» »

Vista,XP - Amilo Xa2528

Vista,XP - Amilo Xa2528

tattoo ::

Pozdravljeni,
v Avstriji sem kupil prenosnika Fujitsu Siemens Amilo xa2528, po nekaj tednih uporabe se nikakor ne morem navadit na nemško Visto, plus tega so se mi nasneli updejti in se Vista na čase čudno obnaša - zamrzne za par sekund (ni to zaradi grafične geforce 8600gs, ker sem preveril temparature). Sedaj bi rad nasnel win XP vendar na uradni spletni strani ne podpirajo driverjov za XP-je. Nato sem malo pobrskal po forumih in sem najdo dva priročna linka na katerih so se uporabniki razpisali in tudi priložili vse driverje:
http://www.amilo-forum.com/topic,1506,3...
http://www.amilo-forum.com/topic,26,-In...
Sedaj me zanima, če ima kdo izkušnje ali ti driverji delajo zadovoljivo in ni to v škodo prenosnika. In tudi če imam lahko potem kakšne probleme pri garanciji (verjetno bo v roku 2 letih "crknila" grafična 8600gs)?
Hvala!

jishiri ::

Zdravo!

Spremeniti jezik v slovenščino ni nobena umetnina... tam kjer imas update je malo morje jezikovnih paketov ki jih izberes in namestiš...
...da spremenis sam jezik gres v nadzorno plosco kliknes na spreminjanje jezika in uporabniskega jezika (narisan je svet poleg njega pa se ura). ne pozabi se odjaviti in ponovno prijaviti, ali pa ponovni zagon.

sami driverji niso problem... malo pobrskaj na nvidia.com in poišči primerne driverje s klikom na "Graphic Drivers" prenesi driver in ga namesti.

drugace ne vem kaksna je tvoja konfiguracija racunalnika (maticna ram cpu, itd) ce bi lahko se malo opisi masinco:D

LP, JM

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jishiri ()

tattoo ::

Bom poskusil, v primeru da mi uspe spremenit visto v Slovensko, verjetno nebom snemal xp-jev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tattoo ()

c00L3r ::

jishiri sprememba jezika deluje samo pri Vista Ultimate. Dvomim da je to dobil zraven prenosnika. Sicer gre tudi pri drugih spremenit jezik, samo moraš malo "hackat" po Visti. Nisem še tega delal, sem pa zasledil navodila na več ali manj legalnih straneh.

archi najlažje ti je da si od nekoga sposodiš DVD z slovensko Visto in nato inštaliraš s svojim ključem, tako boš imel vse licenčno in legalno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cs 1.6 - low fps

Oddelek: Igre
101036 (894) tattoo
»

Vista OEM, nekaj vprašanj

Oddelek: Operacijski sistemi
342879 (2006) Galaxy
»