Forum » Kaj kupiti » kupujem računalnik
kupujem računalnik
mdragon ::
Pozdravljeni!
sem bol nov v svetu računalništva in bi rad vprašal:
rad bi kupil http://nakup.merkur.si/go.asp?ref=0808&... pa me zanima ali bi šel na njega oz. na njegovo grafično kartico priključiti stari monitor(ne LCD) ,mislim da ima monitor VGA priključek
prosil bi za čim hitrejši odgovor
sem bol nov v svetu računalništva in bi rad vprašal:
rad bi kupil http://nakup.merkur.si/go.asp?ref=0808&... pa me zanima ali bi šel na njega oz. na njegovo grafično kartico priključiti stari monitor(ne LCD) ,mislim da ima monitor VGA priključek
prosil bi za čim hitrejši odgovor
NoBody- ::
Rekel bi samo če je možno ne kupuj stvari v ala merkur, spar, hofer itd. Kupi v tistih trgovinah ki so specializirane za računalnike. Btw nisi povedal zakaj boš komp uporabljal, kolko si pripravljen odštet itd.
lp
lp
bluefish ::
tale komp ni nič kaj posebnega. Sicer je Merkur lastnik BigBang-a, vendar pa nimajo prav dobrih ponudb računalnikov. Kot že povedano, bo bolje, da se oglasiš v kakšni specializirani prodajalni računalnikov, kjer ti bodo znali tudi dodatno svetovati in po možnosti tudi prilagoditi konfiguracijo.
mesoreznica ::
Najprej v odgovor. Novejše grafične kot je ta v kompu na tvojem linku (8600GT) imajo samo 2x DVI izhod, vendar so zraven grafične priloženi vmesniki DVI -> VGA, tako da komot priklopiš VGA monitor. Vsekakor se pred nakupom sestavljenega compa pozanimaj ali so priložili vmesnik.
Ali je ta komp dober zate ali ne ti ne znam povedat, ker ne vem za kaj misliš računalnik uporabljat. Sam komp ni nič posebnega prav tako cena.
Povej za kaj misliš računalnik uporabljat, in koliko si pripravljen odštet za PC pa ti bomo svetovali pri nakupu. Če pa želiš kupit točno tega, tudi prav.
LP
Ali je ta komp dober zate ali ne ti ne znam povedat, ker ne vem za kaj misliš računalnik uporabljat. Sam komp ni nič posebnega prav tako cena.
Povej za kaj misliš računalnik uporabljat, in koliko si pripravljen odštet za PC pa ti bomo svetovali pri nakupu. Če pa želiš kupit točno tega, tudi prav.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bo tole vredu, stabilna sestava?Oddelek: Kaj kupiti | 2300 (1716) | voofoo |
» | Katero grafično ?Oddelek: Kaj kupiti | 2516 (1542) | ameba |
» | kupujem računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2189 (1768) | janezek67 |
» | Kaj menite o tej konfuguracijiOddelek: Kaj kupiti | 1905 (1581) | IVo |
» | Računalnik za autocad, občasno igre do 180.000 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1341 (1143) | PI |