPU-GPU in eno od teh dveh je ponavadi ozko grlo, saj je logično.
Če na svojem E8400 in 3870 navijem CPU iz 3 na 4ghz bo sam padu "CPU Usage" v benchmarku, FPSji pa bodo enaki (neki čez 30 na medium/high nastavitvah pri 1600x1200). Pri navitju grafe pa je malenkostna razlika.
V primiru, da maš swoh CPU pri dobri grafi, pa bo seveda razlika navitja CPUja očitna.
Če na svojem E8400 in 3870 navijem CPU iz 3 na 4ghz bo sam padu "CPU Usage" v benchmarku, FPSji pa bodo enaki (neki čez 30 na medium/high nastavitvah pri 1600x1200). Pri navitju grafe pa je malenkostna razlika.
V primiru, da maš swoh CPU pri dobri grafi, pa bo seveda razlika navitja CPUja očitna.
I am what I am and I do what I can
jedom86 ::
Mene pa zanima kolko fspjev bi mel pri gta4 na resoluciji 1280x1024?
procesor:e8400
grafa:xfx gtx 260 black edition
rami: 4g
procesor:e8400
grafa:xfx gtx 260 black edition
rami: 4g
ABX ::
Ni bistvo le v CPUju, kot nekateri trdite. Velja naveza CPU-GPU in eno od teh dveh je ponavadi ozko grlo, saj je logično.
Da, le ta v tem primeru rabiš 4-core CPU @ 3ghz za 40 FPS, a grafična je lahko stara tudi 2 leti.
Če rabite kak FPS več ukinite shadow details, vse ostalo ne naredi nobene razlike če imate novejšo grafično.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
AapocalypseE ::
View distance in pa detail distance mata največji pomen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
batista bomb ::
Mam en problem. Imam grafično kartico 4870X2 pa me zanima zakaj mi prepozna samo 1GB in ne 2GB pri tej igri tako da nemorem dati View distance na 100 čeprav bi lahko
destroyer2k ::
batista bomb
Zato ker 1gb ima vsako jedro. In 2 jedra sta v grafični šešteješ in dobiš 2gb v grafični.
Zato ker 1gb ima vsako jedro. In 2 jedra sta v grafični šešteješ in dobiš 2gb v grafični.
batista bomb ::
Zakaj pa potem ima @Sato resource usage 1454/1913MB meni pa 869/1011MB pa imava enako grafično se pravi 4870X2
Robert_S ::
Zato ker sem naredil commandline.txt pa not vpisal -availablevidmem 10 , ter shranil v Grand Theft Auto IV folder.
Dej , stari nared en bench , da vidm kolk mi moj Q6600@3.6Ghz zaostaja za tvojim Q9650 @ 4.2Ghz , ker imam isto plato in grafo.
Dej , stari nared en bench , da vidm kolk mi moj Q6600@3.6Ghz zaostaja za tvojim Q9650 @ 4.2Ghz , ker imam isto plato in grafo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Robert_S ()
Lahko bi še dodali v gta, da lahko greš na bencinsko črpalko tankat avto ali motor. Mafia ma to možnost in je zelo zanimiva zadeva in naredi še bolj realno igro.
T-Majo ::
Meni dela za čuda nekje na 25fpsjev.
Resolucija 1680x1050, high, high.
Hardware: Intec C2D E6400@3.4ghz, 8800GTS 320MB, 2gb geil cl4, Asus P5QC.
Je pa res da če se hitro peljem, teksture zaostajajo.
Moti me edino da so veliko stvari iz San Andreasa ukinili. Ni mi niti všeč, da na motorju lahko radio poslušaš. Pogrešam kakšnega frizerja ali fitness. Lega avta ko se navadiš je ok. Spoh če boljše voziš se kr realno in dobro držijo.
Tako da igra je res ena boljših, vendar preveč hroščev.
Resolucija 1680x1050, high, high.
Hardware: Intec C2D E6400@3.4ghz, 8800GTS 320MB, 2gb geil cl4, Asus P5QC.
Je pa res da če se hitro peljem, teksture zaostajajo.
Moti me edino da so veliko stvari iz San Andreasa ukinili. Ni mi niti všeč, da na motorju lahko radio poslušaš. Pogrešam kakšnega frizerja ali fitness. Lega avta ko se navadiš je ok. Spoh če boljše voziš se kr realno in dobro držijo.
Tako da igra je res ena boljših, vendar preveč hroščev.
destroyer2k ::
Za tiste katerim igra dela z slabim fps imate tukaj pomagalo za povečanje fps-jev (ampak za slabše mašine je to namenjeno geforce 7xxx ali geforce 9500gt itd.).
• You have to be logged in on the RSGC
• Run GTA 4 without command line parameters
• Set resolution to 800 x 600
• Set the remaining options to values you like until your VRAM is used up
• Write down the value of VRAM used in 800 x 600 with your settings
• Divide the result with the amount of VRAM of your hardware
• Create a shortcut to GTA 4
• Now add the command line parameter "-availalbevidmem x”; x is the result of your division to the target of the shortcut
• Also add "-height x” and "-width y”; x is your desired resolution height and y the desired resolution width (Example: "-height 1050 -width 1680" equals a resolution of 1,680 x 1,050)
• Start GTA 4 with the edited shortcut
• The game should now run with the desired
• The video options should still show 800 x 600 and the VRAM to be used almost completely
• Quit the game by pressing "Alt + F4”
• From now on run the game with the edited short cut
• Now add the command line parameter "-availalbevidmem x”; x is the result of your division to the target of the shortcut
• Also add "-height x” and "-width y”; x is your desired resolution height and y the desired resolution width (Example: "-height 1050 -width 1680" equals a resolution of 1,680 x 1,050)
• The video options should still show 800 x 600 and the VRAM to be used almost completely
car3 ::
Kupil original špil, igral 5 min, zbrisal, komp e8600 @ 4.2 Ghz, gtx280
Brez AA sploh ne morem vec igrat, kljub 1920x1200 resoluciji, Fps-jev sm imel okoli 45-50, kar igrabilno,
sam kaj ti to pomaga ce je igra grda brez AA, pa vsake tolk časa FATAL ERROR:S
Pognal jo bom cez nekaj mesecev ko uredijo driverje in poPATCHajo zadeve:>
Brez AA sploh ne morem vec igrat, kljub 1920x1200 resoluciji, Fps-jev sm imel okoli 45-50, kar igrabilno,
sam kaj ti to pomaga ce je igra grda brez AA, pa vsake tolk časa FATAL ERROR:S
Pognal jo bom cez nekaj mesecev ko uredijo driverje in poPATCHajo zadeve:>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: car3 ()
Alfonzo ::
Za tiste katerim igra dela z slabim fps imate tukaj pomagalo za povečanje fps-jev (ampak za slabše mašine je to namenjeno geforce 7xxx ali geforce 9500gt itd.).
A je kdo tole probal če mu dela kej boljše.
Zigyc ::
Ma dej to je tok gnila igrca, sam upočasnjuje ti ceu comp. Ne priporočam, tistim k majo 1 gb rama, ali procesor ki je manj zmogljiv od 3.5 Ghz.
Sj ti tut High end PC ne pomaga, 4.2ghz + gtx280 meni ne predstavljata noben užitek v tej igri, ker je igra polizdelek, so imel release deadline verjetn, sj ko bojo patchal bo ok.
Ampak meni je ŽAL da sem jo kupil, pa to da se morš na 2 konca registrirat, beda, nič bolj ne sovražm kot pa to!
Jst trenutno uživam v Tomb riderju Underworld ;)
Ampak meni je ŽAL da sem jo kupil, pa to da se morš na 2 konca registrirat, beda, nič bolj ne sovražm kot pa to!
Jst trenutno uživam v Tomb riderju Underworld ;)
DarkSite ::
Kaj mi v igri ni všeč:
1) Grafika (Me spominja na čase pred Jesusom Kristom)
2) Uničevanje določenih objektov(Recimo ne, da se uničiti preproste žarnice. Strgati plakat s stene. Ali pa razbiti določena okna(ne na avtih). Premikati določenih predmetov.)
3) Ni komunikacije med naključnimi sprehajalci po ulici. (Lahko jih samo razbiješ z kijem)
4) Ko se namestiš na določeno pozicijo in strelaš policaje se avtomatično spawnajo v nedogled. Helikopterje delajo kot po tekočem traku... Si kot v filmu od Rambota kjer šteješ 1 2 3 ... 1000 1001 policajev sm pokončal in še vedno prihajajo.
5) Koliko stavb v igri je zanimivih, uporabnih, kjer lahko raziskuješ, greš v njih, odpiraš vrata, razbijaš VSE, prideš na streho po stopnicah, vdereš v različna stanovanja, itd.
Toliko zaenkrat. Igra mi ni všeč zaradi zgoraj omenjenih zadev(niso vse, lahko bi še nasteval). Od svojega predhodnika ni prav nič revolucionarna razen tega, da so malo polepšali grafiko(še vedno zanič glede na novejše igre), in dodali novo zgodbo.
Dobra lastnost igre je le vožnja z avtom ter zgodba...
lp
1) Grafika (Me spominja na čase pred Jesusom Kristom)
2) Uničevanje določenih objektov(Recimo ne, da se uničiti preproste žarnice. Strgati plakat s stene. Ali pa razbiti določena okna(ne na avtih). Premikati določenih predmetov.)
3) Ni komunikacije med naključnimi sprehajalci po ulici. (Lahko jih samo razbiješ z kijem)
4) Ko se namestiš na določeno pozicijo in strelaš policaje se avtomatično spawnajo v nedogled. Helikopterje delajo kot po tekočem traku... Si kot v filmu od Rambota kjer šteješ 1 2 3 ... 1000 1001 policajev sm pokončal in še vedno prihajajo.
5) Koliko stavb v igri je zanimivih, uporabnih, kjer lahko raziskuješ, greš v njih, odpiraš vrata, razbijaš VSE, prideš na streho po stopnicah, vdereš v različna stanovanja, itd.
Toliko zaenkrat. Igra mi ni všeč zaradi zgoraj omenjenih zadev(niso vse, lahko bi še nasteval). Od svojega predhodnika ni prav nič revolucionarna razen tega, da so malo polepšali grafiko(še vedno zanič glede na novejše igre), in dodali novo zgodbo.
Dobra lastnost igre je le vožnja z avtom ter zgodba...
lp
GLAVNI ::
...btw kaj si sprejel in šel na zmenek z njo??
SPOILER: ja sem sprejel ja. In bila je ISTA, v ISTI hiši. Ja potem ko sem jo domov pripeljal, pa je nisem imel v imeniku. Ko me je pa klicala, je pa pisalo Kate. Ja mogoče je kak bug bil ja.
Jst ::
Jaz sem tudi naletel na par bugov:
Enako s Kate: sem bil zmenjen z njo, rekla, da jo počakam pri njeni službi, a na mapi nič. Naslednič, ko me je pa ona klicala, se mi je pa prikazala lokacija na mapi.
Potem ženske, s katerimi s zmeniš na internetu. Še vedno ne vem, kje jih pobrati.
Enako s Kate: sem bil zmenjen z njo, rekla, da jo počakam pri njeni službi, a na mapi nič. Naslednič, ko me je pa ona klicala, se mi je pa prikazala lokacija na mapi.
Potem ženske, s katerimi s zmeniš na internetu. Še vedno ne vem, kje jih pobrati.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Jaz sem na 60% in je igre konec.
Vem da bi mogel neke golobe streljat in skakat na skakalnicah. Potem so še misije, ko moreš koga ubit ali najdeš katerega prijatelja. Kot zadje so misije na mailu. Ampak men ne šteje procentov ko jih delam. Da ne govorim, da so plačane malo več, kot stane hot dog.
Torej kako priti do 100%?
Vem da bi mogel neke golobe streljat in skakat na skakalnicah. Potem so še misije, ko moreš koga ubit ali najdeš katerega prijatelja. Kot zadje so misije na mailu. Ampak men ne šteje procentov ko jih delam. Da ne govorim, da so plačane malo več, kot stane hot dog.
Torej kako priti do 100%?
ZaLoMaT ::
Evo jaz kupil igro, zaenkrat srednja žalost,...
Zanima me kaj vse naredit, da bo malo bolj igralno?
Statistics
Average FPS: 19.93
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (56 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Medium
View Distance: 22
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core™2 CPU 4300 @ 1.80GHz
Zanima me kaj vse naredit, da bo malo bolj igralno?
$%&/() ::
haha kaj pa si pričakoval z 8500gt... to je ena žalost od grafične, prav tako tudi procesor ni ravno najbolj primeren za gta iv
Jst, z ženskami, ki se zmeniš prek neta je tako, da daš prvo DATE in čakaš na njihov e-mail. Dosti je takih, ki te zavrnejo. Jaz mam za zdaj dve, ki sta ble za. Dobiš e-mail, da se hoče dobit s tabo in ti tudi piše kdaj se hoče dobit s tabo. V mobitel se avtomatsko shrani opomnik in te opomni nekaj časa pred tisti časom, ko bi se naj dobil z njo. Na mapi se ti pokaže srček in daš Esc in klikneš na srček 2x z desnim miškinim klikom in ti kaže lepo pot do nje.
Meni se ne prikaže srček na mapi, čeprav me telefon opomni, da imam zmenek.
Rad bi se pa zmenil s tistimi dvemi, s katerimi se da, ker je ena zdravnika in ti nafila zdravje, ko jo pokličeš, druga ti pa eno zvezdico wanted level-a zniža - vsaj tako sem prebral.
Rad bi se pa zmenil s tistimi dvemi, s katerimi se da, ker je ena zdravnika in ti nafila zdravje, ko jo pokličeš, druga ti pa eno zvezdico wanted level-a zniža - vsaj tako sem prebral.
Spet sm se mal spravil zajebavat s tole igro, kupil original, špilam neki časa pa CRASH: "FATAL ERROR: RESC10", se to še komu dogaja? Za popi**it.
Sm googlal in nisem osamljen primer, sam noben točn ne ve u čem je fora:S To se mi dogaja z navito grafo ali nenavito, isti šmorn, proc je tut navit
ampak sigurno stabilen, J*BE me samo ta špil od vseh, pa kdaj bojo izdal kak patch za tole jajce od igre, ne vem kaj čakajo sploh, božič je tuki:=)
Pa Nvidia tut sanja z novimi WHQL gonilniki...
Pa še moj bench:
Statistics
Average FPS: 50.80
Duration: 37.05 sec
CPU Usage: 94%
System memory usage: 63%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 31
Detail Distance: 52
Hardware
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (6- C-Media USB Headphone Set )
Intel(R) Core™2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz
Sm googlal in nisem osamljen primer, sam noben točn ne ve u čem je fora:S To se mi dogaja z navito grafo ali nenavito, isti šmorn, proc je tut navit
ampak sigurno stabilen, J*BE me samo ta špil od vseh, pa kdaj bojo izdal kak patch za tole jajce od igre, ne vem kaj čakajo sploh, božič je tuki:=)
Pa Nvidia tut sanja z novimi WHQL gonilniki...
Pa še moj bench:
Statistics
Average FPS: 50.80
Duration: 37.05 sec
CPU Usage: 94%
System memory usage: 63%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 31
Detail Distance: 52
Hardware
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (6- C-Media USB Headphone Set )
Intel(R) Core™2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz
Tero ::
Je kdo zato da bi enkrat se zmenli pa bi šli multiplayer?
:)
:)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
GLAVNI ::
Jaz sem šau na multiplayer, sam nisem našo nobene mape
a se da multi igrat na javnih serverih?
a se da multi igrat na javnih serverih?
Sam domnevam, da igra, če je kupljena preko Steama, nima toliko problemov.
Pa meni na q66@3.2, 4GB, 88gts512, igra laufa čisto normalno. No, sicer se mi na momente zgodi, da začne včasih rahlo štekat - nekje 25FPS - za kakšno minutko, a potem se stanje normalizira. Pa nujno uporabite "-novblank", vsaj meni to pripomore k lepšemu performansu...
Kolega, ki ima pa dvojederni Intel procesor, navit malenkost manj kot 4GB, ter 4870 (ali pa 4850, ne vem točno), pa mu igra dela neprimerno slabše. Tako avg fps ima dosti manjši, kot mu tudi igra zelo kolca.
Se vidi, da je špil primarno napisan/narejen za konzole, katere imajo večjedrne procesorje, zato tudi na PCju tako lepo izkorišča dodatna jedra.
Pa meni na q66@3.2, 4GB, 88gts512, igra laufa čisto normalno. No, sicer se mi na momente zgodi, da začne včasih rahlo štekat - nekje 25FPS - za kakšno minutko, a potem se stanje normalizira. Pa nujno uporabite "-novblank", vsaj meni to pripomore k lepšemu performansu...
Kolega, ki ima pa dvojederni Intel procesor, navit malenkost manj kot 4GB, ter 4870 (ali pa 4850, ne vem točno), pa mu igra dela neprimerno slabše. Tako avg fps ima dosti manjši, kot mu tudi igra zelo kolca.
Se vidi, da je špil primarno napisan/narejen za konzole, katere imajo večjedrne procesorje, zato tudi na PCju tako lepo izkorišča dodatna jedra.
Urc ::
Kako uporabim -novblank ? Se opravičujem, če je že bilo napisano. Dodam v bližnjico ali kako?
Če imaš retail, imaš igro inštalirano verjetno v:
"\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\"
Ustvari tekstovno datoteko "commandline.txt" v omenjenemu direktoriju.
In v to datoteko dodaj parametre.
Jaz imam:
Parametre imaš opisane gtaforums.com.
"\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\"
Ustvari tekstovno datoteko "commandline.txt" v omenjenemu direktoriju.
In v to datoteko dodaj parametre.
Jaz imam:
-norestrictions -nomemrestrictions -novblank -percentvidmem 100
Parametre imaš opisane gtaforums.com.
Mohic ::
Zdravo. Imam problem. Na novo sem si naložil windowse. Prejšni savegame sem si shranil oz celotno datoteko rockstar, da bi jo lahko uporabil sedaj. Ko to mapo zamenjam z sedanjo, da bi lahko igral od tam naprej ko sem si shranil mi enostavno ne gre. Zamenjam mapo a nič. Potem sem v igri si naredil profil. Šel sem iz igre in profil zamenjal z starim in ob ponovnem zagono igre mi naloži nov profil :S Kakako naj naredim gor stare savegame ?
Edit: zdaj sem naredil tako, da lahk ov igri vidim savegame. Vendar ko jih hočem odpret piše da so fail pa da moram pogledal kao če so an disku. Kaj naj troim. Nemislim it vsega od začetka !
Edit: zdaj sem naredil tako, da lahk ov igri vidim savegame. Vendar ko jih hočem odpret piše da so fail pa da moram pogledal kao če so an disku. Kaj naj troim. Nemislim it vsega od začetka !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mohic ()
sthep ::
Mene samo zanima, če obstaja kakšen popravek za teksture.
Igra dela tekoče, teksture so pa čudne.
Imam že naložene nove diverje.
edit:
Že rešeno. Problem je bil, ker sem imel teksture na hihg. Sedaj, ko so na medium dela brez problema.
Igra dela tekoče, teksture so pa čudne.
Imam že naložene nove diverje.
edit:
Že rešeno. Problem je bil, ker sem imel teksture na hihg. Sedaj, ko so na medium dela brez problema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sthep ()
Kaj moram narediti da pridem do 100%? Zdaj sem na 62.50% in sem tudi tisti misije naredil z tarčo. Zgodbe je že konec. Flying rats in skakalnice pa tudi ne dajo + procentov. Pravtako če srečam znanca kje.
Help help help =D
Help help help =D
laught ::
Opravi vse dirke,pol za little jakoba si mogu neke pakete dostavljat se mi zdi,in podobne stranske misije,morš dokončat,ki pa so tak brezvezne..
Mavrik ::
POZOR!
Kot ste lahko opazili, je Galaxy ustvaril temo, v kateri se bodo zbirali benchmarki z GTA IV. Zato bodo od zdaj naprej posti ki samo listajo strojno opremo in rezultate bencha tukaj brisani.
Tukaj naj ostane debata o sami vsebini igre in morebitnih problemih z njo, hvaljenje s hardwarom pa se naj premakne tja.
Kot ste lahko opazili, je Galaxy ustvaril temo, v kateri se bodo zbirali benchmarki z GTA IV. Zato bodo od zdaj naprej posti ki samo listajo strojno opremo in rezultate bencha tukaj brisani.
Tukaj naj ostane debata o sami vsebini igre in morebitnih problemih z njo, hvaljenje s hardwarom pa se naj premakne tja.
The truth is rarely pure and never simple.
dronyx ::
Enkrat sem že spraševal, pa nisem dobil odgovora, zato poskušam ponovno. Če kupim rabljen GTA IV za 28 €, ali ga bom lahko namestil in igral? Tu mislim zlasti to, ali je kakšna težava z Social clubom in GfW, ker je igro že nekdo registriral?
Tero ::
Mislim da tega noben točno neve :)
Vem samo da imama z bratom (sicer na istem pc-ju) vsak svoj account in zadeva lepo deluje. Če ti nekdo res prodaja igro 28 eur dodaj 10 eur in dobiš novo
Vem samo da imama z bratom (sicer na istem pc-ju) vsak svoj account in zadeva lepo deluje. Če ti nekdo res prodaja igro 28 eur dodaj 10 eur in dobiš novo
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
dronyx ::
Verjetno bom počakal, da ji cena pade na 14,99 €, ker me potem ne bo bolela toliko glava, če mi na mojem računalniku ne bo delala tako, kot je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458757 (25373) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4027 (2741) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10713 (6255) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6764 (5209) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3207 (1979) | samsung113 |