Forum » Kaj kupiti » Kje dobiti AMD X2 za S939
Kje dobiti AMD X2 za S939
Infinity ::
Kot že naslov pove, iščem AMDjev X2 procesor za socket S939. Maile sem poslal na kar nekaj različnih trgovin če imajo morda še kakšnega na zalogi, a sem žal ostal praznih rok. Sedaj ste vi S-Tjevci moje zadnje upanje. Če morda veste kje bi se kaj dalo dobit(novo ali rabljeno) mi prosim povejte.
Hvala
LP Infinity
Edit: Typo
Hvala
LP Infinity
Edit: Typo
- spremenilo: Infinity ()
Baltazar-x ::
Če se ti ne mudi bom verjetno u kratkem ( cca en teden, odvisno kdaj bo kolega nabavu nekaj več kar ma, dobim 775) prodajal naslednje: x2 4400+ 939, 4x 512 apacer 500 mhz ddr1 in plato dfi rdx 200 CF-dr 2x16 pcie. Nekak nared da bova na kontaktu ko se bo to zgodilo.
BaRtMaN ::
Za isto serijo procesorjev se zanimam tud jaz. Če ima kdo kakšnega, naj mi prosim piše s kodo izdelka, da vidim, če mi ustreza. Iščem hitrejši model.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja zelo starega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2790 (1431) | Riff |
» | Kje do Opterona 939 (Dual core) ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6705 (4867) | Pyr0Beast |
» | Kupujem procesor Intel Pentium DOddelek: Kaj kupiti | 1278 (1120) | Reaper |
» | Priporočila za nov nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6740 (4681) | KandazaR |
» | AMD znižuje ceneOddelek: Novice / Procesorji | 5503 (3408) | kuglvinkl |