Forum » Programska oprema » win xp aktivacija
win xp aktivacija
mh8759a ::
a mogoce kdo ve kako bi ugotovil kje je bil CD od Windows XP aktiviran? Imam namrec originalen CD, ki pa je ze aktiviran in ne vem kje sem ga(lahko tudi da ga je kdo drug).
hvala in lp
marko
hvala in lp
marko
andrej ::
hm, tega ne vem ce ti bodo povedali. Ker tega niti oni prav ne vejo... Ti samo klici tja, pa reci, da bi rad ponovno aktiviral. Ce ti kdo kaj rece, povej, da si zamenjal dosti hardvera. Naceloma te nebi smeli prevec gnjavit. Ce pa te, in ti recimo nocejo aktivirat potem pa pisem nazaj na forum.
Seveda predvidevam da mas original...
Seveda predvidevam da mas original...
SLOWWWeb.net ::
Andrej: aktivacije spremljajo po državah, zato vejo. V kolikor jih je več iz ene države z isto aktivacijo in z različnimi hardwerskimi komponenti, to registracijsko kodo blokirajo. Ukrepi so znani- Mislim, da imajo "alarm" nastavljen na 5. Vsaj tako naj bi trdil eden izmed tesnih sodelovcov pri prevajanju XPje iz AN v SLO.
mh8759a: lahko ga probaš še 1x aktivirat. Če pa boš moral klicat na supporting center, glej da ga boš iz naslova, ki je bil naveden iz registracije [računa].
Sicer pa sem jaz svoje na eni in isti mašini aktiviral že cca. 15x. Brez hardwerskih sprememb oz. minimalnimi.
mh8759a: lahko ga probaš še 1x aktivirat. Če pa boš moral klicat na supporting center, glej da ga boš iz naslova, ki je bil naveden iz registracije [računa].
Sicer pa sem jaz svoje na eni in isti mašini aktiviral že cca. 15x. Brez hardwerskih sprememb oz. minimalnimi.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
andrej ::
TY-Team, da baza obstaja, ampak kaj vec kot drzavo ne vedo. Pa se to je bolj tak, ker lahko jaz klicem v ameriko pa oni nebodo vedli, da sem iz slovenije. Ali pa pri internetni aktivaciji dam da sem iz druge drzave...
Drugih podatkov, da bi lahko rekli, kje je blo aktivirano pa ni.
Na svoji masini lahko neskoncno krat aktiviras ce nimas sprememb. Drugace pa lahko naredis 6 sprememb na PC-ji z mrezno, oz 4 brez mrezne, ali 9 oz. 7 na prenosnih racunalnikih.
Pomembno je tudi, da se "podatki" zbrisejo po 120 dneh. To pomeni, da se ti stevec resetira na 0 vsakih 120 dni.
Aja, pa zamenjava recimo petih graficnih nebo zahtevala ponovne aktivacije, ker se zamenjava 5 graficnih ali 100 steje kot 1 sprememba. Steje se stevilo spremenjenih komponent (samo dolocenih) in ne stevilo sprememb v sistemu...
Drugih podatkov, da bi lahko rekli, kje je blo aktivirano pa ni.
Na svoji masini lahko neskoncno krat aktiviras ce nimas sprememb. Drugace pa lahko naredis 6 sprememb na PC-ji z mrezno, oz 4 brez mrezne, ali 9 oz. 7 na prenosnih racunalnikih.
Pomembno je tudi, da se "podatki" zbrisejo po 120 dneh. To pomeni, da se ti stevec resetira na 0 vsakih 120 dni.
Aja, pa zamenjava recimo petih graficnih nebo zahtevala ponovne aktivacije, ker se zamenjava 5 graficnih ali 100 steje kot 1 sprememba. Steje se stevilo spremenjenih komponent (samo dolocenih) in ne stevilo sprememb v sistemu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izteka se možnost brezplačne nadgradnje na Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26200 (19396) | orreel |
» | Aktivacija Windows s pomočjo nalepkeOddelek: Operacijski sistemi | 1794 (1161) | OmegaM |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57558 (39299) | mtosev |
» | menjava komponentOddelek: Operacijski sistemi | 1850 (1523) | bedak |
» | Ukradeni Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1141) | andrej |