Forum » Strojna oprema » matična ne zazna grafe
matična ne zazna grafe
pavlopavlin ::
Čaw!
Pravkar so mi na servisu zamenjali mojo pokvarjeno Ge7950gt za novo Club3d HD3850 in ko sem že mislil da je mojih težav konec nova težava. Novo grafo sm priklopil kakor se zagre in prižgal računalnik. Piskanje in računalnik se ne zažene. Poskusim dat Bios na default pa nč ne pomaga. Ko pržgem komp mi pokaže slikco od matične (P5B Deluxe) in od jmicron controllerja pol pa začne samo piskat in tko ostane. Pri prejšnji grafi mi je preden se je pokazala slikca od matične napisal tut nekaj podatkov od grafične česar zdaj ni.
Zdi se kot da matična enostavno ne zazna grafične.
Ma kdo kšn predlog kaj naj nrdim? Mislte da je PCI-e reža pokvarjena al pa kej druzga na matični?
LP
Pravkar so mi na servisu zamenjali mojo pokvarjeno Ge7950gt za novo Club3d HD3850 in ko sem že mislil da je mojih težav konec nova težava. Novo grafo sm priklopil kakor se zagre in prižgal računalnik. Piskanje in računalnik se ne zažene. Poskusim dat Bios na default pa nč ne pomaga. Ko pržgem komp mi pokaže slikco od matične (P5B Deluxe) in od jmicron controllerja pol pa začne samo piskat in tko ostane. Pri prejšnji grafi mi je preden se je pokazala slikca od matične napisal tut nekaj podatkov od grafične česar zdaj ni.
Zdi se kot da matična enostavno ne zazna grafične.
Ma kdo kšn predlog kaj naj nrdim? Mislte da je PCI-e reža pokvarjena al pa kej druzga na matični?
LP
Vuli ::
Za katero matično pa gre?
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
pavlopavlin ::
Napajanje sm prklopu in ventilator tudi dela. Sm probal še na drugi PCI-E slot pa isto dela. Se prav matična bi morala bit vredu razn če se je kšn kontroler pokvaru.
LP
LP
Vuli ::
hm , pokliči na servis. Bile so neke težave, če je imela plata PCI-E 16x v1.0 in z grafično na PCI-E 16x v2.0. In so mogli bios na grafični menjat.
Samo zdej nisem ziher ali je šlo za ATI ali Nvidia kartice.
Samo zdej nisem ziher ali je šlo za ATI ali Nvidia kartice.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Elite 510-fr nadgradnja grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (906) | dc10 |
» | Čuden zagon in počasen BIOS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9704 (8680) | Amadeuss |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1727 (1384) | mr1two |
» | POMOC PROSIM Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5770 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5390 (4947) | Xserces |
» | Nova 8800gt, računalnik se ne zazeneOddelek: Strojna oprema | 1022 (1022) | MarkoMan |