Forum » Kaj kupiti » Mobitel
Mobitel
dejanslo ::
izmaličil sem mobija, od njega ni ostalo nič.
ker je to prišlo precej nepričakovano, pa nujno moram čimprej dobiti zamenjavo, nimam časa, da bi sam preštudiral kakšne so zadeve na trgu..
imam Itak paket pri mobitelu, na voljo imam tisti popust za nakup novega; finance pa tudi ne stojijo najbolje, saj se bliža morje itd.. tako da imam na voljo do 200e MAX (ampak res MAX!)
zaželjene stvari pa so, da ima razširitveno kartico, 2mpx kamero (ta želja je na zadnjem mestu), symbian (ajde, tudi to lahko ima alternativo, ampak SE odpadejo), umts.. spogledoval sem se z E51, ampak mobitel precej zahteva za njo (300+, v enem paketu sicer 170, ampak ne vem, če mi je ta cena na voljo).
torej, considering all that,
bi bila e51 dober nakup, ali obstajajo kakšne boljše zadeve zdaj? za koliko se pa dobijo iphoni 2.0 (ker če se prav spomnim, so najvljajli neke hudo nizke cene)? so že na voljo sploh?
vem, da je ta prošnja malo tak, ampak ne bi se rad v 30min sam odločil za enega, če mi je na voljo cel kup forumašev z nasveti ;)
hvala ful
ker je to prišlo precej nepričakovano, pa nujno moram čimprej dobiti zamenjavo, nimam časa, da bi sam preštudiral kakšne so zadeve na trgu..
imam Itak paket pri mobitelu, na voljo imam tisti popust za nakup novega; finance pa tudi ne stojijo najbolje, saj se bliža morje itd.. tako da imam na voljo do 200e MAX (ampak res MAX!)
zaželjene stvari pa so, da ima razširitveno kartico, 2mpx kamero (ta želja je na zadnjem mestu), symbian (ajde, tudi to lahko ima alternativo, ampak SE odpadejo), umts.. spogledoval sem se z E51, ampak mobitel precej zahteva za njo (300+, v enem paketu sicer 170, ampak ne vem, če mi je ta cena na voljo).
torej, considering all that,
bi bila e51 dober nakup, ali obstajajo kakšne boljše zadeve zdaj? za koliko se pa dobijo iphoni 2.0 (ker če se prav spomnim, so najvljajli neke hudo nizke cene)? so že na voljo sploh?
vem, da je ta prošnja malo tak, ampak ne bi se rad v 30min sam odločil za enega, če mi je na voljo cel kup forumašev z nasveti ;)
hvala ful
There`s More Than One Way To Do It
dr.Akula ::
Za mobitel ti ne znam svetovat, ker trenutno ne spremljam situacije. Lahko ti povem le za iphone 2.0 (3G). Ven pride jutri v nekaj več kot 20 državah (tudi v Avstriji), v Sloveniji ga ne bo (že spet). Cena za 8 giga editon bo 199$ (16 giga 299$), taka cena naj bi bila povsod, seveda preračunana v lokalno valuto. Ampak ker boš mogel ob nakupu iphona sklenit tudi naročniško razmerje z operaterjem, ga boš kar kmalu odplačal oz. preplačal. Verjetno se ga bo najbolj splačalo kupit v prosti prodaji. Ampak ti ga rabiš takoj tako, da opisano najbrž ne pride v poštev. Je bolj za info.
ni podatka
Meizu ::
Glede na to, da če je iPhone recimo v USA 199$, pol je tu ponavadi 199€, a pol je na Hrvaškem 199 kun? :P Ajde, vsi kupovat na Hrvaško! :D
M@73Y ::
lahko ti priporočam nokio 6120 classic.
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna...
mislim da za 100€ ne moreš dobiti bolj izpopolnjenega mobitela.
ima UMTS, symbian, 2MP kamera, lahko si nalagaš svoje programe....baterija drži okoli 2,5 dni. je majhen, tenak, lahek, sporočila se piše odlično.
Lp.
Matej
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna...
mislim da za 100€ ne moreš dobiti bolj izpopolnjenega mobitela.
ima UMTS, symbian, 2MP kamera, lahko si nalagaš svoje programe....baterija drži okoli 2,5 dni. je majhen, tenak, lahek, sporočila se piše odlično.
Lp.
Matej
..jump into psytrance tunnel..
dr.Akula ::
@Meizu
Preračunano v lokalno valuto! Sepravi 199$ je okoli 125 eur za 8 giga edicijo. To naj bi bla pol najvišja cena po kateri bi lohk operater prodaju iphone z naročnino.
Preračunano v lokalno valuto! Sepravi 199$ je okoli 125 eur za 8 giga edicijo. To naj bi bla pol najvišja cena po kateri bi lohk operater prodaju iphone z naročnino.
ni podatka
dejanslo ::
hvala fantje :)
sem vzel e51 za 170.. pa bomo že nekak pričarali dodaten denar ;)
moram pa pohvalit, da so mi v par urcah zrihtali in zdaj že vse dela.. zgleda ni več tistega nekajdnevnega čakanja :)
sem vzel e51 za 170.. pa bomo že nekak pričarali dodaten denar ;)
moram pa pohvalit, da so mi v par urcah zrihtali in zdaj že vse dela.. zgleda ni več tistega nekajdnevnega čakanja :)
There`s More Than One Way To Do It
Gundi ::
Ko že lih omenjate novi Iphone..
cena 199$ za 8GB verzijo je z naročnino pri operaterju, kar na koncu nanese okrog 500$! Ne gledat samo na ceno, pomemben je tudi droben tisk!
Cena proste prodaje Iphona 2.0 je okrog 400+$
cena 199$ za 8GB verzijo je z naročnino pri operaterju, kar na koncu nanese okrog 500$! Ne gledat samo na ceno, pomemben je tudi droben tisk!
Cena proste prodaje Iphona 2.0 je okrog 400+$
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gundi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25964 (10486) | eieieie1 |
» | Worldwide Developers Conference 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13930 (8008) | infiniteLoop |
» | Prve slike iPhone ubijalca iz Nokie (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 14582 (9620) | Keyser Soze |
» | Sony Ericsson W960i ali Nokia N95 8GB ali raje kateri drugi?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2749 (2358) | strictom |
» | iPhone: v Franciji izbran Orange (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6779 (6779) | Gandalfar |