Forum » Omrežja in internet » Prepustnost govornih linij
Prepustnost govornih linij
r5r ::
Torej zanima me katera je najnižja bitna hitrost prenosa poljubnih podatkov preko govorne linije poljubnega ponudnika telefonije, ki je zakonska določena, če sploh je, preko modema.
Namreč 10 let nazaj se mi je modem sinhroniziral z 52 kbps. Kako je s tem sedaj?
Namreč 10 let nazaj se mi je modem sinhroniziral z 52 kbps. Kako je s tem sedaj?
And it makes me wonder.
r5r ::
To je ravno odgovor, ki si ga ravno ne želim.
Koga je potrebno povleči za ušesa, ker je naredil takšen nazadnjaški korak glede te tehnologije?
Koga je potrebno povleči za ušesa, ker je naredil takšen nazadnjaški korak glede te tehnologije?
And it makes me wonder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disney+ v prvem dnevu zbral 10 milijonov naročnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16927 (13420) | MrStein |
» | Ogled nazaj tv kateri provajderOddelek: Omrežja in internet | 3155 (2585) | seba-beba |
» | Nekdo odgovarja na mail z mojega naslovaOddelek: Omrežja in internet | 1334 (890) | mat xxl |
» | Madžar si skušal naklikati pot do službe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 16494 (12099) | Looooooka |
» | Kako kvalitetno naštukati telefonsko parico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9833 (8351) | Vanich |