Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
FrancBula ::
eh ti sam kupi 4870 1gb in počakaj na nove gonilnike, pa si na konju. seveda pogoj je dober proc
GA-P35-DS3(rev. 1.0) ; E5200@3.75GHz ; Palit Radeon 4850 ; LC8650 Ozeanos
AapocalypseE ::
Če meni komot dela na 1280x1024 z navito 4850. Tudi na 1680x1050 bi se menda dalo, ampak bi mogo zmajnšat view distance in detail distance. Tak da z 4870 1GB bi se moglo dat igrat na 1920x1080.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Berserker ::
Kulk kaj pridejo zaj ti novi quad procesorji so še dragi a je ži bolj poceni?
Mislim da pogovor poteka nekako samo o tem na kakšnih mašinah vam dela, kaj če bi se mal o igri sami razpisali pa o zgodbi pa o vsem kaj se v igri dogaja, razne finte pa podobno.
Mislim da pogovor poteka nekako samo o tem na kakšnih mašinah vam dela, kaj če bi se mal o igri sami razpisali pa o zgodbi pa o vsem kaj se v igri dogaja, razne finte pa podobno.
laught ::
Ja kaj ve kdo mogoče kje lahk najdeš tiste rokavice ko jih ma niko na plakati?(ko pol prstov ven gleda)
Urc ::
Nad igro sem res navdušen! Edino kar mi gre v nos je:
- pri policajih moraš it samo z določenega območja, lahko bi se kam skril oz. prebarval avto kot pri prejšnjih delih
- kamera na sledi avtomobilu?! Ne vem, ko se obrnem z ročno moram sam premikat z miško? Ni kot pri prejšnjih delih, kjer si imel kamero vedno za avtom
- to je zaenkrat vse, saj sem igral do zdaj ~15 min
Igra ima kar nekaj dobrih lastnosti; gume se začnejo žgat komaj čez en čas in ne takoj, dober poškodbeni model itd.
Statistics
Average FPS: 37.33
Duration: 37.66 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 59%
Video memory usage: 64%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Sound Blaster Live! 24-bit
Intel(R) Xeon(R) CPU 3060 @ 3.60GHz
chicolino ::
ma kamera je ista kot pri san andreas.. pac ena roka na smernicah, truga na miski.. rocna pa 1x tolko.. :P
mimogrede v opcijah se da vkljucit "handbrake kamero" ki se obrne ko gres v ovinek z rocno.. uporabno :>
kar mene moti je tipka "enter" ki je ne morem uporabit kot mi pase in pa smernice, ki bilokaj jim dolocis, ko je v ospredju telefon, se upravlja tel + premikanje... krneki.
Avti malo prevec drsijo... mogoce bi morali zmanjsat kasen koeficient trenja.. ker prevec je paljenja gum, prevec letenja ven iz ovinkov.. in zavorna pot res pretirana.. ok za nekatere avtomobile.. ampak vsaj tisti ki naj bi bili sporti bi lahko drzali cesto :>
mimogrede v opcijah se da vkljucit "handbrake kamero" ki se obrne ko gres v ovinek z rocno.. uporabno :>
kar mene moti je tipka "enter" ki je ne morem uporabit kot mi pase in pa smernice, ki bilokaj jim dolocis, ko je v ospredju telefon, se upravlja tel + premikanje... krneki.
Avti malo prevec drsijo... mogoce bi morali zmanjsat kasen koeficient trenja.. ker prevec je paljenja gum, prevec letenja ven iz ovinkov.. in zavorna pot res pretirana.. ok za nekatere avtomobile.. ampak vsaj tisti ki naj bi bili sporti bi lahko drzali cesto :>
mit3k ::
Dela mi sicer bolj bogo... ravno tolk, da je igralno.
Glavno je, da v špilu uživam, je.bes grafiko :)
Je pa dobro, ko niko na začetku reče c'mon šupak (ko te napadejo albanci) :D
Glavno je, da v špilu uživam, je.bes grafiko :)
Je pa dobro, ko niko na začetku reče c'mon šupak (ko te napadejo albanci) :D
Urc ::
Hvala!
Ja, Niko res scensko govori. Res drži rek: "Srbija do Tokija"
Jap, mogoče avti premalo držijo pa premalo moči imajo na momente (prevsem na ovinkih oz. ko se obrneš z ročno sploh ne vrti, da bi lahko normalno driftal). Sicer pa nisem dosti avtov vozil do zdaj. Za se ustavit pa res malo preveč drsi zadeva, kot da bi se skoz fural 200 km/h
Aja, pa ta benchmark je en kurac vreden -_- Lahko bi naredili več prometa pa to (kakor ga je med igranjem), ne pa 5 vešp...
Hvala!
Ja, Niko res scensko govori. Res drži rek: "Srbija do Tokija"
Jap, mogoče avti premalo držijo pa premalo moči imajo na momente (prevsem na ovinkih oz. ko se obrneš z ročno sploh ne vrti, da bi lahko normalno driftal). Sicer pa nisem dosti avtov vozil do zdaj. Za se ustavit pa res malo preveč drsi zadeva, kot da bi se skoz fural 200 km/h
Aja, pa ta benchmark je en kurac vreden -_- Lahko bi naredili več prometa pa to (kakor ga je med igranjem), ne pa 5 vešp...
Vozni model je predcej izboljšan od SA, vsaj nek občutek težnosti maš ne pa kot pri SA ko je bil občutek vožnje tak kot da bi se vozil z kartonastim avtom.
Bellzmet ::
@galaxy: se strinjam, da lahko tudi za 500 EUR poženeš igro. Kar mene moti je to, da če kupim comp za 1000 EUR, da ne morem igrati na HIGH/VERY HIGH nastavitvah na 1680*1050. Kot sem že rekel se mi zdi pa skrajno butasto na novem compu igrati karkoli pod 1680*1050.
Tr0n ::
Vsake tolko casa pac pride neoptimiziran spil, ki zakurbla hardware industrijo.
Get used to it. :)
Ja sej vem...samo GTA se res čakal, zdej mi gre pa na živce, ker je treba imeti tako mašino:)
Evo...sem vedel, da ne bi smel stran vržt tastarga 15" CRT monitorja! Bi lahko sedaj igral GTA na 640x480
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellzmet ()
Valvoline ::
Vsake tolko casa pac pride neoptimiziran spil, ki zakurbla hardware industrijo.
Optimiziran je že,če fajna zakurbla Quada in to vseh 4 jeder. :)
Saj je ne rabis. Pac spilas na low in 640x480. Cool stuff.
Slika pr 800x600 z 2xAA ali 4xAA je skoraj enake kakovosti kot 1200x1024 brez AA.
800x600 z 4xAA je super on ne vem zakaj vsi napihujejo resolucije na max po nepotrebnem.
GTA4 sicer še nism sprobal. je pa res da določene igrce sploh ne dovolijo AA na xp-ju,morš imet visto gor. Tako k crysis.
MKC00 ::
glede zaviranja z vozili. poizkusite tako da 'tapkate' po bremzi ne pa samo drzite na polno.
se mi zdi da manj drsi. sicer pa na to kako so zlizane ceste ni čudne :D:D:D:D hehe
se mi zdi da manj drsi. sicer pa na to kako so zlizane ceste ni čudne :D:D:D:D hehe
Bellzmet, kdaj pa si kupil comp za 1000eur, da zdaj ne moreš igrat gta IV? Oz. kakšne komponente maš?
Zgodovina sprememb…
Kaj pa če bi ti imel sam to šanso bi igral na takih nastavitvah, meni se na 640x480 zdi kot prvi wolfič oz. prvi del gta v 3d.
@streetracer: točno tri leta nazaj sem dal ene 950 EUR in sicer za:
AMD Athlon 64 3200+
GeForce 6600GT
1 gb RAM
+ WD disk, DFI plata, hladilnik za CPU, ohišje, napajalnik in DVD enoto.
Kupoval sem pa v Funtech večino, nekaj v Mlacomu pa še nekje se mi zdi - skratka sem pregledal cene takrat.
Pa sem sedaj daleč od minimum zahtev.
lp
AMD Athlon 64 3200+
GeForce 6600GT
1 gb RAM
Kupoval sem pa v Funtech večino, nekaj v Mlacomu pa še nekje se mi zdi - skratka sem pregledal cene takrat.
lp
tilinho20 ::
@streetracer: točno tri leta nazaj sem dal ene 950 EUR in sicer za:
AMD Athlon 64 3200+
GeForce 6600GT
1 gb RAM
lp
Hitro se komp stara.
tx-z ::
Jst sm pred enim letom dau 600€ za matično,proc,ram,grafična,disk...... :) Pa lih da doseže minimum, oz. malo čez :)
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
blackbfm ::
Slika pr 800x600 z 2xAA ali 4xAA je skoraj enake kakovosti kot 1200x1024 brez AA.
800x600 z 4xAA je super on ne vem zakaj vsi napihujejo resolucije na max po nepotrebnem.
GTA4 sicer še nism sprobal. je pa res da določene igrce sploh ne dovolijo AA na xp-ju,morš imet visto gor. Tako k crysis.
Vseeno je bolš 1280x1024 brez AA kot 800x600 z AA.
Kolk je razlika v FPS ???
800x600 2xAA stisne najmanj 50% več fps kot 1280x1024 brez AA. In kot sem poveda razlika v kakovosti slike zelo majhna,in to samo pr oddaljenih stvareh.
800x600 2xAA stisne najmanj 50% več fps kot 1280x1024 brez AA. In kot sem poveda razlika v kakovosti slike zelo majhna,in to samo pr oddaljenih stvareh.
Pa vsem ki hočejo dobrih FPS priporočam sence in HDR na minimum al pa off,ker te daleč najbolj obremenijo hardware.
Steinkauz ::
Malo so pretiravali z "realnostjo" vožnje. Prepočas pospešujejo pa tut ceste bi se way better držal v RL. Drugač pa zakon špil, najbolš so mi nikotovi komentarji
T-Majo ::
Mi lahko nekdo prosim pove, kako shraniti saved game profil na trdi disk? Formatiral bom windowske in bi rad potem naprej igral. To bi imel kot back up file.
Bellzmet, tri leta nazaj si dal 950eur in misliš da boš lahko zdaj komot igral igre s tem procesorjem, grafično in 1GB rama?
Če hočete igrat igre komot na PC-ju, je treba redno nadgrajevat komponente. Če vam to ne ustreza si nabavite konzolo.
Najboljše je igrat na nativni resoluciji. Torej 19inch 1280x1024, 22inch 1680x1050, itd... Jaz mam nativno 1280x1024 in če igram na 1024x768 ni več to to, četudi je AA vklopljen. Dosti boljše je na nativni resoluciji, ker tisto je tapravo, četudi je AA izklopljen.
AA je samo glajenje robov. Nativna resolucija pa naredi sliko ostro.
Če hočete igrat igre komot na PC-ju, je treba redno nadgrajevat komponente. Če vam to ne ustreza si nabavite konzolo.
Najboljše je igrat na nativni resoluciji. Torej 19inch 1280x1024, 22inch 1680x1050, itd... Jaz mam nativno 1280x1024 in če igram na 1024x768 ni več to to, četudi je AA vklopljen. Dosti boljše je na nativni resoluciji, ker tisto je tapravo, četudi je AA izklopljen.
AA je samo glajenje robov. Nativna resolucija pa naredi sliko ostro.
Zgodovina sprememb…
Kolk je razlika v FPS ???
2xAA ni nič, pri 4x znajo pa fpsji dost past poleg tega pa še ostrine ni. Torej kvaliteta in fpsji grejo v prid 1280 brez AA. Vsaj kolikor sem testiral na fallout 3.
Igra (katerakoli) pa močno zgubi na kvaliteti če izklopiš HDR. Vsaj za moje pojme.
miteq ::
Fantje, kaj se mi bolj splača kupit za GTA 4 na 1920x1080 ? HD 4870 1GB ali pa Geforce GTX 260, ki je 896MB ? Tudi s cenovnega vidika v smislu price/performance...
2xAA je čist dovolj.4x,6x itn se vedno manj pozna.4x še občutiš k vklopiš,6x in več pa ne.
Vsaj jaz ne. HDR je pr določenih igrcah celo moteč.
Vsaj jaz ne. HDR je pr določenih igrcah celo moteč.
Ciklamen ::
By the way, a mi lahko samo kdo pove, kje je shranjen Save Game te igre? Namreč nikakor ne moram najt tega...
Yaqwsx ::
mater ati je res ena vlka jajca, z novimi driveri nisem cisto nic pridobil..
pa tud v release notes nepise cisto nic da bi kaj gta4 performance izbolsali..
same neke stare igre, ki jih ze 3 mesce nihce vec neigra. tak da predvidevam da bojo enkrat marca performance za gta izbolsali
same neke stare igre, ki jih ze 3 mesce nihce vec neigra. tak da predvidevam da bojo enkrat marca performance za gta izbolsali
Nevem zakaj toliko pričakujete od driverjev. Če mate slabo kartico vas noben driver ne reši.
po tvojih specifikacijah vidim da govoris iz izkusn..
jezi me da nvidia lahko v 1 dnevu da ven drivere pri katerih 20% pridobijo tud na starih graficnih kolega 8800gt iz 35fps priso na preko 40
ati oblubla 1 tedn da bojo dali ven drivere ki bo izbolso performance pa cakas 1 tedn pa nic
jezi me da nvidia lahko v 1 dnevu da ven drivere pri katerih 20% pridobijo tud na starih graficnih kolega 8800gt iz 35fps priso na preko 40
ati oblubla 1 tedn da bojo dali ven drivere ki bo izbolso performance pa cakas 1 tedn pa nic
@StreetRacer: ne to nisem nikoli rekel, da bom s 3 leta starim compom igral današnje igre. Preveri poste. Rekel sem, da je bedno, če dam DANES 1000 EUR in ne morem igrati na high/very high nastavitvah. Če pa je resolucija nižja od 1680x1050 (za moj 22") je pa zadeva brez veze. Pač mi grafika veliko pomeni.
lp
lp
c0dehunter ::
Moja ocena je 8/10.
Špil te res potegne not, zgodba je izjemno zanimiva, manjka le bolj dodelana grafika. Pa ne mislim na detajle, ker ti so res dobri (strehe hiš, ko pogledaš proti soncu, morje...), ampak na osnovno grafiko. Naprimer ko se pelaš po ulici pa vidiš neko stavbo malo naprej je po robovih vsa kockasta, ker pač ne moreš naštimat Antialiasing nikjer - a se mogoč to da kje druge naštimat?
Špil te res potegne not, zgodba je izjemno zanimiva, manjka le bolj dodelana grafika. Pa ne mislim na detajle, ker ti so res dobri (strehe hiš, ko pogledaš proti soncu, morje...), ampak na osnovno grafiko. Naprimer ko se pelaš po ulici pa vidiš neko stavbo malo naprej je po robovih vsa kockasta, ker pač ne moreš naštimat Antialiasing nikjer - a se mogoč to da kje druge naštimat?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Špil komaj izide, folk pa že pričakuje da bo optimalno vse laufal Oglasi se čez kakšno leto, dve najmanj.
Špil komaj izide, folk pa že pričakuje da bo optimalno vse laufal Oglasi se čez kakšno leto, dve najmanj.
pa kaj te s tabo je? sej te nisem neki beta tester tu, da kupim spil za 40€ pa moram 1 leto javlat napake pa cakat da jih bodo odpravli..
ce izdelek ni koncan naj ga nedajo na trg, ker je pac tik pred bozicom in bi radi kasirali
al bos ti sel kupit racunalnik, ki nebo deloval popolnoma 2x na dan se bo pac restartal npr. pa se bos pizdo pa ti bo en bureq kot ti reko javi se cez 1 leto ko bomo bios izpopolnili
Ciklamen ::
Yaqwsx, kaj ti res misliš, da bi oni čakali tako dolgo, da bi bil špil "popoln"? Njim se gre za kapital, boli njih đoka za nas, potrošnike...
sej vem da jih ;), tak kot potrosnike boli za njih ce bojo preziveli pa raje skine s partisa.. zato pa za pc vedno majn iger in se tiste ki pridejo so slabe emulacije s konzole..
bo treba konzolo nabavit tam vsaj dela kolko tolko normalno pa nerabi te skrbet ce mas dovol zmogliv sistem.
bo treba konzolo nabavit tam vsaj dela kolko tolko normalno pa nerabi te skrbet ce mas dovol zmogliv sistem.
Si dal pa res beden primer. Sicer pa plato lahko itak zamenjaš če ne dela Če si že tok nadrkan potem pa igraj 2 leti stare špile pa boš mel vse popravke pa še hitr ti bo delal.
Bellzmet, če boš dal danes 1000eur za comp boš komot igral na max. pri 1680x1050. Čez 3 leta pa normalno da ne.
se vidi da ze dolgo nisi igre kupo.. ampak jo raje skines s torrenta, ker ce bi jo in bi jo moral placat, nebi govoril take neumnosti
al pa ti ata pa mamica kupita. 40€ navsezadnje ni malo denarja
ce lahko naredijo za konzolo igro v prvo, kjer patchanje ni mozno, bi se lahko tud malo bol potrudli za pc
ampak kot je ze rekel Ciklamen se jim gre smao za dnar.
al pa ti ata pa mamica kupita. 40€ navsezadnje ni malo denarja
ce lahko naredijo za konzolo igro v prvo, kjer patchanje ni mozno, bi se lahko tud malo bol potrudli za pc
ampak kot je ze rekel Ciklamen se jim gre smao za dnar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458579 (25195) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4026 (2740) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10706 (6248) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6758 (5203) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3204 (1976) | samsung113 |