Forum » Operacijski sistemi » Noče inštalirati SP3!
Noče inštalirati SP3!
Jethro ::
Pozdravljeni!
Upam, da mi zna kdo pomagat pri tej težavi, namreč poskušam že nekaj dni na XP-je SP2 inštalirat SP3...naloženi so bili normalno čisto vsi up-date programi, ampak SP3 noče in noče inštalirat! Kot napako mi napiše: "Service Pack 3 Setup cannot update checked (debug) system with a free (retail) version of Service Pack 3, or vice versa" . Sprobaj sem že nasvete z raznih strani (zagon v varnostnem načinu; ob izklopljenih vseh firewall in antivirus programov...), ampak zadeva javlja eno in isto!
Prosil bo za pomoč, če je kdo med vami imel ali slišal kaj takega. Hvala.
LP
Upam, da mi zna kdo pomagat pri tej težavi, namreč poskušam že nekaj dni na XP-je SP2 inštalirat SP3...naloženi so bili normalno čisto vsi up-date programi, ampak SP3 noče in noče inštalirat! Kot napako mi napiše: "Service Pack 3 Setup cannot update checked (debug) system with a free (retail) version of Service Pack 3, or vice versa" . Sprobaj sem že nasvete z raznih strani (zagon v varnostnem načinu; ob izklopljenih vseh firewall in antivirus programov...), ampak zadeva javlja eno in isto!
Prosil bo za pomoč, če je kdo med vami imel ali slišal kaj takega. Hvala.
LP
logout ::
Takole na hitrico iz napisanega sporocila izgleda, kot da imas SP3 ze instaliran in hoces se enkrat. Domnevam, da si windowse v osnovi instaliral iz kaksne cudne kopije, ki je vsebovala marsikaj...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Jethro ::
Hm, windowsi so XP SP2, italijanski...originalni CD. Med vsemi up-datei, pa samo ta ne gre skozi...eno in isto sporočilo.
Vseeno hvala
Vseeno hvala
R33D3M33R ::
Poskusi slipstreamat SP3: http://www.theeldergeek.com/slipstreame...
in nato windows na novo namestiti.
Pozor: slipstream ne smeš izvesti v Visti, ker potem CD najverjetneje ne bo deloval!
in nato windows na novo namestiti.
Pozor: slipstream ne smeš izvesti v Visti, ker potem CD najverjetneje ne bo deloval!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10603 (5024) | bluefish |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14842 (8809) | solatko |
» | Windows XP SP3 na Microsoft update!Oddelek: Operacijski sistemi | 4991 (3973) | Blaz90 |
» | Power options nastavitve na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1078) | pokovc |
» | Windows XP Service Pack 3Oddelek: Programska oprema | 3243 (2211) | d0rK |