Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
tx-z ::
Pa vozni model je zabaven in dokaj realen, mobitel se fino obnese, ni več potrebno po misijah v varno hišo shranjevat ker shrani samodejno, pa še mnogo stvari.
Kako se samo shranjuje? :P Men se še nkol ni :P
tx-z
Raw ::
Na splošno kar všečno, zabavno, sam napredek je očitn - ni primarno mišljena grafika/fizika ampak sama štorija, scene, liki .. lepo dodelano.
Moti pa me kamera (res podn) in fizika vožnje. Preslabe 'gume' oz. samo zaviranje; neodzivnost; ni fun kar je recimo še v driverju blo fun - si švigal med avti, z refleksi mogoče rešu kakšno situacijo (no, tam je blo že kanček preveč arkadno). tuki pa ... uh vožnja je dolgočasna to najbolj zamerm špilu. Drugeče povedano: učasih si si prav želu it mal pokruzat po mestu, tukaj te kar ne mika več tolk. Pa špil se imenuje grand theft AUTO .. ne mafija al pa kekec. Ma dobr, ni preveč za kritizirat, raj mal pošpilat.
Moti pa me kamera (res podn) in fizika vožnje. Preslabe 'gume' oz. samo zaviranje; neodzivnost; ni fun kar je recimo še v driverju blo fun - si švigal med avti, z refleksi mogoče rešu kakšno situacijo (no, tam je blo že kanček preveč arkadno). tuki pa ... uh vožnja je dolgočasna to najbolj zamerm špilu. Drugeče povedano: učasih si si prav želu it mal pokruzat po mestu, tukaj te kar ne mika več tolk. Pa špil se imenuje grand theft AUTO .. ne mafija al pa kekec. Ma dobr, ni preveč za kritizirat, raj mal pošpilat.
I am what I am and I do what I can
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raw ()
T-h-o-r ::
ja, saj lahko ukradeš katerikoli avto, res ne vidim problema :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
To pa je resnica, priznam. A če še tega ne blo.. dolgcajt. Pošpilal bi tistih par urc, pol pa konc mojega že tako kratkega attention spana :).
dronyx ::
Zanima me, če jaz recimo kupim nekje rabljen GTA IV, ali ga bom lahko namestil na računalnik brez problemov? Tu mislim zlasti zaradi registracije v GfW in tisti Rockstarjev social club. Je to kaj vezano na serijsko številko?
Ko boš cote odpelal pod 2:28 s xsaro 2005 in lanska fizika ceskiga plugina, oz. sploh zastopu o čem govorim, se pa oglas. Hehe, mal heca mora bit.
Vozt se je res treba privadit imaš prav, a to je vprašanje parih urc nažiganja.
Vozt se je res treba privadit imaš prav, a to je vprašanje parih urc nažiganja.
Jst ::
SecuLauncher: failed to start application [2000]
Tech support pravi: this error primarily describes ... changes in gtaiv.exe or graivlauncher.exe... however some people report ... to solve this problem ... after they updated graphics drivers [nvidia 180.84]... they had to reinstall the game.
(en skrajšan odstavek iz maila)
---
Anyway, Rockstar se je očitno odločil, da kaznujejo kupce in pirate nadgradijo z boljšim delovanjem. (SecuRom crack v tej igri nekaterim dejansko pohitri delovanje)
Tech support pravi: this error primarily describes ... changes in gtaiv.exe or graivlauncher.exe... however some people report ... to solve this problem ... after they updated graphics drivers [nvidia 180.84]... they had to reinstall the game.
(en skrajšan odstavek iz maila)
---
Anyway, Rockstar se je očitno odločil, da kaznujejo kupce in pirate nadgradijo z boljšim delovanjem. (SecuRom crack v tej igri nekaterim dejansko pohitri delovanje)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
GLAVNI ::
Največja bedarija GTA kadarkoli je pa ta, da ko se vsedeš v specifični avto (npr. replika Lambota), jih pol za prvim ovinkom takoj pet vidiš. Pa na trenutke vidiš samo 3 vrste istih avtomobilov na cesti. Kr neki.
Galaxy ::
Največja bedarija GTA kadarkoli je pa ta, da ko se vsedeš v specifični avto (npr. replika Lambota), jih pol za prvim ovinkom takoj pet vidiš. Pa na trenutke vidiš samo 3 vrste istih avtomobilov na cesti. Kr neki.
To pa meni gre na ku*ac... končno sn dobo Infernusa naenkrat so vseposod. Pa sn ga skuro zaj pa ga niki nebrem najt...
Berserker ::
Pa vozni model je dozdaj najboljši saj je občutek težnosti, avto je nekaj in ne katonasta škatla kot pri SA. Pa tudi vožnja z motorji ni več tako arkadna je res težje vozit ampak občutek je dober.
Po instalaciji 180.84, sem moral ponovno namestiti igro in sedaj se zazene, vendar imam sedaj missing textures problem. Any clues?
xabre ::
Meni dela kul z 180.84 na xp sp3. Edino voda migeta oz. utripa.
Zdele se ne bom sekiral preveč, bom rajši drugo leto enkrat preigral tako kot je treba na zaresnih nastavitvah.
Zdele se ne bom sekiral preveč, bom rajši drugo leto enkrat preigral tako kot je treba na zaresnih nastavitvah.
No, jaz sem instaliral tudi patch, ki je na voljo za gta, vendar še vedno ni tekstur... Rockstar, rockstar... :/
ZiPi ::
Namesti Riva Tuner 2.20, nato v zavihku "Main", razdelek "Driver settings" klikni puščico desno od "customize" in klikni ikono skrajno desno (metlica, ki pometa register).
MSI GX700
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZiPi ()
Nope, te opcije jaz nimam v Rivatunerju (sem pa za ta predlog že slišal/prebral - lahko pa, da bo komu pomagal). Tudi, če kliknem v driverjih "Restore," se zadeva ne spremeni.
Moraš imet verzijo 2.20. Je v prejšnjih tudi jaz nisem imel. Ko sem naložil 2.20 in opravil zgornji postopek, so se teksture vrnile.
MSI GX700
c0dehunter ::
Tut js mam RivaTuner 2.20, pa ni te opcije nikjer. Imaš tam zgoraj puščico, a tam ni nobene možnosti za pobrisanje.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
Berserker ::
Mogoče to ne spada v to temo ampak kak je že pravi naslov tistega videa oz. filma o hitlerju na katerega je tolk parodij(zdaj gta4, prej Xbox rrod;..).
Jep, nova verzija mi čudežno prikaže opcijo! In res, zadeva deluje! Jaooo, kakšne komplikacije, da pripraviš igro k delovanju!
Sem inštaliral igro, vendar mi ni delala. Potem sem na steampowered forumu našel en checklist, ter vse (razni dx, dot net, c++ debugger,....) inštaliral oziroma preveril. Potem mi je vrglo nek drug error. Inštalacija patcha ni rešila zadeve. Za tem sem inštaliral nove nvidiine driverje 180.84 in po tem sem spet dobil error - tokrat že tretji. Nato mi je bilo rečeno, naj reinštaliram igro. Končno mi je uspelo, vendar nisem imel tekstur.
Zipi mi je svetoval, naj z rivatunerjem nastavim drivers defaults, kar sem sicer že prebral, a nisem imel opcije. Update Rivatunerja mi je prikazala opcijo in tako sem ponastavil grafične nastavitve. Sedaj mi igra sicer deluje, vendar imam občutek, da se mi včasih teksture z rahlim zamikom naložijo; rahlo utripne. Ampak zadeva deluje, končno!!
Po mučnem inštalacijskem postopku imam nekak grenak priokus in se pri igranju tega ne morem znebiti. Vseskozi imam prisoten občutek, da se bo zadeva sesula, da je nekaj narobe... :/
No, benckmark pravi:
Statistics
Average FPS: 46.30
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 74%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
Kar se mi zdi kar vredu delovanje. Kakšen gameplay ima igra, je pa še prezgodaj, da bi sodil...
Sem inštaliral igro, vendar mi ni delala. Potem sem na steampowered forumu našel en checklist, ter vse (razni dx, dot net, c++ debugger,....) inštaliral oziroma preveril. Potem mi je vrglo nek drug error. Inštalacija patcha ni rešila zadeve. Za tem sem inštaliral nove nvidiine driverje 180.84 in po tem sem spet dobil error - tokrat že tretji. Nato mi je bilo rečeno, naj reinštaliram igro. Končno mi je uspelo, vendar nisem imel tekstur.
Zipi mi je svetoval, naj z rivatunerjem nastavim drivers defaults, kar sem sicer že prebral, a nisem imel opcije. Update Rivatunerja mi je prikazala opcijo in tako sem ponastavil grafične nastavitve. Sedaj mi igra sicer deluje, vendar imam občutek, da se mi včasih teksture z rahlim zamikom naložijo; rahlo utripne. Ampak zadeva deluje, končno!!
Po mučnem inštalacijskem postopku imam nekak grenak priokus in se pri igranju tega ne morem znebiti. Vseskozi imam prisoten občutek, da se bo zadeva sesula, da je nekaj narobe... :/
No, benckmark pravi:
Statistics
Average FPS: 46.30
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 74%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
Kar se mi zdi kar vredu delovanje. Kakšen gameplay ima igra, je pa še prezgodaj, da bi sodil...
T-Majo ::
Meni pa nikoli grafičnih nastaviteh ne shrani. Za vsak ko privem v igro jih vrže na defult.
Kje je problem?
Kje je problem?
Izbriši SETTINGS.CFG datoteko v direktoriju C:/Users/"Up.Ime"/AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/Settings/ (to je za Visto, za XP uporabi iskanje). Ko boš naslednjič spremenil nastavitve, se bodo shranile.
MSI GX700
Jst, kako ti je pa uspelo nainštalirat na računalnik z Service Pack 1?!
c0dehunter: Na Visto 64bit SP1? Hmm, brez problema, pri inštalaciji mene nič ni zafrkavalo.
T-Majo:
Klikni na My documents, kjer imaš direktorij "Rockstar Games" / "Gta IV." Account si si naredil? V GTA IV meniju pritisni "Home," in tam si naredi profil.
Klikni na My documents, kjer imaš direktorij "Rockstar Games" / "Gta IV." Account si si naredil? V GTA IV meniju pritisni "Home," in tam si naredi profil.
Aja, my bad, nism vidu da maš Visto
jedom86 ::
živjo!
Mene pa zanima kje bi lahko dobil kakšne teste za ta špil?
Da vidm kolko FPS bi mel moj računalnik na GTA4.
dijo
Mene pa zanima kje bi lahko dobil kakšne teste za ta špil?
Da vidm kolko FPS bi mel moj računalnik na GTA4.
dijo
T-Majo ::
Ja imam narejen profil prek Windows live ali kaj je. Saj shranjuje v igri. Drugače je pa Vista.
Zanima me še, če bi kaj pridobil iz 8800GTS 320 na 8800GT 512? Prosim ne s ''dodaj nekaj denarja in kupi to''.
Zanima me še, če bi kaj pridobil iz 8800GTS 320 na 8800GT 512? Prosim ne s ''dodaj nekaj denarja in kupi to''.
FrancBula ::
in zakaj ravno 8800gts 512?
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos
Tr0n ::
Verjetno zaradi pomnilnika. Nekaj malega bi ze pridobil, ampak ne pricakuj cudezev.
Se z GTX 260/280 zadeva ne laufa optimalno.
Se z GTX 260/280 zadeva ne laufa optimalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458584 (25200) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4026 (2740) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10706 (6248) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6758 (5203) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3204 (1976) | samsung113 |