Forum » Igre » GTA 4 PC
GTA 4 PC
Berserker ::
Ta igra sploh ni za pc, controle so čist bedne pa komaj kaj dobim 10 fps oz. nevem čist točno bom pogledal mal, sicer pa je igra kuj neke se sreča da je nisem kupil, bom šel v tem tednu enkrat raje igrat ps3 verzijo kak bedno da moraš met res neko močno mašino da ti kaj sploh dela. Tisti ki hočete igrat res to igro si raje kupite xbox in na njem igrate, pc verzija vam vzeme preveč časa in preveč denarja.
AapocalypseE ::
tr33k, če tebi ne ugaja igra in ti šteka, še ne pomeni, da je drugim tudi zanič. Meni so kontrole normalne. Offline profil sem si naredo z vklopljenim internetom. Samo zagnal igro in ga naredo... nič teškega. Igra se normalno shranjuje avtomatsko. Sam jo lahko tudi shranim, ko se vležem na pojstlo doma
laught ::
Dajte še mal slik prlepit na višjih nastavitvah, da vidim če je grafika kaj lepša od x360/ps3 verzije..ker na teh par slikah ko ste jih ,nalimali zgleda slabša..
A misliš da majo vsi močne mašine da se pol ven mečejo na kakih visokih nastavitvah so igrali, veliko se jih buni zaradi preevelikih zahtevnosti kr nimajo vsi quadcore pa 4 gb ram. Poleg tega je treba igro skozi neke updejtat tak da rajši izklopim net da mi ne tezijo z nekim live, joj kak je to moteče, bi se lahk bolj zakomliciran start nardili v igro, prosim.
T-Majo ::
Aja zanima me še nekaj; imam namen formatirati PC. Kako naj shranim saved game, da bom lahko igral, ko bom ponovno namestil igro. Pod My Documents Rockstar games je samo glasba, bechmarki in video posnetki.
dronyx ::
Meni je smešno to, da igra, ki je v bistvu pojem "singleplayer only" igre, zahteva za igranje prijavo kar v dva spletna računa, v Games for Windows in Rockstarjev social pub. To je zame res črni humor in norčevanje iz kupcev.
Poleg tega GTA IV sodi med igre, ki jih rabljene ne moreš več prodati (podobno kot Half Life 2 in ostala Steamova zalega), ker so aktivirane na spletu za določenega uporabnika. Take igre bi morali enostavno ignorirati in prav se mi zdi, da so GTA IV na Amazonu in Metacritics spljuvali in ji dali zanič oceno. Rockstar si je z to potezo naredil po moje bolj slabo uslugo, prodal pa ne bo nič več kopij za PC (verjetno še manj).
Poleg tega GTA IV sodi med igre, ki jih rabljene ne moreš več prodati (podobno kot Half Life 2 in ostala Steamova zalega), ker so aktivirane na spletu za določenega uporabnika. Take igre bi morali enostavno ignorirati in prav se mi zdi, da so GTA IV na Amazonu in Metacritics spljuvali in ji dali zanič oceno. Rockstar si je z to potezo naredil po moje bolj slabo uslugo, prodal pa ne bo nič več kopij za PC (verjetno še manj).
laught ::
Ja se zato pa bojo potem manj za pc delali, če nebo vlko prodanih izodov,btw kolk izvodov je blo sploh prodanih??(za pc)
Zdaj sem si dal na low vse pa vidljivost dal na 20 pa skoraj vse ostalo pa je zdaj malo bolje oz. vozim se lahk sam tepst se nemorem kr komaj se niko premika tak šteka na dual core 2,9 ghz, 2gb ram, gf9600gt. Vseen se igra težje ta igra na pc-ju kr gre z tipkovnico pa z mišjo mal težje. Igra bo kr letela z diska, mogoče čez par let če bom mel denar jo bom kupo pa bom mogoče lahk igral na višjih nastavitvah.
Valvoline ::
Tovornjak je pravi ni kaj :)
Sej so že napovedal patch. In pridejo novi gonilniki. Počas. :)
Sej so že napovedal patch. In pridejo novi gonilniki. Počas. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
tx-z ::
Aaaa kaj mate fajn grafiko. Js mam občutk kt da gta 1 v 3d načinu igram xD
Aja? A to morš kej posebi uklopt? Js morm vsakič shrant v svoji hiški, tko kt pr prejšnih GTA-jih.
Igra se normalno shranjuje avtomatsko.
Aja? A to morš kej posebi uklopt? Js morm vsakič shrant v svoji hiški, tko kt pr prejšnih GTA-jih.
tx-z
Tac20 ::
Pa sej so kontrole iste kot v GTA SA, meni delo spodobno 30 fps, kdaj se kej zatakne, blo bi lustn da dela z vec, sam tud tako se da cist normalno igrat, zgodba je pa všečna.
Četudi se kupi ORIGINAL se lahko v igri naredi offline profile in nimate nič z netom. Malo se treba znajt...
tr33k, ne rabiš Quada in 4GB rama, ker meni čist lepo dela na Duo in 2GB rama. In še enkrat: kontrole so čisto OK
Če si navajen xbox kontrolerja, igraj tam, ampak ne pravi, da ni v redu na PC-ju, ker jaz osebno bi zelo težko igral to na nekem kontrolerju, ker sem zelo navajen na miško in tipkovnico in znam igrat komot s tem, če pa tebe zabava pa tvoj problem.
tr33k, ne rabiš Quada in 4GB rama, ker meni čist lepo dela na Duo in 2GB rama. In še enkrat: kontrole so čisto OK
Če si navajen xbox kontrolerja, igraj tam, ampak ne pravi, da ni v redu na PC-ju, ker jaz osebno bi zelo težko igral to na nekem kontrolerju, ker sem zelo navajen na miško in tipkovnico in znam igrat komot s tem, če pa tebe zabava pa tvoj problem.
Statistics
Average FPS: 18.45
Duration: 37.34 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 720 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Sound Blaster Audigy
Intel(R) Core™2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
Tak pravi pc oziroma igra , v resnici igra teče komaj pri 10 fps razen če pridem v tunel al pa v hišo se mal zviša, drugače pa je gameplay kot bi diapozitiv gledal.
Average FPS: 18.45
Duration: 37.34 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 720 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Sound Blaster Audigy
Intel(R) Core™2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
Tak pravi pc oziroma igra , v resnici igra teče komaj pri 10 fps razen če pridem v tunel al pa v hišo se mal zviša, drugače pa je gameplay kot bi diapozitiv gledal.
dinozaver7 ::
Zdaj sem si dal na low vse pa vidljivost dal na 20 pa skoraj vse ostalo pa je zdaj malo bolje oz. vozim se lahk sam tepst se nemorem kr komaj se niko premika tak šteka na dual core 2,9 ghz, 2gb ram, gf9600gt. Vseen se igra težje ta igra na pc-ju kr gre z tipkovnico pa z mišjo mal težje. Igra bo kr letela z diska, mogoče čez par let če bom mel denar jo bom kupo pa bom mogoče lahk igral na višjih nastavitvah.
V redu, v redu, smo prebral 11x in tud tvoje pluvanje čez igro nam ni ušlo...
:P
Ne pljuvam po igri kr je dobra sam če jo kupim hočem da mi normalno dela kot piše vzadi na škatlici.
Na kolk pa maš procesor tr33k ?? Stock ??
Navit na 3ghz bi zadeva mogla normalno laufat.
Navit na 3ghz bi zadeva mogla normalno laufat.
Minimum je: Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Kaj tebi ni jasno tr33k? Maš E4500 @2.2GHz. To še spada pod minimum.
Navij procesor in grafično... ne samo jamrat
Kaj tebi ni jasno tr33k? Maš E4500 @2.2GHz. To še spada pod minimum.
Navij procesor in grafično... ne samo jamrat
Pr men stock e2160 1.8ghz in navit na 3ghz je razlika kot noč in dan,še posebej pr zahtevnih ala crysis igrcah. Gta4 sicer še nisem sprobal,mogoče med vikendom. Upam da bo vsaj na med-min laufal na 800x600 in x1900gt :)
GTA IV je se mi zdi, da prva igra, ki tak dobro izkorišča Quade. Zato pa treba met navit C2D, da se lahko na višjih detajlih komot igra.
GTA IV je se mi zdi, da prva igra, ki tak dobro izkorišča Quade. Zato pa treba met navit C2D, da se lahko na višjih detajlih komot igra.
Počas pridejo QUADI v ospredju ni kaj.
Mogoče bo kakšn celeron quad pocen za folk kmalu zunaj ka pa veš :)
Tko mau offtopic ampak useen. A se da sploh Asus EAX1950Pro (~ATI x1950 Pro) kej navit? če spremenim hitrost rama zmrzne, GPU pa lah navijm iz 580 na 600, če dam več pa tut zmrzne
tx-z
Double_J ::
Jah dela okoli 50fps... texture medium... ostalo vse dokonca, razen tist nek distance, ki žre ram. Sploh sence je treba dat dokonca... čene so grde. Če pa daš še teksture s pomočjo tiste komande na high... pade na kake 30fps... se ne splača.
Je pa brat slučajno kupil comp drugače pač nebi špilal sploh... nek quad 2,6ghz... ter 4870 grafo pred nekaj meseci. Mislu sem, da bo slabš delala igra... samo robovi pa niso ravno lepi.
Je pa brat slučajno kupil comp drugače pač nebi špilal sploh... nek quad 2,6ghz... ter 4870 grafo pred nekaj meseci. Mislu sem, da bo slabš delala igra... samo robovi pa niso ravno lepi.
Galaxy ::
Torej sedaj kar sem malo prebral tele butaste komentarje jaz še vedno ne razumem zakaj ste ljudje tako hudo bedni? Če imaš dober comp ti bo delovalo super, če pa nimaš - to je tvoj problem in ne problem igre. Potem ne govori da je igra bedna, ampak je bedn tvoj računalnik.
Glede gameplaya, hmm, tako kot je en rekel, je zasvoljiv. Ko igraš ne moreš nehat, resno mislim. Pa grafika je huuudaaa v nasprotju z npr. San Andreasom. Tako da dam igri, po mojem mnenju za grafiko in gameplay 10/10. Glede bugov pa počakajmo še malo
Nehajte z komentarji da je igra bedna ker imate slab računalnik.
Glede gameplaya, hmm, tako kot je en rekel, je zasvoljiv. Ko igraš ne moreš nehat, resno mislim. Pa grafika je huuudaaa v nasprotju z npr. San Andreasom. Tako da dam igri, po mojem mnenju za grafiko in gameplay 10/10. Glede bugov pa počakajmo še malo
Nehajte z komentarji da je igra bedna ker imate slab računalnik.
V-i-p ::
Kaj naj rečem. Tudi sam končno začel s tem špilom. Procesor core 2 duo, 3 giga rama, grafična 8600GT, igra teče kot namazana iz prve. Igranje je res nekaj posebnega, vozi se zelo dobro, razbijanje in podiranje je super narejeno. Zasvoljiv špil. Preveč :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Bellzmet ::
@galaxy: kaj pomaga huda grafika, če ima pa samo npr. 20% folka (čisto sem si zmislil) dovolj dober računalnik, da sploh JE dobra grafika. Poleg tega bi za te strojne zahteve moralo biti ne-vem-kaj, glede na screenshote pa ni ravno revolucija. In to komentirajo ljudje tukaj, na forumu kjer so bolj prisotni računalničarji in imajo že tako boljše compe kakor večina drugega folka.
Tudi, takšen naslov si ne bi smel privoščiti bugov ob izidu. To je tako, kot da kupiš avto in potem ti še pol leta crkuje in si govoriš - no sej ni panike pač tovarniška napaka bodo že zamenjal...
Sem pa že prej rekel, da je škoda, da se po forumih govori samo o hardwareskih zahtevah in ne o igri sami. Samo poglej to temo...
Drugače pa verjamem, da je igra zakon.
Tudi, takšen naslov si ne bi smel privoščiti bugov ob izidu. To je tako, kot da kupiš avto in potem ti še pol leta crkuje in si govoriš - no sej ni panike pač tovarniška napaka bodo že zamenjal...
Sem pa že prej rekel, da je škoda, da se po forumih govori samo o hardwareskih zahtevah in ne o igri sami. Samo poglej to temo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellzmet ()
No da ne bom še jst samo omenju o tem kok je res potratna pa kok šteka. :D Špil je res čis ql. Sam do zj se sploh še nism uspeu spravt misij delat. Samo gazm ljudi pa na prodajalce hot-dogov strelam xD
Zgleda bojo res driverji marsikej pripomogl h kvaliteti. Upam da bojo; jutr izidejo za ATI, ne? :) Pol pa veselo spet igrat :D
Kaj naj rečem. Tudi sam končno začel s tem špilom. Procesor core 2 duo, 3 giga rama, grafična 8600GT, igra teče kot namazana iz prve. Igranje je res nekaj posebnega, vozi se zelo dobro, razbijanje in podiranje je super narejeno. Zasvoljiv špil. Preveč :)
Zgleda bojo res driverji marsikej pripomogl h kvaliteti. Upam da bojo; jutr izidejo za ATI, ne? :) Pol pa veselo spet igrat :D
tx-z
T-h-o-r ::
kaj je že kdo pogruntal kakšne cheate? predvsem me zanimajo tisti, ki so ti v prejšnjih verzijah dali "nutter tools" in tisti, kjer maš maksimalen wanted level iz prve :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Steinkauz ::
Jst tut dokej cele dneve nabijam, upam da bom kmal obrnu k sta že šla 2 kolokvija mimo brez učenja zaradi teh razlogov
Ja mal je igra krajša kot SA. Sicer pa mene zanima je lahk kaj z mojo grafo kaj narobe kr večina iger ki bi mi morale delat normalno mi nekako delujejo opočasnjeno isto kot pri GTA 4. Imam namen nabavit ati hd 4870 al nekak tak se splača nabavit za to igro ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
tilinho20 ::
CoD4 ima tudi malo multicore podpore.
@galaxy: kaj pomaga huda grafika, če ima pa samo npr. 20% folka (čisto sem si zmislil) dovolj dober računalnik, da sploh JE dobra grafika. Poleg tega bi za te strojne zahteve moralo biti ne-vem-kaj, glede na screenshote pa ni ravno revolucija. In to komentirajo ljudje tukaj, na forumu kjer so bolj prisotni računalničarji in imajo že tako boljše compe kakor večina drugega folka.
Zadostuje ti navaden Core 2 Duo. Na primer si nabaviš običen E7200 (115€), naviješ na 3GHz+, kakšno 4850 (150€), naviješ, neko obično mamoplato za 70€, rame dobiš 4GB za 50€ in te stane to 385€ + napajalnik dobiš za običnih 30€ in trdi disk za 50. Tako da je to malo več kot 450€. Zaj pa mi ne rečt, da je to drago.
Galaxy sam sem marca nabavil komp za 650 €, naj zaj po pol leta spet kupim novi komp če želim igrat igro.
Rotaidalu dela lepo na 9600GT, tako da je problem drugje. tr33k, maš procesor stock na 2.2GHz? Če maš se sploh ne rabiš spraševat zakaj šteka.
Se strinjam, Galaxy.
Pozabo sem omenit, da sem vzor pri tebi vzeu oprosti.
Galaxy sam sem marca nabavil komp za 650 €, naj zaj po pol leta spet kupim novi komp če želim igrat igro.
Verjetno nisi slišal za bolha.com
Rotaidal ::
Rotaidalu dela lepo na 9600GT, tako da je problem drugje. tr33k, maš procesor stock na 2.2GHz? Če maš se sploh ne rabiš spraševat zakaj šteka.
Samo s tem, da imam q9300 pa 4gb ram.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
tilinho20 ::
Samo s tem, da imam q9300 pa 4gb ram.
Na koliko?
ps: Upam da čim prej dubim da še jaz malo potestiram.
Galaxy, np
Quad je dovolj že stock Q6600 2.4GHz za gta IV, ker zelo dobro izkorišča štiri jedra. Duo pa mora bit navit na okoli 3.5GHz+. Rama je dovolj 2GB, če je inštaliran XP, za Visto pa je treba met 3GB.
tr33k, navij procesor, ker če boš dal not 4870 ob isti frekvenci procesorja, neboš vido nobenega napredka.
Quad je dovolj že stock Q6600 2.4GHz za gta IV, ker zelo dobro izkorišča štiri jedra. Duo pa mora bit navit na okoli 3.5GHz+. Rama je dovolj 2GB, če je inštaliran XP, za Visto pa je treba met 3GB.
tr33k, navij procesor, ker če boš dal not 4870 ob isti frekvenci procesorja, neboš vido nobenega napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Resetiraš računalnik in stiskaj tipko DEL in boš prišo v bios. Tam se overlocka. Obstajajo tudi neki programi, ki kar preko windowsa to delaš, ampak jaz raje direkt iz biosa.
miteq ::
Razmišljam, da bi nabavil procesor Q6600 in HD 4870. Pomoje bi to moralo zadostovat za 1280x1024... Kaj mislite?
Rad bi sicer tudi izkoristil 42" LCD TV, da bi igral na 1920x1080. Bojim se, da bo na tej resoluciji konkretno štekalo ~ 10 FPS
Rad bi sicer tudi izkoristil 42" LCD TV, da bi igral na 1920x1080. Bojim se, da bo na tej resoluciji konkretno štekalo ~ 10 FPS
Alfonzo ::
Mam eno vprašanje: imam pač prenosnika( CoredDuo T9300 2.5MHz, 3Gb rama, 3470 grafa ) in me zanima če bi lahko jest to špilu normalno, da nebi štekal.
miteq ::
Me kar malo glava peče, ko gledam razliko v ceni za 512MB in 1GB verzijo kartice. Pa tak rad bi užival ob zaletavanju v pešce na 1920x1080.
Se pa rahlo bojim rezultata že na 1280 resoluciji, glede na to, da ljudje po forumih poročajo velike težave z ATI karticami. Malo sem skeptičen. Nekaterim dela v redu, nekaterim ne.
Se pa rahlo bojim rezultata že na 1280 resoluciji, glede na to, da ljudje po forumih poročajo velike težave z ATI karticami. Malo sem skeptičen. Nekaterim dela v redu, nekaterim ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458754 (25370) | Kayzon |
» | GTA4 - menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 4027 (2741) | Ancalagon |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10713 (6255) | CaptObvious |
» | Nasvet za upgrade Motherboard in Procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6763 (5208) | ncc2000 |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3207 (1979) | samsung113 |