Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
Urc ::
Zanimivo, če kličeš gasilce za prazen nič, pridejo takoj. Ko Romanu gori stanovanje in garaža pa nobenega nikjer, tudi če 100 x kličeš. Emmm, ko je gorela garaža se mi zdi, da so se celo mimo peljali.
Aja, pa pri burnoutu tudi gume popokajo, po določenem času. Zakaj Hummer ne vrti na vsa 4, da bi bilo bolj zanimivo :/
Aja, pa pri burnoutu tudi gume popokajo, po določenem času. Zakaj Hummer ne vrti na vsa 4, da bi bilo bolj zanimivo :/
chicolino ::
Urc Hummer ne vrti na vsa 4 kolesa ker za burnoutm ores stisnit zavoro in gas. In zavore so vedno na prednjih kolesih mocnejse kot na zadnjih.
Mimogrede lahko se dela burnout tudi ce nisi na mestu.. probaj mogoce takrat se bodo palle vse 4 gume :)
Danes pa sem koncno najdu meni osebno najbolj zanimiv avto v igri, Sultan RS:
Mimogrede lahko se dela burnout tudi ce nisi na mestu.. probaj mogoce takrat se bodo palle vse 4 gume :)
Danes pa sem koncno najdu meni osebno najbolj zanimiv avto v igri, Sultan RS:
tt2 ::
hmm je to sranje, a morda kdo ve zakaj mi noče v multiplayer. sem prijavljen tako na social club in tudi v games for windows live vendar mi vedno ko pritisnem multipayer piše, da moram biti prijavljen v games for windows live pa čeprav sem? xd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tt2 ()
Berserker ::
Ja vpisat se morš, oz acount moraš aktivirat ko si v igri al kako. Me prav zanima kak bo kaj z modami za avte, če se jih bo sploh loto glede na to ta je potrebno dodelat poškodbeni model pa še marsikatero stvar, no sej če pridejo upam da nebojo tak grdi kot so bli v gta sa, še nekaj a ve kdo kje si spremeniš ime avtov ?
tt2 ::
Ja vpisat se morš, oz acount moraš aktivirat ko si v igri al kako. Me prav zanima kak bo kaj z modami za avte, če se jih bo sploh loto glede na to ta je potrebno dodelat poškodbeni model pa še marsikatero stvar, no sej če pridejo upam da nebojo tak grdi kot so bli v gta sa, še nekaj a ve kdo kje si spremeniš ime avtov ?
aktivirat kako ali kaj, saj sem logiran v social club in v igri še pol v games for windows live, kaj pa je šepol potebno?
The Player ::
Živjo!
GTA IV sm prvič inštaliral tam nekje med 7 in 12 decembrem, ne spomnim se in tut ni pomembn. Štos je v tem, ker sm bil zlo presenečen nad komentarji na forumih, ker se nisem zanimal za igro preden je izšla (pač preveč dela za šolo in druge dejavnosti itd,...). Kupu sm original v prednaročilu in ko sm dobu špil sm logično bil full navdušn :D
potem ko sm inštaliru je blo kr neki k je blo pouhn stvari za nardit in je bla cela katastrofa. Pejmo zdej k bistvu. Špil sm lepo začel igrt in sm lepo igrou. Vse lepo in prav in špil mi dela gladko (nism preveru število frame-ov, ampak dela dovolj hitr, da mi ne frizne), tko, da ne vem zakaj folk ma probleme z špilom, če men dela čist ok pa mam ATI 4850 z 512 MB GDDR? (imam texture na medium in render na highest)
Kot sam špil mi je hud, sem pa malo razočaran, ker so govoril, da je ubitačen, ampak mene ni kej preveč navdušil. Ne pravim, da je špil slab in tisti, ki preveč zaupajo forumu tudi ni prav, ker nekateri preveč pretiravajo nekateri majo srečo (kot jaz), eni se pa preveč ustrašjo in nočjo poskusit.
Ne pravim, da je špil slab, sam 99% je prevelika ocena tako kot pravi revija Joker. Odvisno je tudi od človeka, ker jaz bi dal špilu oceno okol 87% moj prjatu pa 99%. Velik stvari so spremenil, velik stvari so pa tut umaknil iz špila kar ni ql npr. izpite, padala, nadgrajevanje lika, itd. ne spomnim se zdele ampak velik stvari iz SA so umaknl. Velik stvari so pa tut pobolšal npr. sistem streljanja, ki ga baje full kritizirajo je men najboljši do zdaj.
Na kratko bom reku sam to...Špil ni slab, sam pr men neki pač ni kliknl in mi je mal slabši. Štos je ker ni unga vzdušja pr GTA-ju, za moj okus je GTA VC še najboljši, ker je enostavn pa vzdušje ma, SA ni slb sam se mi je zameru, ker je pretežk, GTA IV pa je razred zase, full ql je pa ker maš multiplayer :D
drgač na tej konfiguraciji bi mogl delat čist dobr (vsaj men dela ql)
intel Q9300
4GB DDR2 ram
Ati HD 4850 512 GDDR3
LP
GTA IV sm prvič inštaliral tam nekje med 7 in 12 decembrem, ne spomnim se in tut ni pomembn. Štos je v tem, ker sm bil zlo presenečen nad komentarji na forumih, ker se nisem zanimal za igro preden je izšla (pač preveč dela za šolo in druge dejavnosti itd,...). Kupu sm original v prednaročilu in ko sm dobu špil sm logično bil full navdušn :D
potem ko sm inštaliru je blo kr neki k je blo pouhn stvari za nardit in je bla cela katastrofa. Pejmo zdej k bistvu. Špil sm lepo začel igrt in sm lepo igrou. Vse lepo in prav in špil mi dela gladko (nism preveru število frame-ov, ampak dela dovolj hitr, da mi ne frizne), tko, da ne vem zakaj folk ma probleme z špilom, če men dela čist ok pa mam ATI 4850 z 512 MB GDDR? (imam texture na medium in render na highest)
Kot sam špil mi je hud, sem pa malo razočaran, ker so govoril, da je ubitačen, ampak mene ni kej preveč navdušil. Ne pravim, da je špil slab in tisti, ki preveč zaupajo forumu tudi ni prav, ker nekateri preveč pretiravajo nekateri majo srečo (kot jaz), eni se pa preveč ustrašjo in nočjo poskusit.
Ne pravim, da je špil slab, sam 99% je prevelika ocena tako kot pravi revija Joker. Odvisno je tudi od človeka, ker jaz bi dal špilu oceno okol 87% moj prjatu pa 99%. Velik stvari so spremenil, velik stvari so pa tut umaknil iz špila kar ni ql npr. izpite, padala, nadgrajevanje lika, itd. ne spomnim se zdele ampak velik stvari iz SA so umaknl. Velik stvari so pa tut pobolšal npr. sistem streljanja, ki ga baje full kritizirajo je men najboljši do zdaj.
Na kratko bom reku sam to...Špil ni slab, sam pr men neki pač ni kliknl in mi je mal slabši. Štos je ker ni unga vzdušja pr GTA-ju, za moj okus je GTA VC še najboljši, ker je enostavn pa vzdušje ma, SA ni slb sam se mi je zameru, ker je pretežk, GTA IV pa je razred zase, full ql je pa ker maš multiplayer :D
drgač na tej konfiguraciji bi mogl delat čist dobr (vsaj men dela ql)
intel Q9300
4GB DDR2 ram
Ati HD 4850 512 GDDR3
LP
laught ::
Gta 4 je vsaj meni dosti boljši kot prejšnji deli,moti me samo da ni not da se tetoviraš,pa da si frizuro narediš...upam da ko pride dodatek da bo to not.
dr.Akula ::
The Player v veliki večini se strinjam s tabo. Gta 4 so pač že pri inštalaciji preveč zakomplicirali. To se nadaljuje tudi v igro, ko se moraš vedno vpisovat... in gta pač s tem izgubi čar, vsaj zame. Naredili bi tako kot prejšnje gta in vsi bi bili srečni, ne pa nek GFWL, ki stvar le poslabša.
ni podatka
sj pravm, okusi so različni.
Drgač zdele sm stvar stestiru in sm dobu tole:
Statistics
Average FPS: 37.30
Duration: 37.56 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 51%
Video memory usage: 74%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 25
Detail Distance: 37
37 FPS ni velik, ampak men ne šteka in me tut ne mot, čeprav pravjo, da je full playeble komaj pri 60 PFS-jih, kar mi še dost manjka do tega
čudim se le to, ker ko berem kake zahteve za špile piše recimo, da špil rab nevem kako grafo pol pa še na najboljši grafi težko dela.
Za Devil may cry 4 rab za recomended geforce 8600 pa mi dela v povprečju okol 100 FPS vse na high (do konca) + 4, če ne celo 8x glajenje robov, ne spomnm se kok mam,
pol crysis pa rab recomended 880 GTS pa komi dela na 4850. Za crysis rabš vsaj 4870 x2, men dela na 4850 komi 20-28 fps (na high ne very high)
pol far cry 2 rab High Requirements isto 880 GTS kot crysis pa mi dela na very high (ne super high) tam okol 40-50 fps, več ne gre nikol.
V čem je point, da špili tok slabo delajo v zahtevah pa dajo 2x manjše zahteve kot zahteva sam špil.
Devil may cry 4 mi dela full dobr in e čudm, kaj ga žene naprej, a je kriv 4 jedrni proc (ker ma podporo, sam ne verjamem), grafa pa tut ne vem, če prispeva k temu).
Za GTA 4 zahteva recomended 3870 grafo ali geforce 8600 (kot devil may cry 4) pa, še men dela špil komi pri 37 FPS-jih pa je 4850 boljša od 3870, če se ne motim.
linki do zahtev
http://game-system-requirements.blogspo...
http://www.crysisdemo.com/crysis-system...
http://farcry.filefront.com/info/requir...
http://www.konzole-slovenija.com/forum/...
ne me preveč za besedo držat, ker govorim po lastnih izkušnjah, kake izkšnje imajo pa drugi pa jaz ne vem ;)
LP
Drgač zdele sm stvar stestiru in sm dobu tole:
Statistics
Average FPS: 37.30
Duration: 37.56 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 51%
Video memory usage: 74%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 25
Detail Distance: 37
37 FPS ni velik, ampak men ne šteka in me tut ne mot, čeprav pravjo, da je full playeble komaj pri 60 PFS-jih, kar mi še dost manjka do tega
čudim se le to, ker ko berem kake zahteve za špile piše recimo, da špil rab nevem kako grafo pol pa še na najboljši grafi težko dela.
Za Devil may cry 4 rab za recomended geforce 8600 pa mi dela v povprečju okol 100 FPS vse na high (do konca) + 4, če ne celo 8x glajenje robov, ne spomnm se kok mam,
pol crysis pa rab recomended 880 GTS pa komi dela na 4850. Za crysis rabš vsaj 4870 x2, men dela na 4850 komi 20-28 fps (na high ne very high)
pol far cry 2 rab High Requirements isto 880 GTS kot crysis pa mi dela na very high (ne super high) tam okol 40-50 fps, več ne gre nikol.
V čem je point, da špili tok slabo delajo v zahtevah pa dajo 2x manjše zahteve kot zahteva sam špil.
Devil may cry 4 mi dela full dobr in e čudm, kaj ga žene naprej, a je kriv 4 jedrni proc (ker ma podporo, sam ne verjamem), grafa pa tut ne vem, če prispeva k temu).
Za GTA 4 zahteva recomended 3870 grafo ali geforce 8600 (kot devil may cry 4) pa, še men dela špil komi pri 37 FPS-jih pa je 4850 boljša od 3870, če se ne motim.
linki do zahtev
http://game-system-requirements.blogspo...
http://www.crysisdemo.com/crysis-system...
http://farcry.filefront.com/info/requir...
http://www.konzole-slovenija.com/forum/...
ne me preveč za besedo držat, ker govorim po lastnih izkušnjah, kake izkšnje imajo pa drugi pa jaz ne vem ;)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: The Player ()
The Player v veliki večini se strinjam s tabo. Gta 4 so pač že pri inštalaciji preveč zakomplicirali. To se nadaljuje tudi v igro, ko se moraš vedno vpisovat... in gta pač s tem izgubi čar, vsaj zame. Naredili bi tako kot prejšnje gta in vsi bi bili srečni, ne pa nek GFWL, ki stvar le poslabša.
inštalacija in logiranje ni problem, res je da sm skor zgubi živce, a ko nardiš si fertig. To so tut zakompliciral, da nebi pršlo do piratstva, ker po neuradnih podatkih sm slišu, da reloaded različice ne bojo nardil, ker je nesmiselno, pa če maš piratsko kopijo se še bolj mučiš kot z originalom pa še slabš ti dela.
Kar sm hotu povedat je da špil ni slab, sam ni tistga vzdušja, ki je vedno bil (kot recmo pr gotihc-u), vse je pa tudi odvisno od posameznika, enmu je všeč, enmu pa ne.
LP
Tr0n ::
Gta 4 je vsaj meni dosti boljši kot prejšnji deli,moti me samo da ni not da se tetoviraš,pa da si frizuro narediš...upam da ko pride dodatek da bo to not.
Heh, frizura pa tatoo je pa res pomembno ja.
Vsec mi je, da je z razliko od prejsnih 3D GTA iger sedaj dejansko neka spodbuda, da preigras single player kampanjo. Zgodba je relativno zanimiva in povezana.
Pri starejsih je bila zgodba in izvedba le-te bolj tak-tak. Ponavadi sem odigral par single player misij, malo lutal okoli in se potem navelical, GTA4 pa me uspe prilimat za zaslon dalj casa predvsem po zaslugi glavnega lika, ki je veliko bolj "likable".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Robert_S ::
Fora minimalnih zahtev je v tem ,da se špil zažene , pa tud če dela z 0.5 fps. Če bi se šipl zagnal z voodoojem 3 3000 , in p2 350mhz , bi ble te komponente napisane v minimalnih zahtevah.
Men pa je čist všeč da ni letal, predelave avta, pa drugih stvari ki so bile v SA, igra je zdaj bolj realna, SA je bil čefurščina. Vrjetno bo gta 5 predelava SA v hd polno detailov. Sicer pa liberty city v štirki sploh ni podoben tistemu iz trojke.
AapocalypseE ::
Lahko da prosim nekdo sliki gor, eno z MEDIUM textures in eno z HIGH textures, da vidim kakšna je sploh razlika?!
NoXy ::
Ve kdo kako bi lahko dal na high texture čeprav, imam samo 512MB rama na grafični? Nekje sem bral da se da dat vse na high, če spremeniš v beležnici nekaj, ampaks se ne spomnim kaj.
dr.Akula ::
V mapi GTA naredi datoteko commandline.txt in vanjo vpiši tisto zgoraj ALI pa dodaj v bližnjico.
ni podatka
Meizu ::
Pa še to samo zaradi velikosti tekstur. Če daš primerjavo na low settings obe grafi, bi morala biti 4850 hitrejša!
Thebest ::
Res kdor še nima GTA IV si ga mora kupit! komu vse dela na najboljši grafiki (meni dela)?
_Prince_ ::
Res kdor še nima GTA IV si ga mora kupit! komu vse dela na najboljši grafiki (meni dela)?
Dvomim. kako masino imas?
intelček ::
a se da loadat svojo muzko, tko k v SA?!
špil sem danes kupu, k je u sluzbi bozick hodu. in je kr uredu zadeva, sam se MP morm sprobat.
špil sem danes kupu, k je u sluzbi bozick hodu. in je kr uredu zadeva, sam se MP morm sprobat.
airsoft
Praktično povečini bo ta igra igralna šele ćez kako leto do sedaj ima 4 jederne procese premalo ljudi. Ne splača se zaradi igre kupovat mašino razen če si frik, tako jih bo igrala večina čez pol leta.
SmeskoSnezak ::
Joker jim je dal lepo oceno, napram tehničnim težavam. Očitno so torej težave odvisne od posameznikov. Dajte naredit anketo, komu igra lepo špila in kdo ima "tehnične" težave, da vidimo procentualno stanje na slo-techu.
@ Pusti soncu v srce... @
[H] Grand Theft Auto IV Gameplay Performance and IQ
Zanimiv clanek, ce vas zanima, kaksen hardware potrebujete za gladko igro na max nastavitvah.
Zanimiv clanek, ce vas zanima, kaksen hardware potrebujete za gladko igro na max nastavitvah.
Ja joker je potalal lepe ocene da bi mal nardili prometa igabibi.Sicer pa me je nasmejala ocena NFSU.
Rotaidal ::
Ja joker je potalal lepe ocene da bi mal nardili prometa igabibi..
Saj igra je odlična. Kaj pa ji manjka?
Pesimist ::
nix razen da je na xboxu360 bolsa :P. Glihkar instaliram na skatlo360.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
FrancBula ::
ti bom jst dal x boks!
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos
Galaxy ::
Daj razmisli glede resolucij. 1280*720= 921600 pikslov. Normalno naračunalnikih je 1680*1050= 1764000. Skoraj 2x več informacij za predelat. Tako da nemorš primerjat z xbod ali ps3.
dinozaver7 ::
[H] Grand Theft Auto IV Gameplay Performance and IQ
Hmm, pa sem ravno mislil zamenjat iz GTX280 na HD4870X2, pa me pol to preseneti!?
:P
dinozaver rajš mal proc navij
aja no pol je ok, sem mislil da maš na 2,4ghz ker ti piše v podpisu
xabre ::
Sem zdele nekaj časa igral tale gta. Pa moram rečt, da sem kar prijetno presenečen. V igri je ogromno detajlov, ki jo naredijo še bolj realistično in zabavno.
Recimo če delaš burnout z avtom, ti čez nekaj časa gume počijo, če se pelješ z motorjem imaš čelado gor, policaji so bajsasti , zelo dober fizika ko povoziš pešaka ali pa tvoje kotaljenje po tleh, če odletiš skozi vetrobransko šipo.
Pa vozni model je zabaven in dokaj realen, mobitel se fino obnese, ni več potrebno po misijah v varno hišo shranjevat ker shrani samodejno, pa še mnogo stvari.
Dokaj všeč mi je tudi ta balkansko-ruska tematika, dosti bolje kot nigga style v san andreasu.
Je pa škoda, ker je tolk strojno zahtevna, sigurno mora biti zelo lepa grafika pri visokih nastavitvah, tako pa lovim 30fps z 8800gt na 1024x768.
Zelo me spominja na gta3, kjer se je tudi večinoma dogajalo v mestu, pa pravtako je bila zelo strojno zahtevna za tisti čas.
Drugo leto enkrat jo bo treba še enkrat preigrat v vsej lepoti, če bo kakšen boljši sistem pod mizo.
Recimo če delaš burnout z avtom, ti čez nekaj časa gume počijo, če se pelješ z motorjem imaš čelado gor, policaji so bajsasti , zelo dober fizika ko povoziš pešaka ali pa tvoje kotaljenje po tleh, če odletiš skozi vetrobransko šipo.
Pa vozni model je zabaven in dokaj realen, mobitel se fino obnese, ni več potrebno po misijah v varno hišo shranjevat ker shrani samodejno, pa še mnogo stvari.
Dokaj všeč mi je tudi ta balkansko-ruska tematika, dosti bolje kot nigga style v san andreasu.
Je pa škoda, ker je tolk strojno zahtevna, sigurno mora biti zelo lepa grafika pri visokih nastavitvah, tako pa lovim 30fps z 8800gt na 1024x768.
Zelo me spominja na gta3, kjer se je tudi večinoma dogajalo v mestu, pa pravtako je bila zelo strojno zahtevna za tisti čas.
Drugo leto enkrat jo bo treba še enkrat preigrat v vsej lepoti, če bo kakšen boljši sistem pod mizo.
Jst ::
SecuLauncher: failed to start application [2000]
Vista x64 SP1, dot net 3.5 sp1, c++ redist. Prijavljen v Social Club, XLive se mi je update-al.
Ali kdo ve, kako bi lahko rešil to zadevo?
Damned Rockstar!!! Kaj si naredil s to igro??
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Nov patch je na voljo.
A patch for Grand Theft Auto IV on PC is now available. This patch will address known issues including, but not limited to, performance, input functionality, and overall stability. In addition to the patch, Rockstar Games will continue to offer support on a case-by-case basis via popular gaming forums, including:
www.gtaforums.com/
www.gta4.tv/forums/
www.gtagaming.com/forums/
We will continue to update the official Grand Theft Auto IV PC support page, which you can find at www.rockstargames.com/support.
For more details on what the patch addresses, see below.
-Better memory management to improve stability, especially for players with lower-end machines
-Added a fix for the ATI 1900 series video cards to improve stability and the visual quality of shadows
-Custom graphic settings and multiplayer characters will now save
-Several improvements to the Video Editor, including higher rendering quality, smarter naming of videos and better effects during replays
-Mouse-based movements with sensitive mice or gaming mice will properly detect
-CPU speeds will now query periodically rather than just at startup, resulting in smoother framerates
-Fixed a crash after legal screen German customers were reporting
We want to thank the GTA fan community for your endless devotion and continued support as we work through these issues.
Thanks,
Rockstar Games
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458581 (25197) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4026 (2740) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10706 (6248) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6758 (5203) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3204 (1976) | samsung113 |