Forum » Pomoč in nasveti » problem s telefonom motorola e1000
problem s telefonom motorola e1000
X-Men ::
Pozdrav, ko dam v telefon kartico microSD 32MB lahko dostopam do nje, ko pa dam 2GB pa ne morem dostopati do nje. Mi lahko kdo pomaga?
Hvala ... lepo prosim za nasvete
Hvala ... lepo prosim za nasvete
Daliborg ::
Pa sploh podpira aparat do 2 gb? To preveri.
lp.
lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
ko sem telefon dobil je vse delalo ... zdaj pa so mi na servisu namestili nov software pa več ne dela
Rotaidal ::
ko sem telefon dobil je vse delalo ... zdaj pa so mi na servisu namestili nov software pa več ne dela
Nesi nazaj na servis in mu povej, da ti sedaj ne dela tako kot bi moral!
X-Ray1 ::
Tudi jaz imam Motorolo E1000,ravno sem si hotel kupiti 2GB spominsko kartico,vendar si je sedaj ne bom.
Če še imaš račun od spominske kartice,jo nesi z računom k prodajalcu,kjer si jo kupil.Povej jim za težavo,mogoče ti bodo znali pomagati.Lahko pa pogledaš na Bolhi če se mogoče kdo s tem ukvarja.
Če še imaš račun od spominske kartice,jo nesi z računom k prodajalcu,kjer si jo kupil.Povej jim za težavo,mogoče ti bodo znali pomagati.Lahko pa pogledaš na Bolhi če se mogoče kdo s tem ukvarja.
sam pred servisom je vse delalo normalno in jo je telefon zaznal ... kartico sem v windowsih formatiral v telefonu pa napiše da je kartica polna ... kakšen nasvet? hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neberljiva spominska kartica-formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6309 (841) | XrobertoX |
» | Zavrnitev stvarne napakeOddelek: Mobilne tehnologije | 4894 (4200) | Diogenes |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39863 (27091) | Vajenc |
» | Samsung SGH-G810 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9196 (6295) | Miha_T |
» | Nokia N70 in software update problemOddelek: Mobilne tehnologije | 2496 (2335) | Dr_M |