Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Killermode ::
sajmonmofo je izjavil:
kaj izi bo zasukal kaj lestvico al ga je zmetalo :D
Pomoje je puščava prevelika in se je zgubil notri.

Izi ::
Slo-Tech Diablo 3 lestvica z dne 3. oktober 2014
_1. Paragon: 545 | 0 ____ S1: 529 | 0 ___ killer86 _ Barbarian
_2. Paragon: 528 | 104 __ S1: 352 | 0 ___ Izi _ Wizard _ 18. september 2014
_3. Paragon: 511 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ chief _ Barbarian
_4. Paragon: 496 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ PNG _ Monk
_5. Paragon: 453 | 0 ____ S1: __1 | 0 ___ kentrix _ Witch Doctor
_6. Paragon: 436 | 0 ____ S1: _21 | 0 ___ detroit _ Wizard
_7. Paragon: _36 | 435 __ S1: __0 | 200 _ krneki _ Witch Doctor
_8. Paragon: 419 | 0 ____ S1: _23 | 28 __ Sasquat _ Witch Doctor
_9. Paragon: 405 | 43 ___ S1: 285 | 0 ___ swiftpwns _ Demon Hunter _ 27. september 2014
10. Paragon: 391 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Smurf _ Wizard
11. Paragon: 387 | 0 ____ S1: 382 | 0 ___ guybrush _ Wizard
12. Paragon: 354 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ jimiboni0 _ Wizard _ 8. avgust 2014
13. Paragon: 352 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ finkec _ Demon Hunter
14. Paragon: 350 | 40 ___ S1: 268 | 0 ___ Vajenc _ Monk
15. Paragon: 344 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Shadow666 _ Barbarian _ 15. avgust 2014
16. Paragon: 309 | 0 ____ S1: 173 | 0 ___ MrX _ Barbarian
17. Paragon: 289 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Locoroco _ Wizard _ 22. avgust 2014
18. Paragon: 288 | 0 ____ S1: 259 | 0 ___ tursca _ Wizard
19. Paragon: 252 | 7 ____ S1: 363 | 0 ___ Tribal _ Monk
20. Paragon: 222 | 0 ____ S1: 241 | 0 ___ MariX _ Wizard
21. Paragon: 222 | 0 ____ S1: _27 | 0 ___ TehDucky _ Monk
22. Paragon: 208 | 69 ___ S1: 168 | 0 ___ sajmonmofo _ Wizard
23. Paragon: 203 | 0 ____ S1: 163 | 0 ___ Turak _ Wizard
24. Paragon: 201 | 9 ____ S1: 183 | 0 ___ Zmajc _ Demon Hunter _ 19. september 2014
25. Paragon: 200 | 0 ____ S1: 147 | 0 ___ Killermode _ Wizard
26. Paragon: 193 | 17 ___ S1: __0 | 0 ___ Matev _ Demon Hunter
27. Paragon: 191 | 2 ____ S1: 105 | 0 ___ Kenpachi _ Monk
28. Paragon: 115 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Oblivion83 _ Monk _ 16. september 2014
29. Paragon: 110 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Chuapoiz _ Wizard _ 13. september 2014
30. Paragon: 106 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ wired _ Demon Hunter _ 27. avgust 2014
31. Paragon: _54 | 0 ____ S1: __2 | 0 ___ Tr0n _ Wizard _ 8. september 2014
1. sezona - 36. dan
_1. Paragon: 529 | 0 ___ killer86 _ Crusader, Barbarian
_2. Paragon: 382 | 0 ___ guybrush _ Wizard, Crusader
_3. Paragon: 363 | 0 ___ Tribal _ Demon Hunter, Barbarian
_4. Paragon: 352 | 0 ___ Izi _ Wizard
_5. Paragon: 285 | 0 ___ swiftpwns _ Monk, Wizard
_6. Paragon: 268 | 0 ___ Vajenc _ Wizard
_7. Paragon: 259 | 0 ___ tursca _ Wizard
_8. Paragon: 241 | 0 ___ MariX _ Demon Hunter
_9. Paragon: __0 | 200 _ krneki _ Witch Doctor, Crusader
10. Paragon: 183 | 0 ___ Zmajc _ Wizard, Demon Hunter
11. Paragon: 173 | 0 ___ MrX _ Witch Doctor
12. Paragon: 168 | 0 ___ sajmonmofo _ Demon Hunter
13. Paragon: 163 | 0 ___ Turak _ Wizard, Witch Doctor
14. Paragon: 147 | 0 ___ Killermode _ Wizard, Crusader
15. Paragon: 105 | 0 ___ Kenpachi _ Witch Doctor, Wizard
16. Paragon: _23 | 28 __ Sasquat _ Witch Doctor
17. Paragon: _27 | 0 ___ TehDucky _ Crusader
18. Paragon: _21 | 0 ___ detroit _ Wizard
19. Paragon: __2 | 0 ___ Tr0n _ Wizard
20. Paragon: __1 | 0 ___ kentrix _ Crusader
Izi je napovedal umik iz DIII, da se preda igranju Wasteland II ...Začasen umik!
Diablo 3 bom končal takrat ko pride Diablo 4

Bom pa precej manjkal. Trenutno je "Puščava 2", potem pride "Zmajeva doba: Inkvizicija", pa "Čarovnik 3" tudi ni več hudo daleč in to so vse zgodbe za več 100 ur.

Nummy ::
Zdej pa ne vem al je tale RNG od blizzarda totalno blesav al je pa neki narobe. Nikakor ne morem dobit vault portala in kakega dela od marauder seta za DH-ja, dobivam samo tiste iteme, ki jih že imam... počas mi prekipeva tale špil.

sajmonmofo ::
v mojem primeru pa imam maraudera vrh glave (2-3kose istega), nikakor pa nemorem najti tasker&theo ali nekega pametnega amuleta s chd...

Ma farmam že od začetka ko so dal ta set v špil in sem dobil vsega skup 3 kose ostalo pa same dvojnike. 6-set nikakor ne morem spravit skup in ta set je praktično nuja, če želiš dokaj normalno igrat T6. Bedno do amena.

Vajenc ::
Čudno. Paragon lv200+ še nisem videl DH brez Marauder seta. Ali si pod 200 ali pa imaš resnično slab žreb.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Čudno. Paragon lv200+ še nisem videl DH brez Marauder seta. Ali si pod 200 ali pa imaš resnično slab žreb.
paragorn 192, bad luck imam pa v vseh blizzard igrah. Tud WoW nikakor ne morem dobit weapon dropa v raid-ih in še vedno gulim en 440 itemlevel weapon, medtem ko na sebi že skoraj cel tazadnji tier set... logika blizzard RNG-ja je obupna.

Smurf ::
Pri tem lvlu ni tako nenavadno, da se nimas celega seta. Pac gre za end-game set in ni misljen, da ga naberes v parih urah (na sreco, ker ce ne bi hitro zmankalo motiva za grindanje).

Kenpachi ::
Prav bolece je, ko spoznas, da si dofural characterja do te mere, da moras ze od oka spilat cel teden/dva da bi sploh imel rahlo sanso upgradat :)
Do Torment 5 sem prisel dokaj lagano sportski. Mislim, saj tudi oprema je tocno ta, ki sem si jo zacrtal imeti - ampak na vsakem kosu lih nekaj manjka :) Za dogurat Torment 6 bo po moje celo celomesecni podvig...
(No ja, lazem, orozja nimam tapravega...)
Do Torment 5 sem prisel dokaj lagano sportski. Mislim, saj tudi oprema je tocno ta, ki sem si jo zacrtal imeti - ampak na vsakem kosu lih nekaj manjka :) Za dogurat Torment 6 bo po moje celo celomesecni podvig...
(No ja, lazem, orozja nimam tapravega...)
Zaraki Kenpachi.

Zmajc ::
Meni se butasto zdi to da 90% set piecov igralci dobijo od Kadale in ne od dropov. Ne da naj nerfajo Kadalo, samo drope bi lahko malo povišali.
Pa dodali bi lahko kodo, da nebi padel duplikat seta če ti drugi kosi manjkajo. Ker je hudo nadležno ko ti chest piece pade 5ič med tem ko ti vse ostalo manjka.
Pa dodali bi lahko kodo, da nebi padel duplikat seta če ti drugi kosi manjkajo. Ker je hudo nadležno ko ti chest piece pade 5ič med tem ko ti vse ostalo manjka.

Meni se butasto zdi to da 90% set piecov igralci dobijo od Kadale in ne od dropov. Ne da naj nerfajo Kadalo, samo drope bi lahko malo povišali.
Sploh ne vem, če imam kakšen kos opreme od Kadale. Morda bracer, sem pozabil ker sem ga dobil kmalu po lv70. Teoretično bi lahko farmal pri Kadali, ampak, kot sem že omenil, sem zapravil že goro shardsov za Furnace, pa razen kratkih utripov upanja ni bilo od tega nič. Se spomnim da je Kadala tudi v neseason bolj malo dala ;), nikakor nisem dobil mirrorballa z dvema dodatnima izstrelkoma (pa ene tri z enim dodatnim).
Woody Allen
Woody Allen

Zmajc ::
Jaz sem farmal Firebird set večinoma solo in sproti po vrsti vlagal sharde v armor ... v času ko sem z shardi dobil 4 kose sem z dropov dobil enga samega.
Mogoče če farmnaš v grupah je drugače. ne vem. Ker razen občasno v dvoje nisem farmal.
Mogoče če farmnaš v grupah je drugače. ne vem. Ker razen občasno v dvoje nisem farmal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Hahahaha ok tole je pa odrtgano danes...
Dobu boon of hoarder, pokasiru 50 miljonov golda v parih minutah za đabe, pol pa še "custerian whristguards" pa dobivaš XP ko blesav.
Pa teli sentry-ji so total OP na DH-ju... sam postaviš jih 5 pa lepo okol laufaš in počakaš da ti sami ubijejo vse... LOL Blizzard tole totalno spreledu al so to zanalašč naredl?
Me zanima kak bo šele, ko bom mel 6-set od marauderja... trenutno samo 4.
Dobu boon of hoarder, pokasiru 50 miljonov golda v parih minutah za đabe, pol pa še "custerian whristguards" pa dobivaš XP ko blesav.
Pa teli sentry-ji so total OP na DH-ju... sam postaviš jih 5 pa lepo okol laufaš in počakaš da ti sami ubijejo vse... LOL Blizzard tole totalno spreledu al so to zanalašč naredl?
Me zanima kak bo šele, ko bom mel 6-set od marauderja... trenutno samo 4.

Kako stojite na solo griftih? Jaz imam uradno 29, včeraj pa so mi zmanjkale sekunde za 31.
Woody Allen
Woody Allen

Smurf ::
Jaz imam narejen lvl31, mislim, da bi sel cez tudi 32 in 33 (31 sem naredil v 7-8min?), ampak se ne spravim delat (raje riftam, tistih 15-20min, ki jih ponavadi namenim igranju).

KaiV6 ::
Ce farmas za legendary itemi ... oz vsaj jaz tako delam in v 15 min imam sigurno 2-4 legendary-je
- naj bo rift v najvisjem torentu, ki omogoca zakljucek v manj kot 10 min
- naredis rift do konca (nadaljues tudi po tem, ko si ubil guardiana)
- ustavljas se samo pri elite packih in klikas vsak chest
po 5 riftih gres kadali, ce ti ne da nic v prvih 5 poizkusih pustis in gres naprej riftat, ker Kadala po novem da takoj, ali pa ne da sploh :)
- naj bo rift v najvisjem torentu, ki omogoca zakljucek v manj kot 10 min
- naredis rift do konca (nadaljues tudi po tem, ko si ubil guardiana)
- ustavljas se samo pri elite packih in klikas vsak chest
po 5 riftih gres kadali, ce ti ne da nic v prvih 5 poizkusih pustis in gres naprej riftat, ker Kadala po novem da takoj, ali pa ne da sploh :)
<insert>podpis.html</insert>

ce ti ne da nic v prvih 5 poizkusih pustis in gres naprej riftat, ker Kadala po novem da takoj, ali pa ne da sploh :)Hahaha. To je zato, ker ne veš da moraš stati na eni nogi, se dvakrat zavrteti okoli in nato trikrat pljuniti čez levo rano, potem šele klikneš na Kadalo. Če si pravilno izvedel bo zagotovo padel legendarni

- naredis rift do konca (nadaljues tudi po tem, ko si ubil guardiana)Največja napaka, ki jo delajo začetniki. Nikoli ne igraj naprej od Guardiana !!!
Rifte se dela izključno samo zaradi guardiana in shardov, ki jih vrže, ker drugače so Rifti izguba časa ker prinašajo zelo malo vsega glede na Bountije, razen shardov, te pa vrže Guardian. Ko jih imaš nimaš kaj več početi v riftu, ker je povsod drugod več učinka.
Ključev za Rifte je tako ali tako vedno preveč, jaz sem jih vsakih par dni stran vrgel nekaj 1000 in zatorej je največja izguba časa in popolni nesmisel igrati naprej od ubitega Guardiana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Ti opisujes kako poteka fast-T6 farming, jaz pa odgovarjam cloveku, ki nima se vseh kosov seta, da bo najbolj ucinkovito te iteme dobil. T1 rift ti da pac 40 shardov (ce ne se manj), in farmanje shardov v tem trenutku za tiste, ki niso fastT6 level pac ne pride v postev, nimajo vis za sabo paragon 700 in 2.5k ur farmanja.
Glede Kadale pa je pac tako, ko sem dobil kaj od nje sem dobil v prvih 5 poizkusih, ko pa nisem dobil nic sem porabil 500 shardov, saj lahko cez 16 min se enkrat obisces no :) Tako da ja .. legendarni je padel takoj .. ali pa sploh ni, ceprav sem stal na eni nogi pravilno.
Glede Kadale pa je pac tako, ko sem dobil kaj od nje sem dobil v prvih 5 poizkusih, ko pa nisem dobil nic sem porabil 500 shardov, saj lahko cez 16 min se enkrat obisces no :) Tako da ja .. legendarni je padel takoj .. ali pa sploh ni, ceprav sem stal na eni nogi pravilno.

yxiz ::
če še kdo igra, dejte me dodat, da kako skup odigramo, oz. če obstaja kak klan ipd.
coupet#2299
coupet#2299

seveda igramo :D Trenutno ni nobene sreče za drop T&T, ostalo pa dropa ene zadeve ze 10x+ ... rng is a bitch :D

sajmonmofo je izjavil:
seveda igramo :D Trenutno ni nobene sreče za drop T&T, ostalo pa dropa ene zadeve ze 10x+ ... rng is a bitch :DSm mislu da se je sam men zdel da T&T nikakor noče dropat. Dobu že cel Marauder set, unity ring-e, samo še T&T in kridershot mi manjkata pa imam popoln gear :)

MrX ::
js na seasonu še nisem dobu tnt, smk, unity al pa soj pa sm p240 WD :/
aja drgač sm mel cel jade set že pri p100
seti so izi... mislm da je kr fajn zvišan drop na seasonu
aja drgač sm mel cel jade set že pri p100
seti so izi... mislm da je kr fajn zvišan drop na seasonu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrX ()

Kje bom najlažje maximusa našel? :) kadala?
Jaz sem dobil tri od Kadale in en rift drop.
Woody Allen
Woody Allen

Jz ponavad dobivam največ setov pa ostalih legendaryijev iz kakih sodov, chestov in podobnih reči. Dropi so samo v riftu ali griftu, pa še tam dostikrat samo legendary amtse dropa in key of trials.

detroit ::
kaj se dogaja kej na sceni a je še kaj "viable" poleg dh?
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

chief ::
DH je most viable
za group play pa definitivno najboljsa soigralca WD in Monk.
WIZ se trudi s firebird setom
BARB pa definitivno najmanj zazeljen v group play.. (razen kaksen CC/Freeze barb)
za group play pa definitivno najboljsa soigralca WD in Monk.
WIZ se trudi s firebird setom
BARB pa definitivno najmanj zazeljen v group play.. (razen kaksen CC/Freeze barb)

sajmonmofo je izjavil:
seveda igramo :D Trenutno ni nobene sreče za drop T&T, ostalo pa dropa ene zadeve ze 10x+ ... rng is a bitch :DSm mislu da se je sam men zdel da T&T nikakor noče dropat. Dobu že cel Marauder set, unity ring-e, samo še T&T in kridershot mi manjkata pa imam popoln gear :)
Zakaj Krider ? zaradi hatred generation ?
Se pa strinjam za T&T cel pain in the ass skupaj z ostalimi ringi, dobro da imam vsaj T&T od barba, je se vedno ogromna razlika, ceprav imam str :) kako zgleda unity sem ze pozabil (bobro da mi je dropal z dex pri barbu)
edit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KaiV6 ()

sajmonmofo je izjavil:
Zakaj Krider ? zaradi hatred generation ?
Se pa strinjam za T&T cel pain in the ass skupaj z ostalimi ringi, dobro da imam vsaj T&T od barba, je se vedno ogromna razlika, ceprav imam str :) kako zgleda unity sem ze pozabil (bobro da mi je dropal z dex pri barbu)
edit.
Ja zaradi hatred generation-a. Namreč če furaš marauder 6-set in vržeš 3 hatred spenderje (a must have) na bare, ti ostane placa za samo 2 defensive ability-ja in če shot-aš zraven poleg sentryjev si hitro brez hatred-a. Tak pa če maš krider-ja lahko še nukaš zraven poleg in še povečaš DPS... :) Trenutno laufam sam naokol in postavljam sentry-je.

Saj zato sprasujem, ker shotanje zraven se mi zdi neproduktivno, mogoce s calamity, da je pol vsak shootan s tvoje strani marked for death, imho tvoje shootanje ne bo nic prispevalo k vsoti skupnega dmgja.
Sentriji namrec (na zalost ali sreco ) ne proc-ajo legendary affixov od weaponov.
To pa je bistvo M6 seta, da postavljas sentrije :)
Sentriji namrec (na zalost ali sreco ) ne proc-ajo legendary affixov od weaponov.
Zgodovina sprememb…

Saj zato sprasujem, ker shotanje zraven se mi zdi neproduktivno, mogoce s calamity, da je pol vsak shootan s tvoje strani marked for death, imho tvoje shootanje ne bo nic prispevalo k vsoti skupnega dmgja.
Kolikor sem testiral, se pozna če imaš leg geme, ki puščajo na enemijih DoT-e. Ala tist toxin gem, pa tist, ki pusti 3s DoT na crit hit,...
Skratka sentry-ji vržejo gor en DoT, če shot-am še jaz gre gor še en DoT. Tudi če to ne deluje, se kar pozna če na kakem bossu shot-am tudi jaz zraven. Že po logiki je:
5x sentry + player output > 5x sentry. Torej če shotam zraven je to skoraj enako kot da če bi imel 6 sentry-jev.

Ja sentriji procajo leg geme, ne pa legendary affixov od gear-a, torej ti bos dobil 3 hatred samo za tiste shoote, ki jih bos sam naklikal, ne bo se ti hatred polnil zaradi sentrijev. Dejansko bo tvoj elemntal arrow stal 7 namesto 10. Sem samo zelel povedat, da ta bow ne nudi nic kaj takega oh in sploh, npr ze Etrayu nudi do 20% cold damage kar je s 5 sentriji dosti vec kot 5x sentriji + player output z Kriegerjem
p.s. vsi legendary gemi ki imajo v napisu "chance to ..." ne bo procalo, ker sentriji imajo proc rate 0, tako da smite itd odpadejo
edit 5 sentry namesto 4
p.s. vsi legendary gemi ki imajo v napisu "chance to ..." ne bo procalo, ker sentriji imajo proc rate 0, tako da smite itd odpadejo
edit 5 sentry namesto 4
Zgodovina sprememb…

p.p.s. DoT, kot so toxin pa tisti bleed se ne stackajo, ne glede na source.

Ja sentriji procajo leg geme, ne pa legendary affixov od gear-a, torej ti bos dobil 3 hatred samo za tiste shoote, ki jih bos sam naklikal, ne bo se ti hatred polnil zaradi sentrijev. Dejansko bo tvoj elemntal arrow stal 7 namesto 10. Sem samo zelel povedat, da ta bow ne nudi nic kaj takega oh in sploh, npr ze Etrayu nudi do 20% cold damage kar je s 5 sentriji dosti vec kot 5x sentriji + player output z Kriegerjem
edit 5 sentry namesto 4
Toxin in crit gemi delujejo, preverjeno. Ostali proc gemi pa ne delujejo.
P.S.: kridershot ti converta elemntal arrow is hatred spenderja v hatred generator, torej namesto da košta 10 hatred, ti generira 3-4 hatred odvisno kaki roll je na bow-u in ne zmanjša iz 10 na 7, kot si napisal ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nummy ()

Aha, ni vec spender, pol pa malo bolje :)
Ja toxin deluje in ostale, ampak se ne stackajo, ce ga sentry prvi zadane, tvojega shoota ne bo procalo.
Ja toxin deluje in ostale, ampak se ne stackajo, ce ga sentry prvi zadane, tvojega shoota ne bo procalo.

Aha, ni vec spender, pol pa malo bolje :)
No potem pa moj shot overrida sentry-ja, ker pač naredi večji damage in toxin pač naredi DoT based na weapon damage in DH weapon damage >>>>> sentry weapon damage, in enako velja za crit gem. Vem ker sem probal, da če shotnem sam je DoT precej močnejši in so tick-i od 600k pa tja do 2+ miljona, medtem ko sentry 300k - 1miljon nekje.

Jaz vem da mojih sentrijev ne dohajam vec.
Enforcer gem (pets damage), +36% (upam cimprej na 45%) sentry damage na gearu, T&T in imajo moji sentriji dosti visji tick od mojega.
Enforcer gem (pets damage), +36% (upam cimprej na 45%) sentry damage na gearu, T&T in imajo moji sentriji dosti visji tick od mojega.

Jaz vem da mojih sentrijev ne dohajam vec.
Meni T&T noče dropat, niti kridershot... pa sem že krepko čez 250 paragon level... j***š ta blizzardov RNG...

Saj tudi moji slabi statsi 40% speed T&T so od Barba (str atribute), ampak podarjenemu konju ... :)
Za bow pa, mi je na zacetku med prvimi padel zopet slab Etrayu ... in od takrat mi ni dropalo kaksno boljse orozje, res tale RNG zeza...
Za bow pa, mi je na zacetku med prvimi padel zopet slab Etrayu ... in od takrat mi ni dropalo kaksno boljse orozje, res tale RNG zeza...

Razlike med klasi niso tako velike kot se zdi na prvi pogled. Ponavadi se izpostavlja par fanatikov s Paragoni okoli 1000, ki pa niso merodajni zaradi velikanske Paragon prednosti. Paragon v nasprotju s splošnim prepričanjem prinese mnogo več prednosti, kot mislijo običajni igralci s Paragoni pod 500. Paragon 1000 ti prinese tako rekoč popolno nesmrtnost na T6 težavnosti, ki pa v GRiftih okoli 35 še vedno hitro izgine.
Za kakšno realno oceno je potrebno gledati povprečje vsaj 1000 igralcev v Greater Riftih za vsak klass in razlike niso drastične. Gleda se seveda samo solo igranje. Vse je uradno iz Blizzardovih javnih lestvic.
V povprečju najboljši igralci (prvih 1000 svetovne elite) dosežejo:
Barbarian in Monk - 35
Witch Doctor in Crusader - 36
Wizard - 38
Demon Hunter - 40
Povprečen Paragon za vse te je trenutno okoli 550.
Barb, Monk, WD in Crusader so kot vidimo praktično enakovredni, tukaj je Blizzard dobro opravil delo.
Malo izstopa Wizard ampak tako pravzaprav mora biti, ker to je šibek klass, ki mora biti malo močnejši od ostalih in tako je že od začetka.
Demon Hunter pa je trenutno že skoraj malo problematičen. Kot kaže so ga malo polomili v verziji 2.1 in bo potreben kakšen nerf tistih njegovih overpower Sentrijev.
Za kakšno realno oceno je potrebno gledati povprečje vsaj 1000 igralcev v Greater Riftih za vsak klass in razlike niso drastične. Gleda se seveda samo solo igranje. Vse je uradno iz Blizzardovih javnih lestvic.
Barbarian in Monk - 35
Wizard - 38
Demon Hunter - 40
Barb, Monk, WD in Crusader so kot vidimo praktično enakovredni, tukaj je Blizzard dobro opravil delo.
Malo izstopa Wizard ampak tako pravzaprav mora biti, ker to je šibek klass, ki mora biti malo močnejši od ostalih in tako je že od začetka.
Demon Hunter pa je trenutno že skoraj malo problematičen. Kot kaže so ga malo polomili v verziji 2.1 in bo potreben kakšen nerf tistih njegovih overpower Sentrijev.

chief ::
@ IZI
pozabil si omeniti, da lahko barb prileze in konca GR lvl35 SAMO ce dobi primeren density v riftu in Conduit Pilon. (barb single tagert = 0 dps)
tega predpogoja za ostale klase ni..
ostali klasi so pa res dokaj enakopravni.. s tem da je DH malo nad vsemi, je pa v tezavnostih nad lvl36 oneshotan od bilokaterega monsterja..(jailer affix pa je imba deadly)
Edit: Welcome back IZI ;P
pozabil si omeniti, da lahko barb prileze in konca GR lvl35 SAMO ce dobi primeren density v riftu in Conduit Pilon. (barb single tagert = 0 dps)
tega predpogoja za ostale klase ni..
ostali klasi so pa res dokaj enakopravni.. s tem da je DH malo nad vsemi, je pa v tezavnostih nad lvl36 oneshotan od bilokaterega monsterja..(jailer affix pa je imba deadly)
Edit: Welcome back IZI ;P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chief ()

Razlike med klasi niso tako velike kot se zdi na prvi pogled. Ponavadi se izpostavlja par fanatikov s Paragoni okoli 1000, ki pa niso merodajni zaradi velikanske Paragon prednosti. Paragon v nasprotju s splošnim prepričanjem prinese mnogo več prednosti, kot mislijo običajni igralci s Paragoni pod 500. Paragon 1000 ti prinese tako rekoč popolno nesmrtnost na T6 težavnosti, ki pa v GRiftih okoli 35 še vedno hitro izgine.
Barbarian in Monk - 35
Wizard - 38
Demon Hunter - 40
Če nerfajo sentry-je, potem je DH neuporaben, ker to je edina možnost da tepeš enemy-je ne da bi dobival kak velik damage direktno. DH je še vedno zelo zelo squishy in stat pri miru v griftih 30+ je samomor, če pa hočeš sploh kak damage delati pa moraš stati pri miru razen če ti sentry-ji naredijo veliko dela ali pa shot-aš 1x na sekundo.
jst komi shandlam lvl 30:P
Jaz imam clearan level 31, lahko bi še več, sam problem je thoughness. Trenutno levelam paragorne in ko bom nad 600 bom šel na polno spet v grifte, da dvignem level :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nummy ()

če bi nerfali thunderstorm in jailer elite, bi lahko z enakim gearom delal cirka +3 levele visje grje, trenutno pa s 10mio toughness te jailer oneshota gr32+ ...

Nič še ni videti, da se bo 1. sezona kaj kmalu končala. Kot vse kaže naj bi trajala še čez celo zimo.
Menda je preveč napak, ki jih še niso odpravili, da se ne bi ponovil fiasko iz začetka 1. sezone, ko je bil level 70 dosežen po dobri uri, Maltael na T6 je padel po dveh urah, po 4 urah pa so bili doseženi že Paragoni 300.
Upam, daje vsem jasno, da je šlo za exploit, ki je bil posledica Blizzardove malomarnosti. Zadevo so sicer kmalu popravili ampak škoda je bila že storjena.
Če kdo ni slišal kaj se je zgodilo:
Napaka je bila v GRiftih. In sicer tisti, ki so delali GRifte so dobivali normalen EXP, kot je pač predviden za tisti level GRifta, tisti, ki pa je ostal v mestu, pa je zaradi Blizzardove napake, ker niso uskladili količino EXP v mestu iz starih Riftov in Griftov, dobival tudi do 50-krat več EXP kot tisti znotraj GRifta.
Če si torej 1 GRift počakal v mestu si napredoval toliko kot bi naredil 50 GRiftov. Igralci so se izmenjevali in vedno je en izmed četverice čakal v mestu. Tako so bili v štirih urah že vsi Paragon 300.
In GRifti imajo še vedno kar nekaj tako hudih napak, da o novi sezoni nihče ne razmišlja. Potrebne bodo drastične spremembe GRiftov, da bodo primerni za pravično vključitev v 2. sezono. Za te spremembe se predvideva da bodo prišle verjetno s popravkom 2.2, ki pa ga nihče ne pričakuje prej kot v pol leta
Čeprav imam v sezonski skrinji boljšo opremo kot v normalni se bom verjetno vrnil v Normalno igro in pustil 1. sezono pri miru.
Ko sem preveril koliko mi bo prineslo tistih 350 Paragonov iz sezone k mojim 528 Paragonom, je vse skupaj komajda omembe vredno. Nad 500 je Paragon tako navit, da mi tistih 350 sezonskih Paragonov prinese komaj 40 novih Paragonov
Menda je preveč napak, ki jih še niso odpravili, da se ne bi ponovil fiasko iz začetka 1. sezone, ko je bil level 70 dosežen po dobri uri, Maltael na T6 je padel po dveh urah, po 4 urah pa so bili doseženi že Paragoni 300.
Upam, daje vsem jasno, da je šlo za exploit, ki je bil posledica Blizzardove malomarnosti. Zadevo so sicer kmalu popravili ampak škoda je bila že storjena.
Napaka je bila v GRiftih. In sicer tisti, ki so delali GRifte so dobivali normalen EXP, kot je pač predviden za tisti level GRifta, tisti, ki pa je ostal v mestu, pa je zaradi Blizzardove napake, ker niso uskladili količino EXP v mestu iz starih Riftov in Griftov, dobival tudi do 50-krat več EXP kot tisti znotraj GRifta.
Če si torej 1 GRift počakal v mestu si napredoval toliko kot bi naredil 50 GRiftov. Igralci so se izmenjevali in vedno je en izmed četverice čakal v mestu. Tako so bili v štirih urah že vsi Paragon 300.
In GRifti imajo še vedno kar nekaj tako hudih napak, da o novi sezoni nihče ne razmišlja. Potrebne bodo drastične spremembe GRiftov, da bodo primerni za pravično vključitev v 2. sezono. Za te spremembe se predvideva da bodo prišle verjetno s popravkom 2.2, ki pa ga nihče ne pričakuje prej kot v pol leta

Čeprav imam v sezonski skrinji boljšo opremo kot v normalni se bom verjetno vrnil v Normalno igro in pustil 1. sezono pri miru.
Ko sem preveril koliko mi bo prineslo tistih 350 Paragonov iz sezone k mojim 528 Paragonom, je vse skupaj komajda omembe vredno. Nad 500 je Paragon tako navit, da mi tistih 350 sezonskih Paragonov prinese komaj 40 novih Paragonov

Nič še ni videti, da se bo 1. sezona kaj kmalu končala. Kot vse kaže naj bi trajala še čez celo zimo.
Ko sem preveril koliko mi bo prineslo tistih 350 Paragonov iz sezone k mojim 528 Paragonom, je vse skupaj komajda omembe vredno. Nad 500 je Paragon tako navit, da mi tistih 350 sezonskih Paragonov prinese komaj 40 novih Paragonov![]()
That is soooo... blizzard style. Zelo znani po tem, da ne testirajo stvari tako kot bi bilo treba in potem na live server pridejo stvari, ki nebi smele nikoli.
Been there, done that, seen that many many times! In se še vedno niso nič naučili. Sedaj pa je možno samo dvoje. Ali imajo totalno idiotsko ekipo na QA, ali pa to namenoma puščajo določene exploit-e, da nekateri pridejo v prednost.

No ker po skoraj p300 se vedno ni t&tja, sem zdaj presaltal na hex pants + witching hour + unity combo. Zadeva se kar dobro obnese. Glede na to da se pri dhju tako ali tako gibljes 95% casa ni nekega hudega minusa glede pantsov, so free 25% damage, edino neke slave bondse s cold dam se treba najti. V prejsnjem setupu je bila zelo mocna naveza cold SoJ in aughlid set, vprasanje kaj je bolse. Back to testing :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sajmonmofo ()

Kenpachi ::
Zanimivo, pa imeli so PTR verzijo, kjer so testirali dejanski igralci...
Mogoče celo igralci niso hotli, da se razve.
Mogoče celo igralci niso hotli, da se razve.
Zaraki Kenpachi.