Forum » Pomoč in nasveti » BitTorrent fili mi ne delajo
BitTorrent fili mi ne delajo
McShane ::
Že nekaj časa uporabljam BitTorent za downloadanje filmov, serij itd. Sedaj sem ga po nekaj časa in po formatiranju računalnika zopet začel uporabljati, vendar ko se datoteke normalno zdownloadajo (100%), jih iz folderja ne morem predvajati ( v WMPju napiše Cannot Play the File..., ne morem pa ga predvajati tudi v nobenem drugem predvajalniku ki ga imam), najbolj zanimivo pa je, da nekatere lahko predvajam iz BitTorrenta in ko v njem kliknem na file in dam Open, ga odpre v WMP in ga normalno predvaja, toda kot sem že zgoraj rekel, ga iz Downloads folderja ne morem predvajati. Drugače pa glede file types ali pa codecov je vse v redu, saj mi ostali videi istega tipa povsem normalno delajo.
Prosim za pomoč pri tem problemu.
Hvala.
Prosim za pomoč pri tem problemu.
Hvala.
imagodei ::
Danes se počutim tako vedeževalsko razpoložen... ... ...
Napovedujem, da bo ta tema kmalu zaklenjena :D
Napovedujem, da bo ta tema kmalu zaklenjena :D
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC player (MP4, 1080)Oddelek: Zvok in slika | 1721 (1615) | Hayabusa |
» | LED LCD TV sprejemnik Philips 42PFL7606H/12Oddelek: Pomoč in nasveti | 694 (632) | Anney |
» | Nakup NMT HD predvajalnika wi-fi web multipraktika - Katerega priporočate danes?Oddelek: Kaj kupiti | 1442 (1239) | Ninja333 |
» | Avtoradio Pioneer 2200UBOddelek: Na cesti | 1202 (1077) | Naabo |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3973 (2990) | Soni |